FMy - Strona 680

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2464

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 22 wrz 2012, 19:09

to fajnie, nie lubię gadać z mediami. A teraz mam problem z grą, 2 razy przy 3 lipca 2018 gra mi się zawiesiła. zobaczę zaraz czy do 3 razy sztuka. A wy jakie kluby prowadzicie? ja dostałem 2 murzynów za 500 tys funtów jakichś no namów z czego jednego udało się wytrenować że wykańczanie akcji miał 20 i pykał często gole a skurczysny z zarządu zaakceptowali ofertę liverpoolu mimo że klub nie taki biedny :won: :angry2:

edit. znów mi się zawiesiła.
:suicide: grałem na piracie to było zero problemów, kupiłem w końcu oryginała to raz crash dump po 4 sezonach a teraz najlepsza kariera w historii mojego idzie na zmarnowanie pewnie...

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6707

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 wrz 2012, 19:42

Idź na urlop i wróć 4 lipca.

Sezon 29/30 - reprezentacja Chorwacji w el ME aktualnie.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 wrz 2012, 12:32

Tak. Jacek Krzynówek zrobił z Lecha maszynkę, której ja osobiście przez kilka sezonów nie mogłem rozmontować. W Europie też mu szło, regularnie wychodził z grupy LM. To było w FM 2009.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6305
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 wrz 2012, 18:00

sbQ pisze:Czy zdarzyło się wam, że któryś ze znanych byłych piłkarzy był w miarę wybitnym menedżerem/trenerem etc.? Chodzi mi o tych, którzy kończyli karierę w trakcie rozgrywki.
Obrazek
http://imageshack.us/f/837/wiatmenederowie.png/

Wawrzyniak, Saviola, Bouba Diop, Viviano, Reyes, Whaeter, Bringhi, Almeyda... (stan na 2041)

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 28 wrz 2012, 17:20

FM 2013 drugiego Listopada !!!!!!!!!!!!!!

pre order zlozony :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: plus 2 tygodnie przed beta odalona bedzie.

huragan3000
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: huragan3000 » 28 wrz 2012, 17:39

Sejwy z tej bety będą działać na pełnej wersji - więc już 19 października będziemy mogli zacząć nowe kariery ! :D

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 wrz 2012, 18:48

Już 2go listopada? Przecież niedawno mówili jeszcze że dopiero przed świętami? Jeśli to prawda to czekam z ręką w gaciach.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 wrz 2012, 18:54

A co takiego będzie w nowym FM, że tak wszyscy na niego czekacie, poza oczywiście mocniejszym Juventusem? Na mnie jakoś zapowiedzi szału nie zrobiły.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 28 wrz 2012, 18:56

Prawie nic, kazdy kolejny fm to odcinanie kuponow od poprzednika, lekko zmieniaja dizajn dodadza 2-3 ciekawe opcje i wielkie wydarzenie co roku... :roll: Jakby chociaz mieli jakas konkurencje ktora by wymogla na nich wymyslenie jakiej innowacyjnej ciekawostki do gry ,a nie powielanie tego samego co roku ...

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 wrz 2012, 19:06

Ostatnie edycje jednak dodawały po trochu kolejne opcje, tworzenie nowych lig w edytorze, dynamiczna reputacja i wreszcie ostatnia, dla mnie rewolucyjna zmiana, czyli dodawanie/ usuwanie lig w trakcie rozgrywki.

Za to w FM 2013 nic nie zapowiada się aż tak fajnie. Może ten trening, ale to wyjdzie w praniu, więc z zakupem na pewno poczekam męcząc wersję z 2012 roku.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 wrz 2012, 19:07

Ta seria nie zmienia dużo co roku, ale na przestrzeni 3-4 lat zmiany są widoczne gołym okiem. W tym roku rzeczywiście nic rewolucyjnego się nie wydarzy ale to w sumie jedyna seria którą regularnie kupuję (czasem piracę ;)). Co roku gra się inaczej ze względu na fakt, że wybieram drużyny z Championship lub League One, zawsze inne i zmienia się baza pilkarzy których mogę pozyskać. Grając zespołami z czołowych lig czekanie na nową wersję może nie mieć sensu, zresztą takiej gry nie rozumiem, żadne wyzwanie.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 wrz 2012, 18:29

Pierwszy sezon Levante za mna. Zajalem znakomite 5 miejsce, a warto wspomniec, ze po 10 kolejkach bylem w strefie spadkowej... Wyprzedzilem nawet lokalnego rywala VCF roznica bramek :jupi: W kasie -10 milionow ojro, najlepsi zawodnicy pouciekali juz do Rosji, ale bedzie dobrze !

Najwieksza gwiazda ekipy THEOFANIS GEKAS !

Obrazek

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 01 paź 2012, 14:01

Panowie 2 tygodnie i bedziemy pykac juz w bete FMa 2013.

Naprawde nie widzicie jakich swietnych zmian dokonali?

Dla mnie najlepsza jest Transfer deadline, czyliostatni dzien okienka, ktore bedize trwac dluzej i niektore kluby moga panikowac i byc bardzo zdesperowane aby kupic jakichs graczy (ostatnio transfery w FM mnie naprawde wkurzaja, graczy sprzedaje sie bardzo tanio, i nieraz bardzo dibrych trudno sprzedac, zobaczymy w jak to w tym FMie)

Kolejna to dodanie Dyrektorow sportowych i dzielenie sie z nimi obowiazkami itp, to samo tyczy szefow skautingu.

Trening kompletnie zmieniony, z roznymi nowinkami.

Negocjowanie wlasnego kontraktu bedzie bardzo ciekawe tez, gdyz rozmawiamy z prezesem jak bedziemy prowadzic zespol i przez najblizsze lata jak bedziemy dzialac na rynku transferowym itp.

Do tego koniec z 4 letnimi ratami jesli jestesmy nowi w klubie i zarzad mysli ze nie bedziemy tyle za sterami klubu !

ja jestem najarany jak szczerbaty na suchary :jupi: :jupi: :jupi:

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6305
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 01 paź 2012, 18:05

Ja postanowiłem odbyć swoją być może ostatnią misję w moim niezniszczalnym (i jedynym !) savie z fm12 i oto od 6 czerwca 2043 zostałem managerem klubu Premier League - Scunthorpe.

Mój nowy kluki potrzebował 20kilku sezonów, by z angielskich zakamarków przebić się do PL. Zacznę z nimi ich 4 sezon w najwyższej lidze, pozostałe 3 kończyli na... 17 miejscu. Misja jest o tyle hardkorowa, że mój najlepiej zarabiający piłkarz inkasuje 5,5 tys Ł tygodniowo, czyli tyle ile zarabiają przeciętnie gracze w League One czy Polskiej Ekstraklasie. Średnia zarobków waha się w okolicach 2 tys/tyg, prawie połowa mojego składu nie dostaje nawet tysiaka tygodniowo !! Mimo to w zespole mam naprawdę dobrych zawodników i myślę że utrzymanie w lidze nie powinno być problemem.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 paź 2012, 17:01

5 sezon moim Levante. Najlepsze miejsce w lidze - 5. Najwieksze sukcesy - Puchar oraz Superpuchar Hiszpanii oraz polfinal LE. W kasie regularnie -15 milionow euro, ale sprowadzam calkiem niezlych pilkarzy za free. Celem nr 1 jest zajecie miejsca w TOP4 i w koncu upragniony awans do LM.

Najwieksze gwiazdy ekipy:

Lazar Markovic - przyszedl przed sezonem. Potencjalnie przyszla najwieksza gwiazda druzyny.
Obrazek

Jackson Martinez - zdecydowanie najlepszy zawodnik Levante, ale na boisku tego nie pokazuje. Po sezonie konczy mu sie kontrakt, ktorego nie chce przedluzyc i najprawdopodobniej odejdzie.
Obrazek

Vladimir Weiss - przed sezonem w koncu wyrwalem go z Pescary, a polowalem na niego od...5 lat.
Obrazek

Marko Scepovic - juz niedlugo powinien stworzyc atak marzen z Markovicem w Levante oraz reprezentacji Serbii.
Obrazek

Alvaro Vadillo - andaluzyjski crack od lat jest skrzydlowym nr 1 w Levante.
Obrazek

Franco Zuculini - El Capitan
Obrazek

Filip Djuricic - kolejna serbska gwiazda ekipy.
Obrazek

Poza tym sa jeszcze <<< Nikola Ninkovic, Dmytro Czygrynski, Nikolay Mihaylov, Pawel Wszolek, Ezequiel Calvente, Javier Manquillo, Abdelaziz Barrada, Alvaro Vazquez, Vladimir Darida, Viktor Fischer, Souleymane Coulibaly...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”