Re: Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Kamil232 » 29 paź 2015, 18:41

No Carbon z pewnością ma doskonałe informacje o kuchni politycznej. Szkoda, że nie chce się podzielić, tylko udaje świętego :wink:
MazurXIII pisze:
arek_ahig pisze:
Mazurowi pewnie chodzi o mój żarcik, jak byłeś zbanowany: http://swiatpilki.com/forum/viewtopic.p ... 51#p992551
:mrgreen:
Jan na serio wziąłem to na poważnie :roftl3: W takim razie przepraszam za wredne insynuacje kamil i kajam się.
Generalnie słusznie Arku napisałeś. Po lewaków idziemy, ale nie w tym przypadku.

Akurat tutaj Doktorze żadnych pogonien by nie było. Oczywiście, że aparat Pisowski jest bardzo podobny do PO. Chociaż no jednak mniej kradnie bo musi uważać bo ich pogonią, ale na pewno próbuje kraść i coś mu się udaje.

Ale liczą się liderzy. O ile jak to na ostatnich taśmach mówił bodaj Karpiński "Kierownik(w sensie Donald Tusk- dopisał Kamil) dał zielone światło na deal, tylko jak zwykle dodał robisz to na własną odpowiedzialność" w sensie Tusk pozwalał kraść, ale jak wpadłeś to ratuj się sam o tyle Kaczyński tępi takie coś. I to góra wyznacza cele, idea, program etc. A to, że w Pisie jest pełno karierowiczów to przecież oczywiste. Taka jest polityka. Nigdy nie twierdziłem, że tam są sami dobrzy goście.
Kamil czy ty sugerujesz, że wybory były sfałszowane? :mrgreen:

Na pewno ich wynik jest zafałszowany.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”