Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

maxskr
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 35

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: maxskr » 28 paź 2015, 23:52

No i pięknie. Nie dość, że odpadamy z pucharu to jeszcze np. Smalling w ważnym i ciężkim meczu w sobotę z Crystal Palace będzie miał w nogach 120 minut z dzisiaj. Może i trochę szczęścia brakło, ale nie da się tym usprawiedliwić żadnej bramki u siebie z rywalem tej klasy. Depay dostał chyba idealny mecz na przełamanie, a zmiany w jego grze żadnej, dalej zerowa efektywność. Fellaini to nie jest zły zawodnik, ale kompletnie nie pasuje do tego zespołu. Ma niewątpliwy atut gry w powietrzu, ale to robi z niego jedynie zadaniowca. A i tu można się zastanawiać czy jokerem w drużynie grającej taką piłkę jak United powinien być gracz typu Afro. Mam wątpliwości i chyba lepiej byłoby poszukać chętnych póki coś można za niego wziąć. Romero na linii na medal, ale co z tego skoro on w każdej minucie może coś odwalić, co prawie mu się dziś udało. Jeśli ktoś taki był przymierzany na bluzę z jedynką to lepiej tego nawet nie komentować.

Bardzo podobała mi się za to gra Pereiry. Gra bez żadnych kompleksów, trochę przypomina mi Matę. Oby dostawał coraz większe minuty, bo to na właśnie takich piłkarzy powinno się stawiać i ich szlifować.

Wróć do „Anglia”