Re: BPP [Bukmacherski Puchar Pocieszenia]

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Re: BPP [Bukmacherski Puchar Pocieszenia]

Post autor: ddemon » 10 lis 2015, 0:45

Dobra Panowie,podejmę się tego zadania :P

Po zobaczeniu tabeli najpierw pierwszeństwo udziału jak pisałem wcześniej mają 3 miejsca,potem kolejno miejsca 4(w pierwszej kolejności brane pkt,potem bilans bramek) - chyba,że zabraknie chętnych wtedy wskoczy kaczy- no sorki,ale za dobrze byś się miał,jakbyś odrazu dostał miejsce :P

Gr A - Aker - chętny
Gr B - cloner - chętny
Gr C - wykluczona za kompletne olanie zabawy :)
Gr D - Ubek - ?
Gr E - ddemon - chętny
Gr F - Duch - chętny
Gr G - ryba82 - chętny
Gr H - Bienias - ?

oraz najlepszy z 4 miejsca z racji tego,że grupa C wykluczona z zabawy:
- emski - chętny

Wspomniana piątka ma czas zadeklarowania się w braniu zabawy do 13 listopada 23:59...Jeśli tego nie zrobią,nie chcą brać udziału szansę utrzymują kolejni(kolejność nie przypadkowa)

- zielak -
- Chemik -
- Riddick -
- Hyypia -
- piotrcies -
- bartbuks - powinnien być przed piotrcies ale z racji tego,że olał zabawę został przesunięty na sam koniec,dlaczego nie został wykluczony niż pozostała dwójka z grupy C? Typował 2 kolejki,które pozbawiły mnie awansu :P hehe Potem szansę utrzymuje kaczy :)

Ostateczne zapisy,deklarację trwają do 15.11 23:59 - potem zastanowimy co dalej,jeśli zabraknie osób,aby ukulać ósemkę :)

Co do losowania par 1/4 ustali je strona(tak jak to robiłem w turniejach FIFY),nie będzie żadnej transmisji,po prostu wkleje pary 1/4 i pociągnie ze sobą resztę drabinki ;)

Do dzieła panowie,nie wysyłam PW,śledzicie forum w miarę regularnie,więc mam nadzieję,że obędzie się bez problemów-komplikacji :whistle:

Wróć do „Bukmacherka”