No tak ja, który od dobrych paru lat pisałem, że PO to złodziejstwo, afery etc. co potwierdziło się na taśmach i co zobaczyli ludzie, dając Pisowi pełnie władzy(pamiętam tu też dyskusje z innymi ludźmi z prawej strony, którzy mówili, że Jarkacz będą twardą opozycją popełnia błąd, że nie ma szans rządzić sam musi z kimś się układać kiedy on jechał po całym estabslishmenie III RP tj. SLD, PSL etc. i ja pisałem, że dobrze robi bo nie ma co iść na zgniłe kompromisy) znowu nie miałem racji i nie mogę odczuwać satysfkacji, bo wyszło na twoje.
Tak jak z wynikami wyborów Duda, Komorowski. Bronek wygrał 60 do 40.
Jak Komorowski, Tusk, Sikorski, Klich, Arabski pójdą do kryminału za Smoleńsk o czym piszę od paru dobrych lat to też ty będziesz mógł odczuwać satysfkacje, a ja się znowu będę mylił
Ja pierdole co za koleś
Wspaniały dziś dzień. A teraz odpalam TVN24 i po kolei fakty po południu, tak jest, fakty, fakty po faktach, czarno na białym, coś tam cośtam , szkło kontaktowe oglądam wszystko jak leci. Spodziewam się i jak sądze nie zawiodę się podobnego frustru frustru jak Czarnego_Samuela. Tylko czy mój brzuch to wytrzyma?
Na koniec
Dla dopełnienia satysfakcji Czarnego_Samuela.