Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 16 cze 2026, 11:54
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7lechus » 16 cze 2026, 12:42
7lechus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7lechus » 16 cze 2026, 13:17
Grę ukończyłem i generalnie nie mam zastrzeżeń do tego, że jest więcej walki i rozumiem jej fabularne uzasadnienie. W jedynce było to jednak trochę lepiej wyważone. No i brakuje mi trochę systemu moralności, który nagradzał bądź motywował do szukania różnych rozwiązań. W dwójce sporo sprowadza się do używania tylko kuszy i mniej jest żonglowania proca-bomba-bełt w walce. Rola noża też poważnie spada.
7lechus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 17 cze 2026, 13:04
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 19 cze 2026, 22:59
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 19 cze 2026, 23:05
Powodzenia w robieniu platyny w tej grze, mnie zajęło to ok 80 godzinSamuraj pisze: ↑19 cze 2026, 22:59Zacząłem sobie dzisiaj grać w Star Wars Jedi : Ocalały. Niby jest to soulslike ale mam wrażenie, że bliżej tej grze i Upadłemu Zakonowi do nowych God of War niż do soulslików. Już raz robiłem podejście do tej gry, ale pamiętam, że gdzieś utknąłem bo nie wiedziałem gdzie iść i odstawiłem grę zajmując się innymi pozycjami. Teraz wróciłem z zamiarem jej przejścia, bo tak głupio kiedy ukończyło się Upadły Zakon a nie skończyło Ocalałego.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7lechus » 22 cze 2026, 20:20
7lechus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 23 cze 2026, 8:54
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 23 cze 2026, 9:08
Obie części są super. Aż dziwne ze EA potrafiło coś takiego zrobić.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 23 cze 2026, 10:02
Strzelam, że co roku dużo ludzi wchodzi w świat gamingu i stojąc przed wyborem: konsola Steama za 750 dolków (zdaje się, że pierwotnie taka miała być cena) z gigantyczną biblioteką gier, gdzie co chwilę jest wyprzedaż lub PS5 za 600 (jak nie chcesz być uzależniony od ich drogiego PS Store to jest dodatkowe 80 za napęd) to nie jest aż tak głupi sprzęt.Maciek (interista) pisze: ↑23 cze 2026, 8:54Nie rozumiem kto jest grupą docelową dla tego sprzętu.
Jak ktoś ma konsolę z latami zbieraną biblioteką to nie pójdzie w sprzęt generację do tytuły, ale za to bez pada i dwa razy droższy. Jak ktoś ma pc to jednak zakładam chciałby mieć tą przewagę wydajności nad konsolami (przynajmniej ja tak miałem dopóki grałem na pc) więc nawet nie spojrzy w tym kierunku. Zostają gracze, których interesują głównie indyki (czyli pewnie największy grupa użytkowników steam), ale tam chyba nadal da się złożyć coś tańszego.
emski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 23 cze 2026, 10:26
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 23 cze 2026, 10:33
emski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 25 cze 2026, 1:15
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 27 cze 2026, 20:29
Samuraj
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin