Chelsea miała świetną rundę rewanżową - wiadomo, w międzyczasie zmienili trenera i można było się zastanawiać jak poradzi sobie ten Maresca - ale dobrze to im zaczęło to już wyglądać w poprzednim sezonie, z tej półki kandydatów do czwórki poza wiadomą trójką (Newcastle, United, Chelsea, Tottenham) wyglądali w drugiej części sezonu zdecydowanie najlepiej. Żarty, żartami, ale tam z ławki wchodzi Nkunku czy Neto, średnia wieku 24 lata, środek pola Palmer-Caicedo-Fernandez, mają kim grać. Zresztą, wrócić do Ligi Mistrzów z takimi nakładami to nie jest sztuka, pytanie brzmi czy z takim sposobem prowadzenia klubu można zrobić coś więcej, bo do LM to nawet United się potrafi zakwalifikować.Delpiero14 pisze: ↑21 wrz 2024, 14:39Jestem dosyć zdziwiony szczerze mówiąc. Nie spodziewałem się że to zacznie kiedyś dobrze wyglądać (myślałem że każdy kolejny trener wcześniej poleci niż zdąży wprowadzić swoje metody), a tym bardziej z Maresca na ławce ale ten wydaje się dobrze ogarniać ten burdelik. Ciekawe gdzie skończą na koniec sezonu.