Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 05 wrz 2014, 10:38
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 05 wrz 2014, 11:14
A przeczytales co napisalem? Ze na obnizke zarobkow moze sobie pozwolic pilkarz z nizszej polki przechodzac do wiekszego klubu. Z tego powodu ze dzieki globalnosci swojego nowego pracodawcy pozwoli mu zarobic wiecej na umowach reklamowych. A Everton to zdecydowanie polka nizej od Arsenalu. Albo i dwie polki (jesli chodzi o zasieg marketingowy).sickstick pisze:Arteta przechodząc z Evertonu do Arsenalu musiał się pogodzić z niemałą obniżką tygodniówki.FRYDERYK SZOPEN pisze:Zrezygnowac z częsci pensji to moze mniej znany pilkarz ktory trafiajac do wielkiego klubu odbije sie na reklamach.
To chyba oczywiste z przegral z Barca wyscig o Suareza. Nie ma co do tego zadnych watpliwosci. Rzecz jasna mozesz zaklinac rzeczywistosc i wierzyc w ufoludki. Porazka madrytu w sprawie Suareza jest dotkliwa. Wiem ze boli. I dobrze. Musi bolec.sigane pepe pisze:Napisz, że jeszcze Real przegrał z Barceloną SuarezaReal nie był zainteresowany kupnem żadnego z powyższych zawodników.
A co ma piernik do wiatraka? Tu chodzi o wynagorodzenie dla pilkarza a nie o kwote transferu.cruel pisze:Jak w ogole mozna pisac, ze Real przegral rywalizacje finansowa, skoro w to okienko wydal astronomiczne 6mln euro?
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 05 wrz 2014, 11:17
To ile zarabia w Arsenalu? W Evertonie nie mógł raczej zarabiać więcej niż 70 tys Ł, a strzelam że było to ok 60 tys Ł/tydzień. Jakoś nie wydaje mi się, żeby w Arsenalu zarabiał dużo mniej...sickstick pisze:Arteta przechodząc z Evertonu do Arsenalu musiał się pogodzić z niemałą obniżką tygodniówki.FRYDERYK SZOPEN pisze:Zrezygnowac z częsci pensji to moze mniej znany pilkarz ktory trafiajac do wielkiego klubu odbije sie na reklamach.
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 05 wrz 2014, 11:19
Nie mam więcej pytań. Nie zamierzam Ciebie przekonywać, ani Ty mnie nie przekonasz.FRYDERYK SZOPEN pisze:To chyba oczywiste z przegral z Barca wyscig o Suareza. Nie ma co do tego zadnych watpliwosci. Rzecz jasna mozesz zaklinac rzeczywistosc i wierzyc w ufoludki. Porazka madrytu w sprawie Suareza jest dotkliwa. Wiem ze boli. I dobrze. Musi bolec.
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 05 wrz 2014, 11:26
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 05 wrz 2014, 11:32
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 05 wrz 2014, 11:49
W takie bajki to nawet Mendes nie wierzy. Są kominy płacowe i wszystko jasne. Zarówno agent jak i piłkarz mogli się spodziewać, jaką pensję może dostać Falcao w Madrycie. Radamel pomimo tego, iż wiedział zapewne jakich zarobków może się spodziewać w Madrycie, był zdesperowany, żeby do tego Madrytu trafić. Nie wiem, na jakie zarobki by się zgodził, ale według mnie zaaprobowałby niższe zarobki w zamian za grę w białej koszulce. Portugalczyk dobrze zna Pereza i wie, jak trudny to partner do negocjacji. Ile ten Falcao zarabia w United? 15? 16? 17 milionów to zarabia Ronaldo, a gdzie Kolumbijczykowi do klasy sportowej jak i potencjału marketingowego Cristiano. Falcao nie dostałby 10 mln w Madrycie. Dorwali się do złotego garnca i wycisnęli United jak chcieli.FRYDERYK SZOPEN pisze:Czy naprawde ktos z kibicow Realu wierzy w to ze Perez mogl zaoferowac Falcao okolo 20mln euro na sezon?
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 wrz 2014, 12:15
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 wrz 2014, 13:47
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 05 wrz 2014, 15:06
emski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 05 wrz 2014, 15:55
Sesto Elemento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 05 wrz 2014, 19:55
Ojciec Falcao powiedzial dokladnie to o czym ja napisalem. Pewnie ze Madryt mogl dac pensje Falcao nawet 20mln ale w druzynie jest Piekny i Bogaty wiec taka opcja nie wchodzila w rachube. I dokladnie to napisalem. Zeby Falcao gral w Madrycie Perez musialby dac mu 20mln euro pensji. Nie mogl takiej dac, nie przez zadnego Mendeza ale przez taka a nie inna sytuacje w druzynie.emski pisze:
Szopen - Kroos też gra w Realu tylko dlatego, że Barcelona go sobie odpuściła? Takie wypociny widziałem w jakimś barcelońskim dzienniku.
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 wrz 2014, 22:31
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 05 wrz 2014, 22:35
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 wrz 2014, 22:54
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio