Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 lip 2012, 22:16
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 lip 2012, 22:23
Dalej grasz na tym zwałowanym save'iesickstick pisze:Lata 40 XXI wieku w reprezentacjach rozpocząłem od meczu towarzyskiego Polską. I o ile Atanas Dimitrov w bramce biało-czerwonych uznałem za mało ważną ciekawostkę, to tyle kiedy w 42 minucie Polacy wyszli na prowadzenie po golu... Volodymyra Gryshyma, to tak się przejąłem ze postanowiłem o tym napisać na pilka.pl . Co za czasy
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 lip 2012, 22:29
Mistrzostwa świata w 2042 roku gram na Francuskiej ziemi i obiecałem sobie, że po tym turnieju odejdę. Mam taki wewnętrzny cel, że chce wygrać mistrzostwa świata 2 razy z rzędu, ale na co drugim mundialu zawalam - liczę że na mundialu we Francji (mój 6 już z tą reprezentacją) w końcu obronię trofeum.Mirek15 pisze:Dalej grasz na tym zwałowanym save'ie![]()
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 10 lip 2012, 20:55
Jednak skończyłem. Bałem się, że w przeciągu 2-3 sezonów nie będzie rywala.Mirek15 pisze:Ja zacząłem Milanem na nowej łatce jednak.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 10 lip 2012, 21:08
Valencia ma bardzo dobry skład ,co prawda nigdy nią nie grałem ,ale potencjał tam jest duży.Jak w miarę ogarniasz grę to możesz bez problemu parę dobrych transferów na brakujące pozycje zrobić i z Barceloną powalczyć.W Barcelonie często się piłkarz łamią , zamiennie kluczowi(cesc,xavi,iniesta i odziwo Messi przynajmniej u mnie tak jest ) i nie są tak regularni jak Real.Po za tym Xavi i Puyol są wiekowi i staty powoli im spadają ,a nie zawsze komputer ogarniętych gości na ich miejsce kupuje.Więc zacząłem Valencią. I tu kilka pytań:
Kończy się kiedyś ta dominacja Barcelony i RealuWyniki po 5:0 mają. Jakieś nowe super talenty przytrafiły wam się w czasie grania
![]()
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 10 lip 2012, 21:24
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 lip 2012, 22:20
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 10 lip 2012, 22:34
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 10 lip 2012, 22:46
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 10 lip 2012, 22:47
Na którymś patchu kupiłem go za grosze do mojego Montpellier. Chcieli się go pozbyć w Realu, a był do gdzieś dopiero 2-3 sezon.THEMANIEK pisze:Real ma swietna szkolke, kupilem od nich wielu pilkarzy, jeden z obroncow jest juz genialny w wieku 19 lat... a u mnie jest rezerwowym... fakt faktem niewielu jest lepszych na swiecie od Otamediego, Hummelsa czy Ranocchi.
Varane to zabijaka i predzej kupisz Messiego niz jego. Nie znam kolesia ktory by go kupil. Chyba najlepszy obronca w grze. Duzo jest dobrych, ale jego staty podbijaja do geniusza.
Co do pilkarzy ktorzy sa w Barcie i Realu... oni po prostu musza sie zestarzec, niektorzy jak Di Maria, Tiago itp po prostu odchodza bo sklad jest za mocny, a w innych druzynach z miejsca sa najlepszymi na swoich pozycjach.
Puyol ostatnio jak gralem z Barca w finale LM, mial 38 lat, gral caly sezon rowno w pierwszym skladzie i o dziwo byl jednym z najlepszych ciagle... Bartra wyceniany na 18 mln euro juz. Hiszpancy obroncy o dziwo maja ogromny potencjal... San Jose,Bartra, po jednym bardzo dobrym obroncy w Athletic i Atletico, i swietny w Sociedad... BTW napastnika mlodego tez maja swietnego.
Ja mam jeszcze jedno niespelnione marzenie, nigdy nie mialem M'vili ... nigdy nie moge go dostac !! u mnie ciagle gra w Rennes ! i podpisal kolejny debilny kontrakt po ktorym nie mysli sie rozstac ze swoim niezdatnym klubem.
Jako ciekawostka dodam ze Ronaldo pogrywa w City z Suarezem a i tak dalej nie moga zlamac ManU
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 lip 2012, 22:55
I wyobraź sobie grę reprezentacją Francji od 2018 roku z świetnym Hugo Llorisem w bramce, Corchia (chyba z Sochuax na początku), Vernanem, Sakho i Cissokho w obronie znakomitym M'Villa na dmie, Griezmann na lewym skrzydle, a reszta pozycja wypchana genialnymi new genami (choć przewinęli się tacy gracze jak Kakuta, Gamiero, Sissoko czy Remy).THEMANIEK pisze:Varane to zabijaka i predzej kupisz Messiego niz jego. Nie znam kolesia ktory by go kupil. Chyba najlepszy obronca w grze. Duzo jest dobrych, ale jego staty podbijaja do geniusza.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 lip 2012, 23:49
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 lip 2012, 3:58
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 lip 2012, 20:38
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 15 lip 2012, 16:29
JestemHardcorem
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin