Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 69

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 10 lip 2012, 16:06

Chodzą ploty, podobno VdV ma iść do Hamburga, ale ja w to nie wierzę.Wiadomo, że Modric odejdzie, pozostaje tylko kwestia ceny, a mówi się o 28 milionach + Ricardo Carvalho.Adebayor bliski transferu, a celem AVB jest też Alvaro Perreira z Porto.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 lip 2012, 16:12

Po jaką cholerę Tottenhamowi Carvalho? Przy wysoko grającej obronie (chyba, że Villas-Boas zrezygnuje z takiego ustawienia) wolny Ricardo będzie jak tykająca bomba. Na ławkę też raczej zbędny.

Jak się rysuje przyszłość Caulkera w Tottenhamie?

Lukassch
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 10 lip 2012, 16:16

Ricardo Carvalho jako część transferu Modricia - po prostu śmiech :lol: . Nie po to kupowali Vertonghena żeby kolejnego emeryta werbować.

Caulker ma za sobą bardzo dobry sezon spędzony na wypożyczeniu w Swansea. Podejrzewam że w nadchodzącym może sobie pograć w krajowych pucharach i ewentualnie Lidze Europy, no chyba że znowu go wypożyczą.

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 10 lip 2012, 17:31

Z tego co gdzieś wyczytałem to AVB chce Ricardo Carvalho jako trenera w sztabie szkoleniowym, a nie jako zawodnika :P

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 10 lip 2012, 17:57

romantyk_emil pisze:Z tego co gdzieś wyczytałem to AVB chce Ricardo Carvalho jako trenera w sztabie szkoleniowym, a nie jako zawodnika :P
A Ricardo nie dopuszcza myśli o tym by miał kończyć karierę. Nie chce nawet zostać grającym trenerem. Podobno chce pograć jeszcze 2-3 lata w Europie a potem albo koniec jego przygody z piłką, lub Chiny/MLS/Katar.

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 10 lip 2012, 18:15

sigane pepe pisze:A Ricardo nie dopuszcza myśli o tym by miał kończyć karierę. Nie chce nawet zostać grającym trenerem. Podobno chce pograć jeszcze 2-3 lata w Europie a potem albo koniec jego przygody z piłką, lub Chiny/MLS/Katar.
Dlatego pozyskanie Ricardo nawet w rozliczeniu to zwykła plota według mnie ;)

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 10 lip 2012, 18:29

romantyk_emil pisze:
sigane pepe pisze:A Ricardo nie dopuszcza myśli o tym by miał kończyć karierę. Nie chce nawet zostać grającym trenerem. Podobno chce pograć jeszcze 2-3 lata w Europie a potem albo koniec jego przygody z piłką, lub Chiny/MLS/Katar.
Dlatego pozyskanie Ricardo nawet w rozliczeniu to zwykła plota według mnie ;)
To nie plotka, bo Real chce go sprzedać i tym samym zmniejszyć cene za Modrica. Boas pewnie chciałby mieć w składzie doświadczonego piłkarza jakim jest Ricardo. Zna styl gry w Anglii, ale ciężko było by mu wygrać rywalizację z Verthongenem czy Kaboulem. Jest jeszcze Gallas i o dziwo King, który nie został wedle wcześniejszych plotek wolnym zawodnikiem. Cała transakcja rozbija się zapewne o kwotę jaką Real ma zapłacić oprócz Carvalho. Tylko sam nie wiem jak Carvalho zapatruje się na transfer do Spurs.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 19 lip 2012, 12:10

BREAKING: Ledley King has retired from football, Tottenahm have confirmed.

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 19 lip 2012, 12:16

KajoFC pisze:
BREAKING: Ledley King has retired from football, Tottenahm have confirmed.
Wielka szkoda. Nieprzecietny talent. Mógł być nawet obrońcą na poziomie Rio Ferdinanda, tylko te feralne kontuzje pokrzyżowały jego dobrze zapowiadającą się karierę.
Ciekawe kto będzie teraz kapitanem Tottenhamu. Logika wskazuje na to że Dawson, który był vice przez cały poprzedni sezon. Nikt nie wie co się zrodzi w głowie AVB. Może postawi na Parkera.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 lip 2012, 12:22

No własnie z Kingiem taki patent był, że on nawet nie trenował, aby regenerować organizm, a wychodził na mecz i trzymał poziom! :)

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 18 sie 2012, 17:55

Friedel, Walker, Gallas (c), Kaboul, Assou-Ekotto, Livermore, Sandro, Lennon, Sigurdsson, Bale and Defoe

Gryziemy trawę :)

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 18 sie 2012, 17:56

Te wasze skrzydla moga dzisiaj rozerwac nasza obrone na strzepy, co juz z reszta w tamtym sezonie sie udawalo :(

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1496
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 25 sie 2012, 18:02

Ależ mecz, jasna cholera dawno tak dobrego widowiska nie oglądałem, szybkość porażająca walka do upadłego, mimo iż Tottenham prowadził to jednak dla mnie lepsi dzisiaj byli goscie z WBA znakomicie konstruowali akcje, zadziorni no i ten Lukaku który namieszał nieziemsko po wejściu. Będę częściej oglądał ich poczynania, dzisiaj obejrzałem bo byłem ciekaw co AVB sklecił z Londyńczykami, no i wrażenia ogółem dobre, musi popracować nad odległościami między formacjami bo dzisiaj def pomocnik grał za daleko od obroncow i to powodowało groźne akcje WBA. Super mecz jestem usatysfakcjonowany.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 sie 2012, 15:20

Tottenham złożył ofertę w wysokości 12,7 mln funtów za Yanna M'Vilę z Rennes. Kwota transferu będzie mogła w przyszłości wzrosnąć do 15 mln funtów - informuje BBC.

22-letni defensywny pomocnik Yann M'Vila całą swoją profesjonalną karierę spędził dotychczas w Rennes.

22-krotny reprezentant Francji w tym sezonie zagrał w 3 meczach Ligue 1
Maja hajs za Luke, wiec cos moze byc na rzeczy. Troche beczka by byla. Niby "skazany na Arsenal" a tu nagle laduje na WHL :)

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 27 sie 2012, 15:22

13 mln funtów? Gdyby Kogutom udałoby się go ściągnąć za taką kwotę byłby to złoty interes.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”