Po pierwsze radziłbym Ci się nie zniżać do poziomu lewicy i pisać coś o ukrytym homoseksualiźmie. No chyba, że jesteś ukrytą opcją lewacką i chcesz z nimi szurować rynsztok.
Po drugie PiS i jakieś posady państwowe?
Po trzecie jako, że non stop gadasz o gospodarce odniósł by się merytorycznie do twarzy gospodarczych rządu zamiast powtarzać wyuczone formułki Korinowskie
MGiggs
Już skończyliśmy dyskusje. Co miałem do napisania to napisałem. Może po prostu wypada poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem by nie było poźniej problemów i nieporozumień.
I rozliczaj w końcu rząd. Jak napisałem wchodzisz na wyższy szczebel intelektualny. Już wiesz kto odpowiada za rzeczywistość w kraju. Jest dobrze, cieszy mnie postęp. W końcu doszedłeś, że to nie opozycja jest wszystkiemu winna.
Tylko pozwól, że ci jeszcze tak podpowiem. Nie wiem czy wiesz, ale rząd rozlicza się dopiero wtedy gdy on zostaje zaprzysiężony i zacznie działać. To jeszcze nie zostało zrobione. Stanie się w najbliższych tygodniach. Wtedy dopiero będziesz mógł go rozliczać, bo wtedy będzie dopiero zacznie działać. Rozumiesz czy mam pisać wolniej? Zapisz w kajecie jak coś i przeczytaj rano, myślę, że z rana umysł będzie jaśniejszy i szybciej zrozumiesz.