To pokazuje, że wspieracie kłamców, chociaż to kłamstwo was denerwowało.
Odsyłam do mojej porady do MGiggsa.
Tylko pozwól, że ci jeszcze tak podpowiem. Nie wiem czy wiesz, ale rząd rozlicza się dopiero wtedy gdy on zostaje zaprzysiężony i zacznie działać. To jeszcze nie zostało zrobione. Stanie się w najbliższych tygodniach. Wtedy dopiero będziesz mógł go rozliczać, bo wtedy będzie dopiero zacznie działać. Rozumiesz czy mam pisać wolniej? Zapisz w kajecie jak coś i przeczytaj rano, myślę, że z rana umysł będzie jaśniejszy i szybciej zrozumiesz.
Oj zdziwisz się i to mocno. Myślisz, że ludzie są głupi i nie wiedzieli z czym może się wiązać rząd PiS? Nie widzieli tych okładek z maską Dudy i Kaczyńskiego, Duda w pakiecie z Antkiem etc. Facet chcesz być politologiem to oceniaj rzeczywistość, a nie twoje bajania. A rzeczywistość jest taka, że nie tylko twardy elektorat chce pogonienia i rozliczenia aferzystów, ale centrum też i dlatego zagłosowali na PiS.Oni pływają między jedną opcją a drugą i to ich teraz przegrywacie.
BA! Powiem więcej co już mówiłem w przypadku wyborów Prezydenckich. Wstaw za Szydło Kaczyńskiego i wynik PiSu wiele się nie zmienia. W końcówce kampanii to on ciągnął wynik. Skumaj w końcu co nie mogła skumać odnoga twojej ulubionej partii i ona sama. Im bardziej starszyliście Pisem tym bardziej ludzie wkurwieni na wasze rządy na nich chcieli głosować, a nie np. na Kukiza i Korwina. Bo wiedzieli kogo się boicie i właśnie na was tych posłali.
Nie, nie możecieNadal pozostają tym kim byli, a my i tak żyjemy jak żyliśmy
No tak już dziś pisałeś, że wygrana PiS to w gruncie rzeczy dla was ogromna satysfakcja
Wasz tryumfalizm wygląda jak typowe ujście dla wieloletniej frustracji, a nas to bawi
j/w. W gruncie rzeczy my musimy się smucić, a wy cieszycie
Nie czuje. Bo to są znowu Twoje bajania, a nie rzeczywistość. Facet LEWICY w Polsce NIE MA! Przyjmiesz to w końcu do wiadomości? Spójrz sobie na głosowanie młodych, spójrz sobie na głosowania licealistów i gimnazjalistów. Nie macie skąd brać, a twardy elektorat umiera jak ostatnio Czesiu.Już czujesz?
Powiem Ci jedno. Jak SLD w 2005 i 2007 zrobiło po 13 % to komuszki uważało to za wielką porażkę, a nigdy się do tego poziomu już nie zbliżyły. Oby się nie okazało, że 11% razem Zlew i Partii Razem to max na kolejne 15 lat
Gdybym miał dziś stawiać to prędzej Ruch Narodowy, albo PO skręcająca znowu w prawo wygra za 4 lata wybory jak Pis skrewi, a nie lewactwo. Zapisz sobie to i wyciągnij za cztery lata. Skończy się jak z Komorowski-Duda.