Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 672

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 31 sie 2007, 18:25

Ale potrafi podac :P Jak chce to potrafi :spoko: Istotnie, rzadko chce :) No tak, zapomnialem dodac, iz to zawodnik kontuzjogenny. No ale zajalem sie glownie jego zachwalaniem, tedy nic w tym dziwnego.

W kazdym razie twierdze, ze bedzie wymiatal.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 31 sie 2007, 18:27

Postawilem na Sneijdera, Heinze drugi w kolejce a Robben trzeci- z tym ze nie wiadomo jak oni pograja;] Oby byli lepsi niz Wesley;] A moze dodamy dzis wieczorem Daniela do ankiety? :D

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 31 sie 2007, 18:29

peepe pisze:A moze dodamy dzis wieczorem Daniela do ankiety?
Slyszalem, ze Del Nido chce doprowadzic do zamiany Alves-Guti i doplacic jeszcze kilka baniek :boruta: A tak na serio to licze na to, ze kupicie wreszcie Alvesa i zaplacicie za niego jeszcze wiecej anizeli za Pepe :) Bez zamiany pilkarzy.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 31 sie 2007, 22:46

Koncowka okienka transferowego, wiec jak zawsze o tej porze, finalizowane sa ostatnie tranfery. Oficjalna strona klubu potwierdzila odejscie Adriana Lopeza i De la Reda. Pierwszy zostal wypozyczony na rok do Celty, a drugi sprzedany do Getafe (oczywiscie z opcja pierwokupu). Kwota transferu nie zostala podana. Zostali jeszcze Granero, Marcelo, Balboa i ewentualnie Baptista. Zostala godzina, moze sie cos jeszcze wydarzy :wink:
A w ankiecie glosowalem na Sneijdera :wink:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 01 wrz 2007, 0:32

Nurni Flowenol pisze: i zaplacicie za niego jeszcze wiecej anizeli za Pepe
i sie przeliczyłeś Daniel Alves nie dołaczy już do nas tego lata

nie był nam aż tak potrzebny jak wspomniany przez ciebie Pepe stąd nie zaskoczyło mnie że został z Sevilli

ciesze sie ze pozostali Soldado i Bestia mimo wszystko sezon długi ławka szeroka grupa w LM tez wymgająca więc nic tylko sie cieszyć

jestem zaskoczony bo nie ma komunikatów o wypozyczeniu Marcelo jak również cisza odnośnie Balboi

co do piłkarzy którzy odeszli De La Red sprzedany co było rozsądnym ruchem wiele sobie po nim obiecywano ale tak naprade niczym nie błysną

Adrian i Granero wypożyczenii i dobrze bo Granero to ciekawy gracz który jeszcze nie dostał szansy takiej jak De La Red

w ankiecie głos mój poszedł również na Sneijdera

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 02 wrz 2007, 21:50

Niezla cisza tu:)

Kto asystowal przy golu Raula? Sneijder to byl? bo na mojej transmisji w ppstream tego nie zauwazylem.

Real gra calkiem dobrze, Villareal ma momenty znacznej przewagi, ale my tez mielismy sytuacje. Bramka Raula bardzo ladna. Szkoda ze nie wykorzystal wczesniej bardzo podobnej sytuacji. Metzelder jakby pewniejszy niz Pepe, mial 2-3 porzadne interwencje
Genralnie ladny mecz, szybki, jest sporo okazji bramkowych.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 wrz 2007, 21:54

Ja tam oglądam jednym okiem więc niewiele widziałem, ale asystę Snipesa mogę potwierdzić :]

Co do Metzeldera to nie było tam przypadkiem jakiejś ręki w polu karnym? Pytam bo nie widziałem (akurat miałem okienko meczu schowane) a podobno coś było.

Drugą połowę może obejrzę uważniej.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 02 wrz 2007, 21:57

Byla reka, ale dla mnie raczej nie bylo karnego- Metzelder siedzial/lezal/byl w dziwnej pozycji po wslizgu i pilka go trafila w reke

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 02 wrz 2007, 21:58

Ciekawy, zywy, wyrownany mecz na El Madrigal. Real jak na razie wykorzystal fatalne ustawienie obroncow ZLP oraz niepotrzebne wyjscie ich bramkarza i prowadzi 1-0. Villarreal ma sporo sytuacji i winno przynajmniej kilka z nich wykorzystac. Wynik bylby tedy inny. Z drugiej strony Real po glupiej stracie w srodku pola mogl juz prowadzic po dobrej kontrze dwoma bramkami. Gospodarze mieli przez wiekszosc pierwszej polowy przewage optyczna, dominowali, troche mnie jednak rozczarowuja, licze ze beda grali jeszcze szybciej i dokladniej. Przede wszystkim wszakze SKUTECZNIEJ. Od Realu ciezko wymagac pieknej gry, szczegolnie ze rzadko takowa jest ze strony gosci grajacych na El Madrigal.

Sneijder tak jak przypuszczalem, potwierdza iz nie jest kreatorem gry, ktory potrafi pociagnac zespol i byc czesto podczas meczu przy pilce. Swoje jednak zrobil, vide: asysta przy bramce :P

Po rece bodajze Metzeldera winien byc karny dla ZLP.

P.S. Komentatorzy sa tak nieobiektywni, ze az zal komentowac. Poziom Kumidora. Leszek O. chyba dostanie erekcji, jezeli Real strzeli druga bramke. O ile juz nie dostal. Zaczynam w to watpic :]

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 wrz 2007, 22:00

Mecz do wygrania , trzeba jeszcze troche pobiegać i strzelić 2 bramke :)
Do przerwy Perfect ... Hala Raul :P
Reka była ale nie na karny , do sędziowania nie można bylo się przyczepic jak narazie ...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 wrz 2007, 22:07

kaczy pisze:Reka była ale nie na karny , do sędziowania nie można bylo się przyczepic jak narazie ...

To była czy nie?? Ręka to reka... przyanjmniej tak jest wszedzie przyjęte.

A widze Real prowadzi 3-0, no to Pires jakos nie ciagnie tej Łodzi.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 02 wrz 2007, 22:07

Po meczu.

Villarreal nie wykorzystalo swoich szans i teraz sobie moze jedynie strzelic w stope.

Bramka Wesleya z wolnego byla do przewidzenia. Mialem stuprocentowa pewnosc, ze padnie i sie nie pomylilem :badziewie:

P.S. Dla ciekawskich: Leszek O. dostal erekcji.

:o pokazali ? // fieldy

Bylo slychac :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 wrz 2007, 22:11

Szybko pozamiatali :] Bramka Snipesa piękna. Będzie się pojedynkował z Dinho w ilości i urodzie bramek z wolnych :wink: Myślę, że Real może jeszcze coś strzelić i będą mieli mocny początek sezonu. Mogli jednak z tymi bramkami się chociaż wstrzymać bo teraz meczu mi się nie chce oglądać :P

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 02 wrz 2007, 22:11

OMFG 3-0.
Kocham Sneijdera :oops: . Jest niezwykle solidny. No i swietnie zagrywa stale fragmenty.
Ruud zaczyna strzelanie.

Niekoniecznie reka w polu karnym jest zawsze karnym bo jak zawodnik wchodzi wslizgiem i pilka z pol metra trafia go w reke to trudno mowic o zagraniu reka. Aczkolwiek zdarzaja sie karne za takie zagrania a nie dyktuje sie karnych za jakies hardcorowe odbijanie pilki reka. Sedziowie roznie sie na to zapatruja.
Liniowy w kazdym razie zagrania Metzeldera widziec nie mogl
Nurni Flowenol pisze:P.S. Dla ciekawskich: Leszek O. dostal erekcji.

Surprised pokazali ? // fieldy

Bylo slychac Razz

:rotfl4:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 wrz 2007, 22:23

Witam po przerwie.

Meczu na żywo przyjemności oglądać niestety nie mam, ale grunt, że jest dobrze. Bardzo dobrze.

Już w rewanżu z Sevillą widziałem spory postęp i pomimo fatalnej gry w defensywie byłem po tym meczu dziwnie zadowolony i spokojny, przez co kontakty z towarzyszami oglądającymi ze mną ten mecz wyglądały dość dziwnie, bo o czym ja gadam? Real traci 5 bramek, Pepe gra jak junior w polskiej okręgówce, a ja mówię, że jest dobrze? Ale teraz widać kto miał rację :P

Szkoda, że przez tak długi czas byłem odcięty od informacji i całkiem niedawno dowiedziałem się o transferach Robbena i Heinze :] Co do tego drugiego pana chyba nie muszę przypominać, jakie miałem do niego nastawienie. Transfer zajebisty. Mogę powiedzieć, że wyprosiłem go. Chyba muszę tak częściej :P

A co do ankiety odpowiedź może być tylko jedna. Wesley Sneijder. Uzasadnienie zbędne. Dziękuję.

Może być taki post na dobry początek po powrocie? :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”