Chcialem zapytac jak wrazenia z wczorajszego meczu i zapytac o oceny pilkarzy Interu
oto moje propozycje (skala taka jak w Cm):
Francesco Toldo - [8] - bardzo dobry mecz Toldone kilka razy uratowal tylek Interowi, raz sie minal z pilka, ale bez konsekwencji
-------------------------
Javier Zanetti - [8] - tradycyjnie el capitano na swoim wysokim poziomie
Ivan Cordoba - [7] - no coz srodek obrony jak na razie nie prezentuje sie najlepiej, kilka kiksow
Marco Materazzi - [7] - podobnie jak Cordoba
Giouseppe Favalli - [8] bardzo poprawny mecz bylego pilkarza Lazio, dobrze wspolpracowal ze Stankoviciem
Ze Maria - [8] - zagral lepiej niz sie po nim spodziewalem, ladnie sie wlaczal prawa strona
Juan Veron - [7] - jak dla mnie Veron sie na razie nie sprawdza, kilka prostych strat w srodku pola, ale sie staral
Edgar Davids - [8] - no coz Pitbull na swoim poziomie, bardzo waleczny, asysta przy drugiej bramce Adriano
Dejan Stankovic - [9] - jeden z najlepszych oprocz Adriano, to moze byc jego rok, gol i asysta
Alvaro Recoba - [8] - dobra gra, poprawna wspolpraca z Adriano, piekna bramka
Adriano - [9] - dwa gole, chyba sie bedzie snil po nocach obroncom Byzelei
Esteban Cambiasso - [7] - poprawna zmiana za Ze Maria, ladnie rozbijal akcje (a takie mial zadanie gdy Inter troche usiadl kondycyjnie)
Julio Cruz - [6] - no coz Julio nigdy mnie nie przekonywal i w tym meczu rowniez jak dla mnie nie wiele pokazal
Christian Vieri - [brak oceny] - wedlug mnie trudno ocenic pilkarza po zaledwie pieciu minutach na boisku
Zawodnik meczu:
Adriano - to chyba oczywiste
[/b]