Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 lis 2015, 22:05
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 lis 2015, 22:06
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 09 lis 2015, 22:08
Nie podzielam Twojego optymizmu.Kamil232 pisze: Jasne przecież było, że nawet jak Szydło będzie premierem to Kaczyński będzie miał mocne wpływy. Ludzie głupi nie są.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 lis 2015, 22:11
Kamil232
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 lis 2015, 22:14
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 lis 2015, 22:15
maciek_88 pisze:Tak.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 09 lis 2015, 22:17
Wiem. Nie ogarniesz.MazurXIII pisze:maciek_88 pisze:Tak.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 lis 2015, 22:18
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 09 lis 2015, 22:24
Nie umiesz czytać - ten skład to satysfakcja, nie wygrana PiS. A docinki w stylu "wasze rządy" kwituję:Kamil232 pisze:No tak już dziś pisałeś, że wygrana PiS to w gruncie rzeczy dla was ogromna satysfakcja
11%Kamil232 pisze:LEWICY
Ponad 80% wyborców PiS gdzieś tam wskazało, ze Szydło jest lepszym kandydatem. Nie miała też takiego elektoratu negatywnego jak J.K., więc masz powody tak przypuszczać.maciek_88 pisze:Wydaje mi się, że jakby lansowany na premiera był Kaczyński a nie Szydło, PiS nie uzyskałby większości. Subiektywne uczucie - mogę się mylić.
Ja też. Jeszcze więcej jeśli liczyć Duda vs Komorowski. Palikociarze i SLDowcy głosowali na Dudę. U nas za jechanie naszych ustaw przez PO, oni za to że Duda podkreślał prawa pracownicze, a PO jest ogólnie nienawidzona na lewo od siebie za numery z Arłukowiczem i Rozenkiem.maciek_88 pisze:Tak.
...wejściu na scenę Nowoczesnej. Petru spokojnie 5% zabrał PO. A poza tym dochodzą różne efekty, jak kula śniegowa, głosowanie na lidera, etc.piotrcies pisze:to było pewne, zwłaszcza po
+1piotrcies pisze: Moim zdaniem dobra strategia, bo sięgnęli po wszystkie elementy, jeśli chodzi o wyborców.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 lis 2015, 22:27
max na następne 20 lat.11%![]()
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 09 lis 2015, 22:31
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 lis 2015, 22:41
maciek_88 pisze:Wiem. Nie ogarniesz.MazurXIII pisze:maciek_88 pisze:Tak.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 lis 2015, 22:58
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 09 lis 2015, 23:01
Bo zawsze liczy się to, co idzie dalej jako obietnica przedwyborcza. Jeśli ktoś obiecał "więcej", to żeby nie być z tego rozliczanym, trzeba to sprostować. Liczą się słowa: kandydatów do rządu, szefostwa partii, członków konwentu seniorów z danej partii i ludzie odpowiedzialni za przygotowanie ustaw.arek_ahig pisze:Wytłumaczcie mi, jak to jest.
Nie rusza mnie to w taki sposób jakbyście chcieliKamil232 pisze:Tak więc jak mówiłem Centrum chce rozliczenia złodzieji i straty po dzisiejszym to max 2%. Czyli tyle co nic. Więc jak zwykle prognozy Czarnego są warte tyle co jego teksty o tolerancji(dziś pokazał swój rasizm dla tych co nie widzieli)
czarny samael
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio