Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 09 cze 2012, 13:44
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 cze 2012, 13:53
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 09 cze 2012, 14:41
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 cze 2012, 14:46
Boromir
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 09 cze 2012, 15:02
Dzisiaj jeden z Czechów (któryś z rezerwowych bramkarzy chyba) 2 razy w krótkim odstępie czasu trafił w poprzeczkę z połowy (dla porównania Cech tylko raz trafił z 16 m na milion prób, już lepsi byli jacyś ludzie ze sztabu - choc nie trenereskiego - , którzy z nim kopali). Co lepsze, chyba któryś z piłkarzy się z tym bramkarzem założył o to, bo po drugiej udanej próbie ów nieszczęsnik ku uciesze publiczności i kolegów z drużyny... musiał zrobic ciągiem przewroty w przód od połowy do bramki, z powrotem i znów do bramki. Po zrobieniu tego nie wyglądał najlepiejfieldy pisze:niektorzy się dziwili, po co ludzie na treningi reprezentacji chcą iść.
A choćby po to
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 09 cze 2012, 15:05
Miałem w planach wybrać sie we wtorek po pracy do strefy pod pałac ale teraz po obejrzeniu tego filmiku i deklaracjach patologii z osiedla z mojego rodzinnego miasta wybierającej się do Wawy szczerze zwątpiłem. I nie chodzi tu tylko o to że mam typowo rosyjską ksywkę i boje się przypadkowej przekopki ale też rozmawiałem z typem, który jest ochroniarzem w tejże strefie (w łapie ma więcej niż cru) a który już zapowiada ostre pałowanie i gazowanie wszystkich, nieważne jakiej narodowości. Spodziewam się niezłej patologii i chyba jednak sobie to odpuszczę.Duch pisze:Warszawo, wiecie co z nimi zrobić. Na mój koszt!Sergek pisze:
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 cze 2012, 15:18
A na soccerway cały czas 21:06, ale chyba to rzeczywiście ich błąd.KajoFC pisze:21:05
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 09 cze 2012, 16:55
Celebryta-rasista prowadził doping na Narodowym
Michał Figurski, który ma zarzuty za znieważenie o charakterze rasistowskim, jest w czasie Euro 2012 spikerem-gospodarzem na Stadionie Narodowym i odpowiada za doping w trakcie meczów.
W czasie całego turnieju na stadionach funkcjonuje odpowiedni podział spikerów:
- spikerzy oficjalni – podają składy drużyn oraz dodatkowe informacje
- spikerzy gospodarze (host speakerzy) – zagrzewają kibiców do dopingu.
- team spikerzy – dyrygują dopingiem swoich drużyn
Spikerów wybierano w drodze castingu. Jednym z głównych wymagań, które im stawiano, było doświadczenie (tutaj nie wymagano nawet wiedzy o piłce nożnej lub stadionowego „obycia) oraz odpowiedni głos i znajomość języka angielskiego.
Na Stadionie Narodowym rolę spikera gospodarza powierzono dziennikarzowi Michałowi Figurskiemu, który razem z Kubą Wojewódzkim obraził Alvina Gajadhura, rzecznika prasowego Głównego Inspektoratu Transportu Drogowego, i usłyszał zarzuty za znieważenie. Rada Etyki Mediów zachowanie Wojewódzkiego i Figurskiego określa mianem „drastycznej demonstracji ksenofobii” i zarzuca dziennikarzom, że ich rasistowski wybryk jest „pogwałceniem zasady szacunku i tolerancji zapisanej w Karcie Etycznej Mediów”. REM stwierdziła też, że "demonstrowanie rasizmu wykracza poza granice satyry i etycznego dziennikarstwa".
Ostatnio Tomasz Machała (a przed nim Tomasz Lis) ujawnili nieco mechanizmów działania medialnego światka. Obaj opowiedzieli o tym, że premier przed Euro 2012 zwołał specjalną naradę z redaktorami naczelnymi największych mediów. Na spotkaniu ustalono, że na pewne rzeczy dziennikarze muszą przymknąć oko, że w tych dniach naprawdę ważna jest jedność i maskowanie niedociągnięć. Że krytyka krytyką, kompromitacje kompromitacjami, ale na zewnątrz musimy się prezentować kryształowo.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 cze 2012, 18:49
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 cze 2012, 18:49
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 09 cze 2012, 18:51
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 09 cze 2012, 18:51
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 cze 2012, 18:54
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 09 cze 2012, 18:55