Będę szczery - dla mnie to co Kamil mówił było włąśnie w tym wszystkim najtragiczniejsze. PiS będzie najlepszy, bo nie spełni obietnic wyborczych..MazurXIII pisze:Kompletne niezrozumienie dlaczego ludzie głosowali na PiS i dlaczego tak na prawdę mają ich obietnice wyborcze w dupie.
Dlaczego uważasz min. 11% wyborców za "plankton"?MazurXIII pisze:tak jak mówiełm - głośny bo głośny - ale plankton
Trochę tak, chociaż wydaje mi się, że wśród wielu bardziej hmm populistycznych wyborców Wipler przez takie coś jak akcja z policją (niezależnie ood tego, kto tam miał rację) jest dość spalony. W domu rodzinnym od babci i innych ludzi słyszałem że "ten pijak od Korwina" i nie była to jednorazowa opinia. Czy słuszna łatka czy nie trzeba pamiętać o czymś takim.Dr.Football1 pisze:Juz ma takiego. Wipler.
Rzeczywiście, cieszy wynik Razem z naszej strony. Ja się jak już pokazywałem w kilku latarnikach wyborczych zgadzałem z nimi najwięcej chociaż i tak daleko mi do pełnej zgody czy nawet większości, ale trochę jak u Korwina - nie ma sensu twierdzić, że nie lubi się ich bo "zlikwidują wszystko państwowe a ja nie chcę". Zlikwidować by mogli gdyby rządzili samodzielnie, a na to się jeszcze długo, długo nie zanosi. Ponadto wydaje mi się, że naprawdę ich program jest zbyt radykalny i więcej niż 10% max by nie przyciągnął. Chociaż mogę się mylić, bo w sumie kto patrzy na program... A skoro nikt nie patrzy na program, to trzeba to umiejętnie zrobić, a tam Korwina wypunktował Realfan.