Program ma nazwę 500 na dziecko. Inaczej się mówi mając powiedzmy minutę wypowiedzi 500 zł na dziecko, inaczej 500 zł na dziecko zaczynając od drugiego. Użyła skrótu, pomyliła się nie wiem. Wiem co jest w programie, co promowano w ulotkach choćby netowych.
Wiele razy słyszałem jak było więcej czasu dokładnie mówiono co jest planowane. NIczego nie ukrywano. Jak ktoś np. nie potrafi czytać to już nie moja wina.
I jak zwykle urocze jest jak w przypadku Kościoła, że najbardziej Kościół rozliczają Ci co do niego nie chodzą, a program partii Ci którzy na nią nie głosowali. Cudowne, Cudowne.
Ale w porządku jak już pisałem cieszy mnie to, że w końcu Giggsy rozliczają rząd, a nie opozycje. Rozwój intelektualny jest, w końcu zaczynają chyba kumać kto rzeczywiście wpływa na rzeczywistość. Chyba się nie mylę. Nie Giggsie?
Jeju dajcie spokój zmian VAT w 2 miesące nie wprowadzisz to jest duża operacja
No co ty opowiadasz. Pis ma to zrobić dziś do połnocy. To nic, że rządu nie ma. Dziś podano nazwiska jaki problem to wprowadzić? Czekam do północy, inaczej uznaje, że to złamana obietnica wyborcza.
Mychalek