Złote Usta

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post autor: Berele Lewartow » 13 sie 2005, 23:30

frik23 pisze:Zglaszam sie.
1. Kandydant miał dać swoje zgłoszenie na priva(żeby nie zaśmiecać tematu)
2. Kandydant miał być inteligentny
3. Następny!!!

Teraz świetny tekst zawdiego(troche stary, ale umówmy się ,że w tym miesiącu jako ,że to inauguracja naszej zabawy można dawać starsze posty)
zawdi pisze:legenda jest z pewnoscia tomusmc
jak dla mnie slynie z nadgorliwosci. tylko zobaczy, to juz, tam przeniesie, tam zamknie, tam da wp. dziala blyskawicznie, niepostrzezenie i niewiarygodnie skutecznie. prowadzi we wszystkich statsach: wp, wp/dzien, wp/user, zamkniecia, zamkniecia/dzien, przeniesienie, przeniesienie/dzien. dlugo nie mial godnego siebie rywala, ale pojawil sie piwus. piwus podniosl rekawice rzucona przez tomka i zabral sie z wielkim zapalem do pracy, nie wiem czy na tym krotkim dystansie nawet nie jest lepszy . zobaczymy czy wystarczy mu zapalu, bo jak wiemy tomus dlugo prezentuje rowna swietna forme i nie zanosi sie na spadek. powodzenia piwus, stajesz w szranki z legenda, ale wierze w ciebie.

zaza, zasluguje na miano najbardziej fanatycznego kibica na forum. on potrafi wszystko ze wszystkiego udowodnic byle tylko na dobre milanowi. ciezko sie czyta jego wypowiedzi i posty, bo z jezykiem polskim nie maja one wiele wspolnego. tak sie zawsze zastanawialem czy on czasem nie jest jakims wlochem, albo prawie cale zycie mieszkal we wloszech?

smitu oczywiscie, ciezko go nie zauwazyc, jak wali posty co chwila. poza tym interesuje sie pilka w hiszpani, podobnie jak ja, i musze natrafiac na jego posty.

gdyby tak smitu interesowal sie liga wloskom, albo jeszcze lepiej, juvestusem, mogliby sobie z zaza gadac i gadac. jeden dlugie i niezrozumiale posty, drugi krotkie, ale czeste. to by byla polewa. ooo, i jeszcze tomusia dolozyc, ktory by rozdawal wp, co chwile przenosil im temat co by nie znalezli tak latwo i raz na jakis czas zamknac, zmuszajac do zalozenia nowego.
Ostatnio zmieniony 13 sie 2005, 23:32 przez Berele Lewartow, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Gry Forumowe”