Re: Liga Mistrzów: Bayern - Arsenal

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Re: Liga Mistrzów: Bayern - Arsenal

Post autor: sickstick » 04 lis 2015, 23:18

Jedno sprostowanie. Absolutnie nie piszę że LE jest lepsze niż 1/8 LM - to byłaby głupota. Piszę, że WOLĘ ZOBACZYĆ Arsenal w LE i przy całej waszej, słusznej zresztą argumentacji, czy kibic oglądający od 6 lat regularny wpierdol nie ma prawa chcieć czegoś nowego?

Emocje ludzie. Arsenal daje widzowi wszystko prócz jednej rzeczy. Efektowna, miła dla oka piłka - jedna z najpłynniejszych w Europie. Masa przepięknych goli. Nacisk na grę fair play (nawet Sanchez nie nurkuje, a gdy zrobił to Santi, dostał od Wengera srogą reprymendę, i to na konferencji prasowej). Można by wymieniać w kółko.

Czego Arsenal nie daje? Lub, prawie wcale nie daje? EMOCJI! Ja jest totalnie znudzony 1/8, liczeniem na fart czy dobre losowanie. Ja chce zobaczyć Arsenal w wyrównanych dwumeczach, Arsenal pokonujący więcej niż 1 rundę, Arsenal dający EMOCJE swoim fanom. A prestiż mnie totalnie nie interesuje. Czy na kibicu Serie A wygrana w FA Cup zrobiła wrażenie? Bez zbędnej uprzejmości - na pewno nie. Ja natomiast skakałem po pokoju jak szaleniec. W dupie mam prestiż, ja chcę emocje! EMOCJE!

Wróć do „Puchary Europejskie”