Re: Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Kamil232 » 09 lis 2015, 22:41

O nawet Arek tego nie zauważyłem. Ale to on. On nigdy nie był przeciw Pisowi. Zawsze krytykował PO :mrgreen: Ale dobrze zostawmy go. Postęp zrobił zaczął rozliczać rząd, a nie opozycje.
maciek_88 pisze:
MazurXIII pisze:
maciek_88 pisze:Tak.
:shock:
Wiem. Nie ogarniesz.

Może tak Ci się tylko tłumaczył bo wstyd mu się było przyznać taką zmianę. Tym bardziej jak np. Ty głosowałeś na kogoś innego. Być może jak pisze Piotrcies było to 1-3% co w efekcie dała samodzielną większość. Ale to wg. mnie 70 do 30%. Skłaniałbym się jednak, że skończyłoby się podobnie. W każdym razie niepodważalny Fakt jest jeden. Z Kaczyńskim i tak by wygrał nie byłoby to 38% to 35% więc i tak centrum zagłosowałoby na PiS i miało już przed wyborami pełną jasność z czym to się wiążę. Tak więc jak mówiłem Centrum chce rozliczenia złodzieji i straty po dzisiejszym to max 2%. Czyli tyle co nic. Więc jak zwykle prognozy Czarnego są warte tyle co jego teksty o tolerancji(dziś pokazał swój rasizm dla tych co nie widzieli)

Powiem więcej społeczeństwo chce pogonienia całego estabslishmentu III RP z Lisami, Kraśkami, Żakowskimi. I chce żeby robili to Antek, Mariusz, Zbyszek i Jarek. Tyle.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”