FMy

gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: gianbuffon » 13 sie 2005, 19:39

jakos pod koniec maja dostalem wiadomosc ze bede mial na nastepny sezon 2,4 mln na transfery, wiec juz raczej nie dostane zadnej kasy.
zapisze gre na jakis tydzien przed tymi transferami sproboje zrobic tak:
1. nic nie zrobie i zobacze co sie stanie, pozniej wczytam od nowa i...
2. sprzedam jakiegos zawodnika, aby miec kase.
3. jesli nie pomoze to anuluje tego saje lub reszte oprocz saji, naldo i grisalesa i sprobuje pozniej kupic reszte(oprocz peralty-czyt.dalej :) ).
moze jest to oszustwo, ale coz zrobic... :roll:

THEMIANEK napisał:
jesli anulujesz jakiegos zawodnika to moze sie stac że jego cena wzro?nie (kilka razy tak miałem :/)ja to bym czekał cały czas i nie anulował ich tylko miał andzieje że przyjda a od 1 lipca masz nowy budzet i prawie zawsze dużo wiekszy chyba ze stadion pzrerabiaja albo cos...

wlasnie chcialem przed chwila sprawdzic i anulowalem peralte(mialem juz go za 800tys) i teraz chcieli 3 mln!
dlatego chyba nie zrezygnuje z bramkarza, bo jest on jednym z najlpszych w grze, interesuje sie nim kilka dobrych klubow i napewno cena wzronie o duzo wiecej i raczej zrobie tak jak napisalem w pkt 2, czyli zrezygnuje z h. peralty, bo pomocnikow tej klasy jest znacznie wiecej niz bramkarzy(a z tych najlepszych pozostal mi tylko saja, reszta juz odeszla do wiekszych klubow)
ale coz, mowi sie trudno :cry: nie moge przeciez wykupic samych gwiazdeczek realowi, zwlaszcza ze gram hull city i nie dysponuje wysokim budzetem.

ps. troche sie wkurzylem i bede musial sobie zrobic przerwe na jakies 3 dni :x a to dlatego, ze przed chwila zawiesil mi sie fm i 4 godziny grania poszly na nic.

Wróć do „Hyde Park”