Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 68

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lip 2006, 22:58

Troche sie przed okienkiem obawiałem o transfery w La Liga, ale Atletico rozkreciło na maxa karuzele :arrow: a teraz kreci sie ona w niebotycznym tempie. Zaciag z wyprzedazy z Juve jest juz bardzo duzy a mysle, ze bedzie jeszcze ktoś w LaLiga z tego klubu tzn. Camoranesi. Walka może byc naprawde interesujaca Barca z uzupelnieniami w osobach Thurama i Eidura oraz kapitalnym wzmocnieniem Zambrotta, Real powoli kompletuje paczke i mysle ze jeszcze kogos wyciagna byc moze Cesc/Diarra/Kaka. Valencia takze narazie wzmacnia sklad a pozbywa sie jedynie zawodnikow uziacliwych dla budzetu :arrow: Fiore, Corradi, Di Vaio, Patrick a wzmocnienia Morientaesem czy Del Horno stawiaja ich naprawde na rowni w lwace z Barca i Realem a do tego dochodza ekipy Villarrealu czy wspomnianego Atletico, ktore zaszalało i kupiło plejade naprawde dobrych grajkow o najwyzszej klasie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sie 2006, 12:44

Obrazek

Sevilla się zbroi :twisted: Wczoraj doszła do porozumienia z Monaco - Urugwajczyk Javier Ernesto Chevanton będzie grał na Ramon Sanchez Pizjuan 8)

Tylko oby go urazy omineły to będzie wymiatał w La Liga - jestem o tym przekonany - ma taką bombe w nodze że zabija :twisted: - dobrze drybluje - wraca po piłke - umnie rozegrać kombinacyjnie - jak za 8 baniek to interes jakich mało. Dwa lata temu był odkryciem Serie A i Monaco zapłąciło za niego 16 milionów euro :!: teraz zasili Seville z 8 milionów :!: a w obecnej chwili ma 26 lat ...

Tylko oby go urazy nie trapiły to wspomnicie tego posta :]

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 02 sie 2006, 12:51

Zaza pisze:Chevanton
Pamietam go grał wtedy wysmienicie w Seria A dwa sezony temu jak piszesz, moze pokazać sie z dobrej strony w La Liga
Zaza pisze:Tylko oby go urazy nie trapiły to wspomnicie tego posta
:D

Zbroji sie nie tylko Sevilla ale i Sarragossa, wogóle La Liga bedzie teraz jedna z najciekawszych jak nie najciekwasza ligą do oglądania( :twisted: )

Stąd wyrzucam polsat cyfrowy i pora na cyfre plus :twisted: i śledzenie hiszpańskiej ligi

Awatar użytkownika
M@tinho
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 02 sie 2006, 15:19

W sumie to prawda, ciekawie wygląda Saragossa i Atletico Madryt, ale Barca, Real i Valencia prawdopodobnie zdominują czołówkę. Do Realu jeszcze tylko Reyes i Kaka i będzie ciekawie :twisted: A propos, to nie wiecie, czy będzie na Polsacie Sport, lub Extra liga hiszpańska? Czy znowu będę zmuszony oglądać nudne i słabe Barca Tv

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 sie 2006, 16:34

A propos, to nie wiecie, czy będzie na Polsacie Sport, lub Extra liga hiszpańska? Czy znowu będę zmuszony oglądać nudne i słabe Barca Tv
Only Cyfra+ trzeba sobie kupic, albo poogladaj sobie mecze na RealMAdrytTV tam pokazuja mecze z 3 letnim opoznieniem :P A nudna Barca TV pokzauje tylko live i do tego only hiszpanski i katalonski :wink:

Awatar użytkownika
M@tinho
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 02 sie 2006, 18:00

A nudna Barca TV pokzauje tylko live i do tego only hiszpanski i katalonski
Nudna BarcaTv nie jest aż tak bardzo zła... tylko ja za bardzo nie lubię Barcy :)

maday
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maday » 18 sie 2006, 12:04

Na polsacie sport i na polsacie sport extra chyba nie bedzie pokazywana liga hiszpańska, ja będe oglądał w necie meczyki 8)

Awatar użytkownika
Strzała
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strzała » 18 sie 2006, 12:51

Messi E2 Ronaldinho pisze:Only Cyfra+ trzeba sobie kupic, albo poogladaj sobie mecze na RealMAdrytTV tam pokazuja mecze z 3 letnim opoznieniem A nudna Barca TV pokzauje tylko live i do tego only hiszpanski i katalonski

Masz rację Jeżol, najwięcej lig europejskich jest w Canal+ Sport. Tam zobaczysz: Liga Polska, Liga Angielska, Liga Hiszpańska, Liga Francuska i Liga Włoska. Jedyną wadą tego wszystkiego jest brak mundialu, Mistrzostw Europy i Europejskich Pucharów,

A co to ma do tematu? // Niggaz

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 18 sie 2006, 18:36

maday kozak jesteś meczyki w necie będziesz oglądał :lol:

jak już napisałem i nie chce żeby to był :ot: dlatego zadam pytanie jaki uważacie że będzie/był najlepszy transfer tego lata w Hiszpanii ??

jako pierwszy oczywiście odpowiem :D
Według mnie najlepszym transferem dokonanym dotychczas jest trasfer Zambrotty i Cannavaro. Obaj grają na światowym poziomie wiele lat. Ostatnie mistrzostwa pokazały że z wiekiem są co raz lepsi.
Cannavaro wielu uważa za najlepszego środkowego obrońce świata. Zaimponował mi szczególnie na mistrzostwach spokojem. Był niczym profesor w swojej drużynie. W Realu od lat nie było takiej znakomitości na środku obronny i będzie to wielkie wzmocnienie ich "tyłów". Ciekawi mnie jedno Samuel przychodził też jako jeden z najlepszych obrońców i wiadomo jak skończył w Realu częste kartki. Jestem ciekawy czy Fabio będzie grał uważniej od niego.
Zambrotta wiadomo jeden z najlepszych jak nie najlepszy obecnie "lewy" świata tak samo dobry w defensywie jak i ofensywie. Uważam że będzie to wielkie wzmocnienie już bardzo mocnych naszych bocznych sektorów.

a wy jak uważacie ??[/b]

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sie 2006, 19:24

Ja uważam, że lepiej jest oceniać transfery po tym jak się już zobaczy zawodników w akcji przez pewien czas. Polecam takie podejście.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 18 sie 2006, 20:16

można i tak :) ale musiałem napisać jaki jestem zachwycony tym że maday będzie oglądał meczyki w necie i nie chciałem tworzyć :ot: bo potem byłby :ban: i nie wystąpił bym w lidze userów :P już więcej nic nie piszę :)

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 21 sie 2006, 11:40

ja tam uważam że najlepszym transeferm jest przejście Diarry do realu to świetny mocno pracujący zawodnik który poukłada gre defensywną realu

wypowidajcie sie na temat tego transferu

Awatar użytkownika
mihalinho
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 21 sie 2006, 18:38

Ja uważam, że lepiej jest oceniać transfery po tym jak się już zobaczy zawodników w akcji przez pewien czas
Zgadzam sie w 100%. To jest własnie zdrowe podejście do sprawy. nie można oceniac obecnych umiejętności zawodnika tylko i wyłacznie po tym czego dokonał i co osiągnął. Musi potwierdzić swoją wszechstronność i przydatność w nowym zespole i co najważniejsze nie może uważać się za gwiazdę (skoro trafił już do takiego klubu jak Real).

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 sie 2006, 21:36

kon2r pisze:ja tam uważam że najlepszym transeferm jest przejście Diarry do realu to świetny mocno pracujący zawodnik który poukłada gre defensywną realu
ja tak wcale nie uwazam :P jakos z dystansem podchodze do tego transferu. niby tak kazdy sie zachwyca nad tym zawodnikiem ale nie wiadomo jak sobie poradzi w Realu. Przeciez OL to jednak nie ta półka co Real. Pierwsze mecze pokaża jak sie zaaklimatyzuje w ekipie z Madrytu.
Za leprzy transfer uwazam napewno Cannavaro bo juz mają dwóch dobrych obronców. Emerson tez moze sie lepiej spisywac od Diarry bo jednak ma juz ogranie i klase jakąc zawsze prezentuje.
A tak pozatym do inne zespoły tez dokonały niezłych zakupów i dopiero po kilku kolejkach zobaczymy jak to bedzie z tymi nabytkami

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 22 sie 2006, 12:15

kon2r pisze:ja tam uważam że najlepszym transeferm jest przejście Diarry do realu to świetny mocno pracujący zawodnik który poukłada gre defensywną realu
ciekawe ile razy go w akcji widziales :roll: tak sie pytam bo gdyby chcieli dac 30 mln ze Lewandowskiego tez bys pewnie powiedzial, ze pouklada gre i jest zajebisty .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”