Propozycja Goal.com po zimowym okienku. Powiem tak, Lavezzi, nic nie mam przeciwko niemu, ale... nie zbawi naszej drużyny jak Tevez. Po drugie Dybala, powinien być nawet na siłę wciskany na skrzydło, żeby tam się rozgrywać, nogę i szybkość ma, widziałem go ostatnio jak graliśmy w 4-3-3 i nie było źle, po drugie Mandżukić i Morata, trzeba wybrać, który ma pierwszeństwo i który jest w lepszej formie. Chiellini, padołek, siadać na dupie i niech w obronie gra Barzagli z Bonuccim. Mam szacunek do Sime i gry w Sassuolo, ale.. Lichy po operacji jakby wszedł z nowymi mocami po transfuzji krwi. Nie powiem Chorwat na zastępstwo by się przydał, a pożegnać Caceresa w takim wypadku. Jeśli Maxiu nie potrafi wykorzystać atutów drużyny to pożegnajmy go w lato, i niech przyjdzie w końcu ktoś kto będzie chciał stworzyć drużynę na kształt tej z Barcelony, czyli system 4-3-3. O takim ataku możemy pomarzyć, ale nie możemy grać 3-5-2 które bez Pirlo, Vidala i Teveza już w ogóle nie ma sensu.
Do tego mam żal, że ostatnio, Pereyra jest słabo wykorzystywany, Rugani nie zagrał ani jednego spotkania, a Sturaro po słabszych spotkaniach został kompletnie odstawiony, to samo Lemina. Oni obaj nie są źli, ale nie mogą grać ze sobą, bo najczęściej jak grają to na doczepkę jest Pogba, czyli mamy 3x22lat, a to za mało doświadczenia, aby pociągnąć wózek. Chociaż nie powiem, ostatnio Pogba chyba pikuje z formą do góry, a jego firmowe zagranie z lewej strony prawą nogą do wbiegajacego zawodnika jest miodne.