Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 688

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 18 paź 2007, 21:14

Robben jest kontuzjowany a kontuzji doznał właśnie w meczu reprezentacji. Wszedł w 29 minucie za Van Der Vaarta i w 63 został zmieniony. Holender będzie pauzował przez najbliższe półtora miesiąca. Przyczyną przerwy w grze jest zerwanie mięśnia uda w prawej nodze.

Oooo to dlugo bardzo dlugo.szkoda bo dopiero co przyszedl do Realu i zdazyl pograc tylko pare meczy i to chyba glownie nie w pelnym wymiarze czasowym.a liczylem ze pokaze w Hiszpanii na co go stac.no coz trzeba bedzie troche poczekac.Dzieki za info :) Pozdro

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 18 paź 2007, 21:20

Remik pisze:Holender będzie pauzował przez najbliższe półtora miesiąca.
Heh, Pan porcelanowe nogi zaczyna się kruszyć. W sumie, to można było się tego spodziewać. Holender talent ma wielki, ale jeszcze ma większy talent to łapania różnego rodzaju kontuzji. Gdy Robben przechodził do Realu coś mi mówiło, że wielkiej kariery do on na Santiago Bernabeu nie zrobi ze względu na swoją wielką podatność na urazy. Szkoda, bo liczyłem, że Real w tym sezonie będzie miał ciekawie grające skrzydła (Robinho - Robben), a tutaj klapa. To już chyba druga czy trzecia kontuzja Holendra od momentu, kiedy trafił do Madrytu. A długo to on tam nie gra... :P

Słów parę o Robinho.
Bardzo fajna akcja w meczu z Ekwadorem w wykonaniu Brazylijczyka. Pięknie kiwnął swojego rywala i podał do Elano. Naprawdę cudowna akcja zawodnika Realu. Kto nie widział, musi ją zobaczyć. Ja będę taki miły i zapodam akcję Robinho.

Robinho magic
Ostatnio zmieniony 18 paź 2007, 21:20 przez African, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 paź 2007, 21:20

Latwo bylo przewidziec taka historie z Robbenem. Dlatego tez nie zrobi wielkiej kariery, bo mimo, ze umiejetnosci ma spore to jednak kontuzje nie pozwalaja mu osiagnac optymalnej formy. Dlatego tez dziwilem sie pare miesiecy temu, ze Real siega po niego.
African pisze: Słów parę o Robinho.
Bardzo fajna akcja w meczu z Ekwadorem w wykonaniu Brazylijczyka. Pięknie kiwnął swojego rywala i podał do Elano. Naprawdę cudowna akcja zawodnika Realu. Kto nie widział, musi ją zobaczyć. Ja będę taki miły i zapodam akcję Robinho.
Mi tam bardziej podobalo sie zgranie pilki klatka piersiowa, bodajze Vagnera Love :p

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 18 paź 2007, 21:37

Cholera... Szkoda gościa, grał naprawdę dobrze. Jak Beni poustawia w sobotę Real to ja nie wiem. Dwóch kluczowych pomocników już odpadło. Drenthe będzie musiał zagrac naprawdę elegancko na tej lewej pomocy. Jestem bardzo ciekawy jak zaprezentują się nasi gracze po dwutygodniowej przerwie. Kilku graczy musi byc ostro wymęczonych, ale np Raul powinien błyszczec :P Relax miał chłop przez 2 tygodnie to teraz do roboty ;) Nie jestem zbytnio zorientowany jak tam mecze mędzynarodowe graczy Espanyolu, ale jak sądze są bardziej wypoczęci. Ale ramadan już się skończył więc Diarra czyści :P

Robinho magic
Robson gra na kodach, ale tylko w reprezentacji. W Realu powinni go zhakowac.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2007, 23:19

Cholera ja wiedziałem, że tak będzie :? Wiedziałem. Półtora miesiąca to sporo. Robinho i Drenthe więcej sobie pograją na lewej flance. Dobrze, że ich mamy, ale Robben by się przydał... Niech jeszcze jakiś cymbał mi powie, że Real ma za dużo piłkarzy i ludzie się marnują :evil:

I jeszcze dwa, trzy tygodnie przerwy Heinze. W tym czasie mamy mecze wyjazdowe z Espanyolem, Valencią i Sevillą. Nie no modzio :roll:

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 18 paź 2007, 23:30

I jeszcze dwa, trzy tygodnie przerwy Heinze. W tym czasie mamy mecze wyjazdowe z Espanyolem, Valencią i Sevillą. Nie no modzio
A Argentyńczyk to nie jedyny problem w defensywie przed tymi bardzo trudnymi spotkaniami. Nie w pełni sił są jeszcze Cannavaro, Pepe i Metzelder, więc szykują się ciężkie tygodnie dla Królewskich, a zwłaszcza dla ich defensywy.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2007, 23:49

Metzelder jest już zdrowy, Pepe także bardzo możliwe, że znajdzie się w kadrze na mecz z Espanyolem, o kontuzji Cannavaro nic nie wiem. ???

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 18 paź 2007, 23:55

Nie przesadzajmy. Metzelder zagral juz w spotkaniach reprezentacji, wiec bedzie do dyspozycji Schustera. Pepe tez ma byc gotowy na Espanyol. Jest Ramos.Heinze zastapi Marcelo, ktory calkiem niezle spisywal sie gdy dostawal szanse. Za Robbena moga brac Drenthe i Robinho. Na prawej mamy Higuaina. Szeroka kadra ma to do siebie, ze dwie kontuzje nie stanowia wielkiego problemu. Choc oczywiscie wolalbym, zeby wszyscy byli zdrowi :wink:
RealFan wydaje sie, ze w obliczu kontuzji Holendra, Twoja wizja z Baptista w srodku staje sie coraz bardziej prawdopodobna :wink:

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 18 paź 2007, 23:57

Czytałem, że Cannavaro nie trenuje, więc stąd napisałem, że jakiś uraz :P sorry, za pomyłkę.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 19 paź 2007, 0:32

Robben :? no tak, to musiało wcześniej czy pózniej przyjsc jego kontuzja

co do obrony Metezlder wydaje sie juz 100% gotowy do gry Pepe chyba jeszcze nie do konca. To ze wypadł Heinze aż takim dramatem nie jest mozna spokojnie zagrać Marcelo-Metze-Canna-Ramos

gorzej z zestaieniem linii pomocy. tu jest pytanie czy zagra Robinho który leciał sobie parnaście godzin oraz jak w obliczu braku Gutiego bedzie wyglądał środek. Diarra jest raczej pewny (ave, koniec ramadanu :!: ) a reszta :?: moze Sneijder-Gago-Diarra-Robinho

pytań przed meczem jest dużo a przeciwnik trudny i w gazie. No to teraz test dla Bernda te najblizsze 4 mecze :!:
Makis pisze:RealFan wydaje sie, ze w obliczu kontuzji Holendra, Twoja wizja z Baptista w srodku staje sie coraz bardziej prawdopodobna
byłoby pieknie jakby zagrał od początku i wygrał nam mecz 8) ....:wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 paź 2007, 20:59

Nic z tych rzeczy...

Kod: Zaznacz cały

Goalkeepers: Casillas and Dudek.

Defenders: Salgado, Ramos, Cannavaro, Marcelo, Metzelder, and Torres.

Midfielders: Diarra, Gago, Guti, Drenthe, and Sneijder.

Forwards: Soldado, Saviola, Higuaín, Van Nistelrooy, and Raúl.
Baptisty nie ma w kadrze, podobnie jak Robinho. Późny powrót po meczach reprezentacji i zmęczenie po nich. No to tworzą nam się niezłe łamigłówki w środku pola na Espanyol.

Nie ma też Pepe, ale taka opcja była brana pod uwagę.

Co ciekawe powołany został Guti, ale nie sądzę, aby zagrał od początku.

Czyli dla mnie są dwie opcje. Albo zagramy dwójką DM'ów. Albo jednym i na pozycji Gutiego zagra Sneijder, a na skrzydłach Drenthe i Higuain.

Dwójka typowych DM'ów mnie nie do końca przekonuje, czyli dla mnie skrzydła mają pierwszeństwo. Chociaż teraz jest Diarra, a nie Drenthe - Gago jak przeciw Getafe i mogłoby to wyglądać lepiej. Ale niekoniecznie.

Tylko Schuster pewnie i tak jak zwykle wymyśli coś innego :P

Awatar użytkownika
Enrique2
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enrique2 » 20 paź 2007, 9:40

Ja bym za to dal szanse Soldado.Zagral by z Raulem na ataku,Ruud by sobie teraz mogl odpoczac po meczach eliminacyjnych...Mam bynajmniej nadzieje ze Roberto wejdzie chociaz wejdzie z lawki.Wazne ze by zagral wreszcie cos w tym sezonie...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 paź 2007, 10:50

Raczej trudno liczyć, że Soldado zagra od początku, ale jego wejście z ławki jest możliwe, skoro jest już w kadrze meczowej. Tylko to "wejście z ławki" Soldado brzydko mi pachnie co do wyniku w tamtym momencie :P

Co ciekawe Marca typuje występ od początku Gutiego :o Może coś wiedzą? Zaskoczeniem może też być Drenthe w miejsce Marcelo.

Klik

Awatar użytkownika
Klatus
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Klatus » 20 paź 2007, 12:06

RealFan pisze:Baptisty nie ma w kadrze, podobnie jak Robinho. Późny powrót po meczach reprezentacji i zmęczenie po nich. No to tworzą nam się niezłe łamigłówki w środku pola na Espanyol.
Chyba niezła impreza, Baptista się raczej zbytnio nie zmęczył bo nie grał.
Enrique2 pisze:Ja bym za to dal szanse Soldado.Zagral by z Raulem na ataku,Ruud by sobie teraz mogl odpoczac po meczach eliminacyjnych...Mam bynajmniej nadzieje ze Roberto wejdzie chociaz wejdzie z lawki.Wazne ze by zagral wreszcie cos w tym sezonie...
Soldado może wejść najwyżej w drugiej połowie. Ruud nie grał w ostatnim meczu reprezentacji.
RealFan pisze:Co ciekawe Marca typuje występ od początku Gutiego Surprised Może coś wiedzą? Zaskoczeniem może też być Drenthe w miejsce Marcelo.
Marka ostatnio zeszła na psy. W poprzednich spotkaniach typowali wyjściowe jedenastki z zawodnikami, którzy są kontuzjowani albo z Robinho na defensywnym pomocniku i z Diarrą na prawej.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 paź 2007, 12:41

Klatus pisze:Chyba niezła impreza, Baptista się raczej zbytnio nie zmęczył bo nie grał.
Zająłem się oficjalnym powodem :P
Klatus pisze:Marka ostatnio zeszła na psy. W poprzednich spotkaniach typowali wyjściowe jedenastki z zawodnikami, którzy są kontuzjowani albo z Robinho na defensywnym pomocniku i z Diarrą na prawej.
Z tym ustawieniem potrafili namotać. Ale kontuzjowani? Nie pamiętam tego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”