sickstick pisze: ...i przepieprzyć z kretesem. Ostatecznie powiem że 1/8 mnie zwyczajnie znudziła i chciałbym czegoś nowego - zobaczyć Arsenal w LE w dwumeczu z kimś z Belgii, Portugalii, hiszpańskiego środka, może jakaś Fiorentina czy Milan. To by było to.
E: ahh Milan, no tak sory, zapomniałem.
Tomusmc pisze:Bardzo słabe ratowanie wizerunku Arsenalu i jeszcze gorsza prowokacja
Przepraszam, nie zauważyłem więc rozwijam. Przed sezonem było dwóch pewniaków w teoretycznie słabej grupie (przecież w zeszłym sezonie większość śmiała się z Juve, że nie radzili sobie z mistrzem Grecji). Kiedy pali się grunt pod nogami piszesz, że lepsza jest LE niż 1/8 co jest dość zabawne bo każda drużyna będzie miała spadek lub wzrost formy do lutego i jestem tego pewny. Do tego nie wierzysz w swój zespół, który słaby nie jest i tak naprawdę karci ich wynik z pierwszych dwóch meczów. Bayern to zdecydowany lider, trzeba awansować i jest dużo czasu na poprawienie błędów, a nie szukać pocieszenia w LEsickstick pisze:??????Tomusmc rozwiń proszę co miałeś na myśli. W którym miejscu 'ratuję wizerunek Arsenalu', w dodatku słabo? Ja napisałem że w 1/8 przepieprzymy z kretesem, to jest bardziej obciążanie wizerunku Arsenalu niż jego ratowanie. Rozwiń więc, czekam.
Wciąż czekam...
Ja odcinam się od wszelkich prowokacji