A dlaczego nie? Wystarczy, że dwa angielskie kluby się o niego pobiją, a cena sama się wywinduje.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 26 mar 2024, 10:48
A dlaczego nie? Wystarczy, że dwa angielskie kluby się o niego pobiją, a cena sama się wywinduje.
Quercus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 mar 2024, 11:55
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LoLoS » 26 mar 2024, 12:25
LoLoS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 mar 2024, 12:36
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 mar 2024, 15:38
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 26 mar 2024, 16:19
16-/17-latkowie zmieniający kluby dla (m.in.) hajsu to przecież obecnie standard, jak się popatrzy na tych młodych cracków to większość zmieniała kluby w bardzo młodym wieku, jak ktoś ma się przebić to się przebije. Ostatnio jak czytałem, że Endrick był monitorowany przez Real odkąd miał 12-13 lat to miałem rozkminę, że za jakiś czas znaczna część/większość transferów w piłce to będzie kupowanie takich dzieciaków, bo na razie to zabawa dla najbogatszych, ale pewnie ta granica będzie dalej się posuwać, a dyskusje czy to moralne to nie wiem, 20 lat temu przy okazji ruchu Fabregasa do Arsenalu może prowadzono, piłka nożna to śmieszna dziedzina życia, gdzie międzynarodowe korporacje bezkarnie handlują sobie dziećmi jak towarem.
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 mar 2024, 19:12
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 mar 2024, 19:23
Ja to rozumie. Nie dziwię się, że też temu że rodzice czy otoczenie gracza chce ugrać jak najwięcej, bo równie dobrze to może być ostatni dobry kontrakt jego.16-/17-latkowie zmieniający kluby dla (m.in.) hajsu to przecież obecnie standard, jak się popatrzy na tych młodych cracków to większość zmieniała kluby w bardzo młodym wieku, jak ktoś ma się przebić to się przebije. Ostatnio jak czytałem, że Endrick był monitorowany przez Real odkąd miał 12-13 lat to miałem rozkminę, że za jakiś czas znaczna część/większość transferów w piłce to będzie kupowanie takich dzieciaków, bo na razie to zabawa dla najbogatszych, ale pewnie ta granica będzie dalej się posuwać, a dyskusje czy to moralne to nie wiem, 20 lat temu przy okazji ruchu Fabregasa do Arsenalu może prowadzono, piłka nożna to śmieszna dziedzina życia, gdzie międzynarodowe korporacje bezkarnie handlują sobie dziećmi jak towarem.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 26 mar 2024, 19:59
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 mar 2024, 7:54
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 28 mar 2024, 16:03
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 28 mar 2024, 17:08
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 mar 2024, 17:52
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 28 mar 2024, 19:09