Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 6870

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2808
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 05 mar 2018, 21:17

cloner pisze: Jak nie twoja wina to dajesz jakieś szczegóły

Nie bardzo tutaj mogę z racji tego o jakiej tematyce jest to forum i że mogę się naciąć ;)
Ale z grubsza chodzi o pewną znajomość. Jakiś czas temu napisał do mnie gościu. Zaczęliśmy rozmawiać i to dość intensywnie. Po jakimś czasie niby chciał się spotkać, ale to była luźna rozmowa. Po dwóch miesiącach całodziennego kontaktu ja zaproponowałam że można, by się spotkać. No i wtedy gościowi odwaliło. Znajomość się skończyła oczywiście z mojej winy itp. Ok. Chwilę się powkurzałam i mi przeszło. Gdzieś w tle obiło mi się, wynalazłam w necie, że jest zajęty. Ale on nigdy o tym nie powiedział. Generalnie z mojej strony nigdy nie było opcji, że chodzi mi o coś więcej niż taka znajomość. Po prostu fajnie się gadało, te same pasje i takie tam ...
Oczywiście ogarnęłam się całkowicie z tematu. Miałam go już w przysłowiowej dupie ... no i się odezwał :mrgreen: No i głupia uległam znów wiadomością licząc, że gościu się nawrócił. No ale po trzech dniach stwierdziłam, że zapytam o to czy jest z kimś. Nie miał odwagi tego przyznać i tak mu napisałam. No i znów moja wina :mrgreen: i się ulotnił :D Pewnie liczył na zabawę na boku bez wcinania się w jego życie prywatne. Na szczęście trzeciej szansy już nie będzie, aż tak naiwna nie będę ;)
sci pisze:
Ilka pisze: Dlaczego Wy faceci w większej mierze musicie być tak beznadziejni? :x Albo ja mam takie szczęście do takich typów ... :angry2:
Eee chyba wszyscy...Ja też aktualnie jestem [ch**] dla małżonki
Wow jeden facet co się do tego przyznaje, szacun. To widzisz masz szanse przestać nim być. A mówią, że to my mamy tylko trudne dni ...

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2888

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 05 mar 2018, 21:31

Tzn ja niewinny :-D żonie odjebało
futbolowa pisze:
sci pisze:
Ilka pisze: Dlaczego Wy faceci w większej mierze musicie być tak beznadziejni? :x Albo ja mam takie szczęście do takich typów ... :angry2:
Dlaczego?
Zaczęła mieć jakiś problem do mnie, nie wiem czy jej ktoś nagadałcoś czy co....A ja wzór...praca, dom-dzieci, trening(ćwiczymy w jednym klubie)...A jak sobie uświadomiła że robi [ch**] akcje to zaczęła odkopywać sprawy przed 7 lat....baaaby achhhh te baaaaby
Ostatnio zmieniony 05 mar 2018, 21:35 przez sci, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 05 mar 2018, 21:32

sci pisze: Tzn ja niewinny :-D żonie odjebało

Czyli jednak nie Wy ;)

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2888

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 05 mar 2018, 21:37

[
Ilka pisze:

Czyli jednak nie Wy ;)
No nie...
futbolowa pisze:
sci pisze:
Dlaczego?
Zaczęła mieć jakiś problem do mnie, nie wiem czy jej ktoś nagadałcoś czy co....A ja wzór...praca, dom-dzieci, trening(ćwiczymy w jednym klubie)...A jak sobie uświadomiła że robi [ch**] akcje to zaczęła odkopywać sprawy przed 7 lat....baaaby achhhh te baaaaby

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 4034

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 05 mar 2018, 21:37

Opisanie przez Ciebie szczegółów zmienia postać rzeczy, rzeczywiście on sam chyba nie wie czego chce. Inna sprawa, że trzeba go było olać jak się odezwał drugi raz, materiał na zbudowanie rodziny to nie jest.

Tylko jaki ma on związek z ogółem facetów? :p

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 mar 2018, 21:45

:jupi: A myślałem,że tylko ja za bardzo się zwierzam o sprawach prywatno-miłosnych :)
Powiem Wam jedno i Tomusmc to chyba jednak potwierdzi fajnie być chyba jednak singlem :rotfl: choć szczerze? hm..mam czasami myśli,o założeniu rodziny,instykty ojcowskie itd..a tu hm...ni ma z kim,bo zawsze się trafi osoba,która jest zajęta albo wariatka :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 mar 2018, 21:49

ddemon pisze: Tomusmc
Być singlem świetna sprawa, ale jakbym był w związku gdzie mógłbym połączyć luz z miłością to bym wolał taki układ. Wzbraniałem się rękami i nogami, że w żadne związki w najbliższym czasie nie będę wchodził, a jednak się spotykam od jakiegoś czasu :P nigdy nie wiesz co przyniesie Ci kolejny dzień :)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 mar 2018, 21:56

Tomusmc pisze: nigdy nie wiesz co przyniesie Ci kolejny dzień
Dokładnie,nie zamykam się,bo jakby nie patrzeć zegar tyka :P W weekend również się spotkałem,ale z tego chleba nie będzie :) Miesiąc wcześniej zacząłem co raz bardziej się wkręcać to okazało się,że jest zajęta i choć nadal mogę dalej flirtować,bo się fajnie rozmawia itd..to jednak człowiek ma grosz honoru i nie mam zamiaru się wpier..w czyiś związek i relacje pozostaną koleżenskie(a szkoda) :P

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 05 mar 2018, 21:56

sci pisze:
futbolowa pisze:
Dlaczego?
Może jakaś koleżanka coś jej nagadała. Achhh te baby ;) I widzisz jaka pamiętliwa, że sprzed 7 lat coś wyciąga .. W sumie przyznam, że ja też jestem cholernie pamiętliwa ...
matt_ pisze: Opisanie przez Ciebie szczegółów zmienia postać rzeczy, rzeczywiście on sam chyba nie wie czego chce. Inna sprawa, że trzeba go było olać jak się odezwał drugi raz, materiał na zbudowanie rodziny to nie jest.

No bo ja na ten zły ogół trafiam. Inna sprawa, że ja nie lubię zbytnio spokojnych i grzecznych facetów i chyba to jest mój największy problem ...

To fakt nie powinnam reagować w ogóle, ale teraz to już po ptokach. Choć tym razem myślę, że szybko to po mnie spłynie ;) Na szczęście ;)

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 05 mar 2018, 22:01

Ilka pisze: Inna sprawa, że ja nie lubię zbytnio spokojnych i grzecznych facetów i chyba to jest mój największy problem ...
Czyli lubisz badboyów. Skóra motocyklowa, wykałaczka w ustach i te sprawy.
Spoiler:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 mar 2018, 22:01

ddemon pisze:
Tomusmc pisze: nigdy nie wiesz co przyniesie Ci kolejny dzień
Dokładnie,nie zamykam się,bo jakby nie patrzeć zegar tyka :P W weekend również się spotkałem,ale z tego chleba nie będzie :) Miesiąc wcześniej zacząłem co raz bardziej się wkręcać to okazało się,że jest zajęta i choć nadal mogę dalej flirtować,bo się fajnie rozmawia itd..to jednak człowiek ma grosz honoru i nie mam zamiaru się wpier..w czyiś związek i relacje pozostaną koleżenskie(a szkoda) :P
Prawidłowo, albo wolna albo żadna ;) ja też z jedną przestałem się spotykać bo nie było nic co by mnie do niej ciągnęło i po tym właśnie powiedziałem, że w tym roku odpocząć i się wybawić, a nagle poznałem świetną dziewczynę. Sam nie wiem co z tego będzie, ale widać, że ona też chce się zaangażować. Rozmawia nam się po prostu rewelacyjnie, nawet chodzimy na tą samą siłownię :mrgreen:

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 05 mar 2018, 22:15

matt_ pisze: Opisanie przez Ciebie szczegółów zmienia postać rzeczy, rzeczywiście on sam chyba nie wie czego chce. Inna sprawa, że trzeba go było olać jak się odezwał drugi raz, materiał na zbudowanie rodziny to nie jest.

Jak nie wie? Chce zaruchac na boku.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8781
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 mar 2018, 22:24

ozob pisze: Jak nie wie? Chce zaruchac na boku.
100% racji.
Ale od tego jest Badoo i tinder ;)

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 4034

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 05 mar 2018, 22:25

ozob pisze: Jak nie wie? Chce zaruchac na boku.
No w sumie tak, ale nie miał odwagi napisać Ilce, że jest z kimś. Albo rzeczywiście jest tak jak piszesz i po prostu brakuje mu jaj albo to jakiś skomplikowany przypadek typu "ma rodzinę i dzieci a mimo to chce mieć kogoś na boku, ale nie jest zdecydowany". Mało prawdopodobne, ale jednak :P

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 05 mar 2018, 22:28

Tomusmc pisze: Prawidłowo, albo wolna albo żadna ja też z jedną przestałem się spotykać bo nie było nic co by mnie do niej ciągnęło i po tym właśnie powiedziałem, że w tym roku odpocząć i się wybawić, a nagle poznałem świetną dziewczynę. Sam nie wiem co z tego będzie, ale widać, że ona też chce się zaangażować. Rozmawia nam się po prostu rewelacyjnie, nawet chodzimy na tą samą siłownię
Mam grosz honoru,choć to trudne,że akurat codziennie ją widuję w pracy(masakra,że też zawsze się trafi z roboty :/)..Choć pracuje już dość długo(1,5 roku) to właśnie tak od miesiąca-dwóch zaczęła mnie jakoś bardziej kręcić(ostatnio mam słabość do blondynek :/ dlatego trochę mi to zajęło xD ),przekonywać gadka,flirt i. wiedza,że nic więcej z tego nie będzie :/.O dziwo szkoda,bo fajna spokojnie ułożona dziewczyna,(i choć ma nadal status wolny na FB) to wiem,od jej koleżanki,że kogoś ma lecz sama ona tego jednoznacznie mi mimo wszystko nie potwierdziła...hehe :D Taka tam znów mała historia z życia(dawno nic nie pisałem to miejcie polewkę) :P

No i fajnie,że się układa między Wami :) Jak jest chemia,wspólne zainteresowania(silowania) to nic tylko pozazdrościć :P Oby tak dalej ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”