Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 68

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 16 lut 2006, 21:56

szmagel pisze:Fantastyczna ?
No bez kitu
szmagel pisze:daj spokój ale gdy przegrywa sie 6:1 drugi mecz wygrywa 4:0 ty mówisz ze forma jest fantastyczna ??
Takie zycie co zrobic :wink:
szmagel pisze:gdyby mecz zakonczył sie znowu porazką to oznaczałby mocny kryzys i wielką kompromitacje (chociaz i tak sie osmieszyli 6:1 )
To może chociaż Ty nie ośmieszaj nas swoją rażącą głupota, wtedy kompromitacji nie będzie
szmagel pisze:Strzelili szybko 3 bramki i juz było po meczu.
Hmm rzeczywiście juz było po meczu tylko że brakowało nam 2 bramek.
strzelenie 3 bramek przez 10 minut wcale nie oznacze że mecz jest roztrzygnięty

moja rada dla Ciebie:
Nie pisz takich postów bo Chuck sie obrazi a wtedy juz nie bedzie tak przyjemnie :lol:
barti-bartek pisze:Zaczynają grac bardzo skutecznie
Owszem w meczu z Saragossą zagralismy skutecznie ale tylko w pierwszej połowie bo prawde mowiac powinien być troche większy wynik ale i tak to było świetne spotkanie Vikingos

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 lut 2006, 22:17

Doczekalismy sie :!: Do kadry na mecz z Alaves wraca nasz kapitan - Raul :D Nie ma jeszcze oczywiscie sil na cale spotkanie, ale mozliwe ze wejdzie na ostatnie 20 minut meczu. Inna sprawa jest to, ze jego miejsce w wyjsciowym skladzie nie jest juz takie pewne, choc moim zdaniem lepszy Raul po kontuzji niz Baptista bez formy :) Caro na pewno da mu szanse gry, bo widac ze umiejetnie rozklada sily pilkarzy i prowadzi rotacje w skladzie (przykladem moze byc odpoczynek takich graczy jak Woodgate, Cicinho i Zizou w meczu z Alaves). Tak wiec witamy z powrotem el capitano :D

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 16 lut 2006, 22:23

ciekawe jaka wyjdzie jedenastka? jak Raul bedzie w składzie, jestem bardzo ciekawy.
Ja myśle że taki:

Casillas

Cicinho=Helguera(Woodgate)=Ramos=R.Carlos

Beckham=Guti=Zidane=Baptista

Robinho=Ronaldo ( Raul w 70 minuecie)

co wy o tym sadzicie?

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 17 lut 2006, 14:58

Niggaz pisze:Uh uh uh uh Smithu.
Wciąż domagasz się przeprosin za to, że krytykowaliśmy Was po porażce 6:1 czy już nie musimy przepraszać?
kulekfcb pisze:a ty jak choragiweka jestes bez kitu, nie naucza sie szacunku?? kto to mowi??

Uhuhu sweet :D i like it :D

Nie chce przeprosin, bo jestescie dla mnie smieszni i coraz bardziej zalosni, z reszta mam dosc tego plytkiego napinania sie pieprzenia bez sensu. Zamiast zajac sie rozmowami o pilce to forum przejelo role centrum irytacji i frustracji kibicow.

Kulek, jezeli uwazasz ze przy jednym spotkaniu po ktorym jezdzilem chamsko po Barcie jestem choragiewka to wybacz ale chyba sie troche mylisz z prawda :/ Szacunku? Wy i szacunek... najlepszy przyklad dajecie co kolejke, nawet jakby Real zniosl Barce 10-0 to i tak dzieki sedziom, ukladom, kontuzjom i wszelkim innym zjawiska a nie dzieki grze ... poza tym jestesmy w temacie Real Madryt
Co do Ligi Mistrzów to Real wygra z Arsenalem raczej. Zdziwiłbym się mocno gdyby było inaczej. Nie wiem jak wygląda drabinka dalszych faz, ale dobrze by było gdyby istaniała opcja konfrontacji z Barceloną w dalszej fazie
i znow ta pycha... ktora juz nie raz was zgubila :/ Real jakby nie bylo jest w lepszej sytuacji by przejsc do nastepnej rundy.. no ale nie zaraz odezwa sie glosy ze Real to patalachy i cieniasy oczywiscie wygraja za pomoca sedziow, albo przekupia Henrego ... :/

Z reszta po co ja to pisze, zaraz dacie to do zlotych ust albo innej glupiej zabawy, ironicznie olejecie, badz uszczypliwie skomentujecie ...

Bez odbioru...

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 17 lut 2006, 15:08

sbQ pisze:moim zdaniem to chciałeś się popisać swoim geniuszem taktycznym
NIe chciałem się popisac geniuszem taktycznym tylko chciałem się zapytac jaki wy (forumowicze) macie zdanie odnośnie składu Realu :d

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 17 lut 2006, 15:31

Smithu pisze:Kulek, jezeli uwazasz ze przy jednym spotkaniu po ktorym jezdzilem chamsko po Barcie jestem choragiewka

no jedziesz po Barcy a potem przychodzisz w łache, to co?? nie mam racji??
Smithu pisze:nawet jakby Real zniosl Barce 10-0
jakby...

Smithu pisze:Szacunku? Wy i szacunek

do realu nei da sie mieć szacunku...

2 WP za nazwy klubów. // Niggaz

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 lut 2006, 15:31

Smithu pisze:Real to patalachy i cieniasy oczywiscie wygraja za pomoca sedziow
słusznie prawisz - z jednym wyjątkiem - to Arsenal wygra :D
Smithu pisze:badz uszczypliwie skomentujecie ...
a masz :blow:
barti-bartek pisze:jaki wy (forumowicze) macie zdanie odnośnie składu Realu :d
jest taki sobie, na pewno bedzie ciekawy mecz we wtorek, żadna z druzyn nie odpuści, wy bedziecie chieli wygrać za wszelką cene u siebie, my - bedziemy chcieli strzelić wam gola [na dobry poczatek]

Podobno we wtorek Raul Blanco ma już być gotowy do gry.
Prawda to ?

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 17 lut 2006, 15:41

fieldy pisze:słusznie prawisz - z jednym wyjątkiem - to Arsenal wygra
Zobaczymy we wtorek kto będize lepszy po pierwszym meczu :D. Real nie wygrywa dzieki sedzia tylko że dobrze gra, sedziowie nie strzelają bramek zawodnicy musza to robic

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 lut 2006, 16:23

kulekfcb pisze:do realu nei da sie mieć szacunku...
No to:
Po pierwsze - dzieki temu jestes blizej bana,
Po drugie - podaj jakies arguumenty na to, ze "nie mozna miec do Realu szacunku". Czekam z niecierpliwoscia, chociaz jak napiszesz, ze dlatego, ze jestes kibicem Barcelony to za bardzo sie nie zdziwie. Twoje argumenty zawsze powalaja na kolana i niszcza chec podwazenia ich :roll:

Mecz z Arsenalem dopiero we wtorek, wiec poki co zajmijmy sie pojedynkiem z Alaves. Mecz z Anglikami spowodowal ze Caro wprowadza roszady. No wiec nie zagra Cicinho, Woody i Guti. Za to zobaczymy Salgado (:?), Mejie i... Helguere na DM (:? :roll:). IMHO - troche dziwnie, biorac pod uwage, ze Alaves odbija sie ostatnio od dna i notuje calkiem ciekawe wyniki i lepsza gre. No ale mysle, ze nawet z drobnymi korektami powinni sobie poradzic. Po takim meczu jak z Zaragoza nie maja wyjscia ;)
Szkoda, ze Caro zamiast Helguery nie wystawil jakiegos wilczka z Castilli (chociazby de la Reda). No ale to juz jego sprawa, wie lepiej (mam nadzieje ;)).

Aaaa no i wraca El Capitano. To zalezy oczywiscie od wyniku, ale mysle ze Caro da mu zagrac przed wlasna publicznoscia chociaz kilka minut.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 lut 2006, 18:25

kulekfcb pisze:po Barcy
kulekfcb pisze:do realu
Hmmm, kiedyś czytalem na tym forum ze za pisanie klubu z małej litery daje się WP, wiec Niggaz lub inny straznik teksasu neich czyni swoja powinnosc...

fieldy pisze:Podobno we wtorek Raul Blanco ma już być gotowy do gry.
Prawda to ?
Prawda już na Deportivo będzie gotowy, ale zapewne zagra kilka min dla pocieszenia kibiców. Z Arsenalem tez pewnie wejdzie z ławki. Narazie nie jest gotowy do gry w pelnym wymiarze czasowym, i zapewne nie pozwala mu na to forma.

Krzysztof Jarzyna pisze:No wiec nie zagra Cicinho, Woody i Guti
W sumie to dobrze ze ich oszczedza, a Cicinho już wygral rywalizacje z Salgado zalatwił go szybko...

Krzysztof Jarzyna pisze:Alaves odbija sie ostatnio od dna i notuje calkiem ciekawe wyniki i lepsza gre.
Ostatnio wygrali chyba 4 mecze z rzedu, ale zwolnili trenera. Wiec czas skonczyc ta passe :lol:

Krzysztof Jarzyna pisze:Szkoda, ze Caro zamiast Helguery nie wystawil jakiegos wilczka z Castilli (chociazby de la Reda).
Krzysiu de la Red pewnie znajdzie się w 18 meczowej, wiec jak Ivan bedzie grał stratoferycznei to z pewnoscia go ujrzymy :wink:

Krzysztof Jarzyna pisze:Aaaa no i wraca El Capitano. To zalezy oczywiscie od wyniku, ale mysle ze Caro da mu zagrac przed wlasna publicznoscia chociaz kilka minut.

Mogł by zagrać, i pokazać sie z dobrej strony, ktorej ostatnio czesto nie pokazywał...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lut 2006, 18:26

Smithu pisze:Nie chce przeprosin, bo jestescie dla mnie smieszni i coraz bardziej zalosni
Ktoś jednak chciał przeprosin i to nie byłem ja. Rozumiem, że zachowanie mogłby być podyktowane emocjami związanymi z rewanżem CdR, ale nie odwracaj kota ogonem późniem. Jesteśmy śmieszni i żałośni? Trudno się mówi.
Smithu pisze:z reszta mam dosc tego plytkiego napinania sie pieprzenia bez sensu.
Jeżeli przestaniesz się płytko i bez sensu napinać to może inni pójdą w Twoje ślady. Nie przypominam sobie, abyś przykładał się do napinek w takim kierunku, aby nie były płytkie.
Smithu pisze:Zamiast zajac sie rozmowami o pilce to forum przejelo role centrum irytacji i frustracji kibicow.
A teraz zadaj sobie pytanie kiedy ostatnio napisałeś coś o piłce? I jak często to robisz? Ja rozumiem, że możesz nie mieć czasu, ale nie rozumiem krytyki pod adresem innych kiedy sam osobiście nie jesteś w żadnym aspekcie lepszy.
Smithu pisze:Wy i szacunek... najlepszy przyklad dajecie co kolejke, nawet jakby Real zniosl Barce 10-0 to i tak dzieki sedziom, ukladom, kontuzjom i wszelkim innym zjawiska a nie dzieki grze ...
Uh uh uh uh
Visca el napinka!
Hala frustracja!
Stereotypy i wyssane z palca oskarżenia uber alles!
Smithu pisze:
Niggaz pisze:Co do Ligi Mistrzów to Real wygra z Arsenalem raczej. Zdziwiłbym się mocno gdyby było inaczej. Nie wiem jak wygląda drabinka dalszych faz, ale dobrze by było gdyby istaniała opcja konfrontacji z Barceloną w dalszej fazie
i znow ta pycha... ktora juz nie raz was zgubila :/ Real jakby nie bylo jest w lepszej sytuacji by przejsc do nastepnej rundy.. no ale nie zaraz odezwa sie glosy ze Real to patalachy i cieniasy oczywiscie wygraja za pomoca sedziow, albo przekupia Henrego ... :/

Z reszta po co ja to pisze, zaraz dacie to do zlotych ust albo innej glupiej zabawy, ironicznie olejecie, badz uszczypliwie skomentujecie ...

Bez odbioru...
Gdzie jest ta pycha? No powiedz gdzie? Napisałem, że Real przejdzie Arsneal i chciałbym abyśmy trafili na Was jeżeli przejdziemy Chelsea. To chyba jest oczywiste, że jako kibic Barcy chciałbym widzieć Was pokonanych jeszcze raz. Normalna sprawa działająca w dwie strony. Gdyby to Real grał bardzo dobrze a Barca gorzej to chciałbyś raczej tego samego. Ale nic. Trzeba odgrywać rolę dydaktyczną i wytykać pychę. Jasna sprawa. Do tego dopisać jeszcze zamiast kibiców Barcy, że Real to patałachy i już mamy dobry inaczej post.

Nie wiem po co to piszesz. Może dowiemy się w następnym odcinku? Kolejne zarzuty może padną?
Smithu pisze:Bez odbioru...
Jak nie chcesz żeby komentować to nie pisz.

kulekfcb :roll: Nic nowego z Twojej strony.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 17 lut 2006, 20:02

Krzysztof Jarzyna pisze:Po drugie - podaj jakies arguumenty na to, ze "nie mozna miec do Realu szacunku". Czekam z niecierpliwoscia, chociaz jak napiszesz, ze dlatego, ze jestes kibicem Barcelony to za bardzo sie nie zdziwie. Twoje argumenty zawsze powalaja na kolana i niszcza chec podwazenia ich

moze nie umeisz ich podwazyc co?? PO prostu nie lubie Realu nie szanuje ich bo nie ma za co?? Co zaraz mi powiesz ze zdobyli wiecej niz Barca, nie obchodzi mnie to. Barca to jest klub, rodzina, a nie jak w Realu gdzie każdy zagląda sobie do portfela.

Niggaz pisze:kulekfcb Nic nowego z Twojej strony.

o co kaman??

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 lut 2006, 20:20

kulekfcb pisze:moze nie umeisz ich podwazyc co?? PO prostu nie lubie Realu nie szanuje ich bo nie ma za co?? Co zaraz mi powiesz ze zdobyli wiecej niz Barca, nie obchodzi mnie to. Barca to jest klub, rodzina, a nie jak w Realu gdzie każdy zagląda sobie do portfela.
Kurczę no. Zbiles mnie z tropu. Ale moze jakos sie wygrzebie.

Po pierwsze - abstrahujac juz od tego, ze brak szacunku, a nie lubienie kogos/czegos to dwie zupelnie rozne rzeczy, to napisales "nie mozna miec szacunku", czyli wynikaloby, ze tak generlanie nie mozna, a nie tylko bedac kibicem Barcy. No to sie chyba schody zaczely :roll:
kulekfcb pisze:nie szanuje ich bo nie ma za co??
Moze za to ze to najlepsza druzyna w historii pilki noznej? Ale kto by sie tam czepial takiego szczegolu.
kulekfcb pisze:a nie jak w Realu gdzie każdy zagląda sobie do portfela.
:shock: :lol: jeszcze jeszcze... a slyszales, ze kupuja zawodnikow tylko po to zeby sprzedac koszlki i ze maja 54 napastnikow i ze graja systemem 1-1-8 ? Ale w sumie masz chyba racje. Ostatnio po strzelonej bramce niby Ronaldo cieszyl sie z Cicinho a tak naprawde szukal mu portfela w kieszeni...

Zeby nie bylo OT ( i tak jest :lol: )
Toudinho pisze:Krzysiu de la Red pewnie znajdzie się w 18 meczowej, wiec jak Ivan bedzie grał stratoferycznei to z pewnoscia go ujrzymy
Yyy chyba go nie powolal Caro, chyba ze go dorzuci w ostatniej chwili. W sumie Castilla gra chyba w niedziele, wiec kto wie. Ale generalnie troche jestem zawidziony, ze Caro nie daje pograc swoim badz co badz bylym podopiecznym. Przeciez w meczach takich jak z Alaves, moznaby spokojnie w obliczu kontuzji i kartek dac pograc de la Redowi. Niech sie chlopak ogrywa i nabiera doswiadczenia. O ile Soldado ma konkurentow w ataku, o tyle stawianie na sile Helguery na DM jest dla mnie dziwne. Tym bardziej patrzac na jego poczynania w tym sezonie na tej pozycji.

Dzwonson
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dzwonson » 18 lut 2006, 0:50

Za co można mieć szacunek do Realu ??
Tych powodów jest sporo choćby to że po porażce 6:1 kibice Realu zapełnili Santiago Bernabeu kibicowali i wierzyli w awans do finału co można było pojmować w kategorii cudu.To jaka była atmosfera na stadionie czyli ciągły doping i niesamowita radość po każdym golu.
Dziwi mnie że NIEKTÓRZY kibce FCB nie mają szacunku do Realu i to bez powodu po prostu nienawidzą Realu bo tak musi być.Może szacunek należy się za to, że to te zespoły tworzą piękne widowiska czyli GRAN DERBY które przyciągają multum ludzi przed telewizory i na stadion.Więc nie można tracić szacunku za to, że Fiorentino polityką Zidanes y Pavones doprowadził klub do wielkiego sukcesu (niestety tracąc przy tym sporo w aspekcie sportowym) bo to jest tylko część z ponad 100-letniej historii najbardziej utytułowanego zespołu świata.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 lut 2006, 9:40

Krzysztof Jarzyna pisze:Yyy chyba go nie powolal Caro, chyba ze go dorzuci w ostatniej chwili. W sumie Castilla gra chyba w niedziele, wiec kto wie. Ale generalnie troche jestem zawidziony, ze Caro nie daje pograc swoim badz co badz bylym podopiecznym. Przeciez w meczach takich jak z Alaves, moznaby spokojnie w obliczu kontuzji i kartek dac pograc de la Redowi. Niech sie chlopak ogrywa i nabiera doswiadczenia. O ile Soldado ma konkurentow w ataku, o tyle stawianie na sile Helguery na DM jest dla mnie dziwne. Tym bardziej patrzac na jego poczynania w tym sezonie na tej pozycji.

Mogł powolac de la Reda, ale tez mogl sprobować w takim meczu Baptiste na dm'ie a ten ustąpil by miejsca w ataku Fantantonio, ktory chyba niedlugo wybuchnie bo troszke dupsko mu przyrosło do lawki a tego on chyba nieoczekiwał, chyba że to wielka zmiana na lepsze tego kopacza.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”