Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lip 2006, 22:58
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sie 2006, 12:44

Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 02 sie 2006, 12:51
Pamietam go grał wtedy wysmienicie w Seria A dwa sezony temu jak piszesz, moze pokazać sie z dobrej strony w La LigaZaza pisze:Chevanton
Zaza pisze:Tylko oby go urazy nie trapiły to wspomnicie tego posta
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 02 sie 2006, 15:19
M@tinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 sie 2006, 16:34
Only Cyfra+ trzeba sobie kupic, albo poogladaj sobie mecze na RealMAdrytTV tam pokazuja mecze z 3 letnim opoznieniemA propos, to nie wiecie, czy będzie na Polsacie Sport, lub Extra liga hiszpańska? Czy znowu będę zmuszony oglądać nudne i słabe Barca Tv
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@tinho » 02 sie 2006, 18:00
Nudna BarcaTv nie jest aż tak bardzo zła... tylko ja za bardzo nie lubię BarcyA nudna Barca TV pokzauje tylko live i do tego only hiszpanski i katalonski
M@tinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maday » 18 sie 2006, 12:04
maday
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strzała » 18 sie 2006, 12:51
Messi E2 Ronaldinho pisze:Only Cyfra+ trzeba sobie kupic, albo poogladaj sobie mecze na RealMAdrytTV tam pokazuja mecze z 3 letnim opoznieniem A nudna Barca TV pokzauje tylko live i do tego only hiszpanski i katalonski
Strzała

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 18 sie 2006, 18:36
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sie 2006, 19:24
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 18 sie 2006, 20:16
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 21 sie 2006, 11:40
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 21 sie 2006, 18:38
Zgadzam sie w 100%. To jest własnie zdrowe podejście do sprawy. nie można oceniac obecnych umiejętności zawodnika tylko i wyłacznie po tym czego dokonał i co osiągnął. Musi potwierdzić swoją wszechstronność i przydatność w nowym zespole i co najważniejsze nie może uważać się za gwiazdę (skoro trafił już do takiego klubu jak Real).Ja uważam, że lepiej jest oceniać transfery po tym jak się już zobaczy zawodników w akcji przez pewien czas
mihalinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 sie 2006, 21:36
ja tak wcale nie uwazamkon2r pisze:ja tam uważam że najlepszym transeferm jest przejście Diarry do realu to świetny mocno pracujący zawodnik który poukłada gre defensywną realu
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 22 sie 2006, 12:15
ciekawe ile razy go w akcji widzialeskon2r pisze:ja tam uważam że najlepszym transeferm jest przejście Diarry do realu to świetny mocno pracujący zawodnik który poukłada gre defensywną realu
Berik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio