Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 681

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 paź 2016, 21:29

maciek_88 pisze:
guru pisze:
Duch pisze: Chłop pojawił się na oficjalnej konferencji reprezentacji, powinien się zachować jak człowiek, a nie jak obrażona panienka.
Acha, powinien siedzieć uśmiechnięty jak amerykański celebryta, tak? Raz nie odpowiedział na pytanie, bo po prostu nie miał ochoty się do niego odnieść. Co w tym dziwnego? W sumie pytanie z dupy jak większość. Co miał im powiedzieć niby? Głupie pytania lepiej przemilczeć.
Nie chodziło o samo pytanie a o osobę pytającego.

http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... 1,717.html
Dokładnie to zostało wyjaśnione o czym wcześniej wspominałem. Dziennikarz, który zadał mu to pytanie, kiedyś wyciągnął życie Teodorczyka do mediów. Nie chciał z nim po prostu wchodzić w dialog i tu przyznaję mu rację

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2457

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 06 paź 2016, 21:38

nie widzę powodu do pojazdu po szczęsnym, sam nie należałem nigdy do jego fanów ale to jak głupie to są pytania to po prostu ciężko poważnie odpowiedzieć, no a szczęsny nie był wcale chamski.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 paź 2016, 22:10

Tak sobie myślałem że, dawno już nie graliśmy z Turkami. Ostatni raz w 1993 przegraliśmy w Stambule 2-1, a bramkę dla naszych zdobył Kowalczyk.

Przychodzi wam na myśl jeszcze jakaś europejska ekipa z którą tak długo się nie spotykaliśmy ?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 paź 2016, 22:47

Kosowo

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 paź 2016, 3:58

guru pisze: Kosowo
No tak. Z Bośnią i Hercegowiną, też chyba jeszcze nie było ;)

Ale patrząc na Turków to z wyjątkiem powyższych chyba jedyna europejska ekipa z którą się nie mierzyliśmy w XXI wieku.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 07 paź 2016, 4:23

kaczy pisze: Ale patrząc na Turków to z wyjątkiem powyższych chyba jedyna europejska ekipa z którą się nie mierzyliśmy w XXI wieku.
Z Luksemburgiem po raz ostatni graliśmy w 1999.

Chumakov
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chumakov » 07 paź 2016, 9:02

Drodzy polscy przyjaciele! Przepraszam, że piszę nie jest w temacie, bo Nie mogę znaleźć gdzie pisać. Jestem bloger z Białorusi, chciałbym zadać kilka pytań na ten temat: " Co wiesz o Białorusi? co wiesz na temat sportu w Białorusi? Co Białoruski sportowców wiesz? Co wiesz o białoruskiej piłki nożnej? i tak dalej. Byłbym wdzięczny za odpowiedź.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 07 paź 2016, 9:07

kaczy pisze:
guru pisze: Kosowo
No tak. Z Bośnią i Hercegowiną, też chyba jeszcze nie było ;)
Graliśmy niedawno towarzyski, z 2-3 lata temu.
Chumakov pisze: Drodzy polscy przyjaciele! Przepraszam, że piszę nie jest w temacie, bo Nie mogę znaleźć gdzie pisać. Jestem bloger z Białorusi, chciałbym zadać kilka pytań na ten temat: " Co wiesz o Białorusi? co wiesz na temat sportu w Białorusi? Co Białoruski sportowców wiesz? Co wiesz o białoruskiej piłki nożnej? i tak dalej. Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Wiem, że najlepszym klubem jest Bate Borysow, mają sztamę z Piastem Gliwice :P Najbardziej znani piłkarze to na pewno Hleb, Kałaczew, Kutozow, Rodionow, Kriwiec. Ze starszych to Gurienko, który liznął Serie A.
Obecne pokolenie piłkarzy niestety jest dla mnie anonimowe.
Innych sportowców nie kojarzę.

Chumakov
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chumakov » 07 paź 2016, 9:17

Diamen23 pisze:Wiem, że najlepszym klubem jest Bate Borysow, mają sztamę z Piastem Gliwice :P Najbardziej znani piłkarze to na pewno Hleb, Kałaczew, Kutozow, Rodionow, Kriwiec. Ze starszych to Gurienko, który liznął Serie A.
Obecne pokolenie piłkarzy niestety jest dla mnie anonimowe.
Innych sportowców nie kojarzę.
Dziękuję bardzo za odpowiedź!

Chumakov
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chumakov » 07 paź 2016, 9:20

Chumakov pisze: Drodzy polscy przyjaciele! Przepraszam, że piszę nie jest w temacie, bo Nie mogę znaleźć gdzie pisać. Jestem bloger z Białorusi, chciałbym zadać kilka pytań na ten temat: " Co wiesz o Białorusi? co wiesz na temat sportu w Białorusi? Co Białoruski sportowców wiesz? Co wiesz o białoruskiej piłki nożnej? i tak dalej. Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Może ktoś chce powiedzieć, że wie o Białorusi?

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6252
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 paź 2016, 9:29

Z białoruskich piłkarzy to najcieplej wspominam Maxima Tsigalko, Nikiforenko i Volodenkova.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 paź 2016, 9:29

guru pisze: Raz nie odpowiedział na pytanie, bo po prostu nie miał ochoty się do niego odnieść. Co w tym dziwnego? W sumie pytanie z dupy jak większość. Co miał im powiedzieć niby? Głupie pytania lepiej przemilczeć.
Akurat pytanie Wawrzynowskiego było jednym z tych podczas konferencji, które miało najwięcej sensu. Chłopak strzela gole w Brukseli, widać, że jest w niezłej formie, to go pytają. Sęk w tym, że ja odniosłem się do całokształtu, a wiemy, że to nie pierwsze takiego zachowanie pana piłkarza, który podobną wioskę robi również poza granicami kraju.

Rozumiem, że do Marka może mieć osobisty uraz (chociaż ten wspomniany reportaż pokazał Teodorczyka w dobrym świetle i miał raczej pozytywny wydźwięk) i nie będzie mu udzielał wywiadów, ale jeśli jest na konferencji zespołu narodowego, to podobne fochy powinien sobie wsadzić w buty.

Inną kwestą jest to, że dużo pytań na konfie było z dupy i tu racja absolutna (patrz Ryczel, który przeważnie pierdoli jakieś głupoty). Duża w tym jednak wina PZPN, bo te spotkania z dziennikarzami każdego dnia są po prostu niepotrzebne i na końcu wszystkich rachunków nie ma już tych biednych piłkarzy o co pytać. Wiem zaś, że jeśli ktoś ma zestaw fajnych tematów, to woli jest sobie zostawić na ekskluzywne rozmowy z poszczególnymi zawodnikami - nic nowego.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2844

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 07 paź 2016, 9:47

A ja kiedyś byłem na Białorusi, w Ivanowie ok 100km od Brześcia. Ładny kraj

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1531
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 07 paź 2016, 9:55

Doktorek ma dobre wspomnienia związane z Białorusią, może wpadnie się wypowiedzieć. 8)

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 07 paź 2016, 9:59

Doktorek to mieszkał na Białorusi. :lol2:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”