Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 15 maja 2009, 17:20
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 maja 2009, 17:23
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 maja 2009, 17:51
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 15 maja 2009, 18:04
Pelart pisze:Real jest raczej ostatnim klubem do którego Atleti sprzeda swojego asa, Barca musiałaby się pozbyć Eto bo raczej nie wierzę, żeby Urugwajczyk zechciał pełnić rolę rezerwowego.
Był kapitanem, teraz jest kapitanem U-19 ( ostatnio nawet grał już w U-21).Akarin pisze:Zapamietałem go z ME U17, kiedy to był najwaleczniejszym zawodnikiem Hiszpanów. No i jeśli mnie pamięć nie myli to był tez kapitanem.
Ciężka sprawa. Chłopak się zwyczajnie marnuje. Nie wiem czemu Atletico wypożyczało Banegę. Wiem że Banega miał być zmiennikiem Manicha, jednak po mimo innego stylu gry Camacho to on powinien dostać czas który wykorzystał Banega. W po poprzednim sezonie wydawało się że Camacho będzie w tym sporo grał, jednak tak się nie stało. Po zeszłorocznym, udanym debiucie przeciwko Barcelonie, Nacho grał bardzo często i jak grał w podstawowym składzie to zawsze Atletico wygrywało (10 spotkań w podstawowym i jedno z ławki w tym 2 bramki), dopiero w ostatnim z nim przegrali z Valencia, ale Javier Aguirre pewny 4 miejsca wystawił do pierwszego składu wszystkich rezerwowych. W tym sezonie nawet na początku sezonu Camacho nic nie grał. Pierwszy mecz w Primera Division w którym zagrał odbył się 11 stycznia 2009 roku. Wcześniej jedynie zaliczył 71minut przeciwko Liverpool'owi w LM. Później było nie co lepiej, 68 parę minut przeciwko Realowi Madryt, 57 przeciwko Mallorce, czy 20 przeciwko Sportingowi Gijon. W sumie 1 mecz w LM, 3 w lidze w podstawowym i 3 z ławki rezerwowych to zdecydowanie z mało. Gdyby te liczby potroić było by w sam raz. Jeżeli jego sytuacja w następnym sezonie ma wyglądać podobnie to lepiej go wypożyczyć, chętni się na 100 % znajdą. Aha zapomniałem o CdR. Ogólnie wygląda to tak :Akarin pisze:Jak tam sobie młody Ignacio Camacho radzi? Widziałem, ze na poczatku sezonu w pierwszym składzie kilka razy zagrał. Później już jakoś nie widziałem, zeby coś takiego miało miejsce. Co z nim?
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 maja 2009, 18:19
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 15 maja 2009, 18:35
Wiesz co tego to ty mi mówić nie musisz, powiedz to zarządowi i trenerom. W sumie niby Banega aż tak nie przeszkadzał Camacho, bo jak pisałem to oni grają zupełnie inaczej i nie wykluczone że gdyby nie było Banegii to te minuty przejął by Raul Garcia, choć część na pewno Camacho. Najgorsze jest to że my dajemy szansę gry nie naszemu zawodnikowi (Banega), a marnujemy własnego.Akarin pisze:No to faktycznie mało gra.
Z tym, ze grał na początku sezonu to musiało mi sie cos mocno pomylić. Pamiętałem, ze grał z Barcą, ale to już sezon temu było. Czas szybko leciJak dla mnie to on mógłby spokojnie walczyc o pierwszy skład, no, ale wy macie tam swojego Banege. Przez to, że nie gra jego rozwój jest spowolniony. Tak jak mówisz, najlepszym rozwiazaniem jest wypożyczenie. Najlepiej do jakiegoś średniaka z 1 ligi, np. Malagi. Po sezonie mielibyście ogranego, dobrego Dma. Coś jak Bayern z Kroosem zrobił, na 1,5 roku na wypożyczenie, a potem może walczyć o pierwszy skład w macierzystym klubie.
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 17 maja 2009, 21:38
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 17 maja 2009, 21:39
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 17 maja 2009, 21:55
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 30 maja 2009, 22:00
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 maja 2009, 22:05
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 30 maja 2009, 22:12