Patrzyłem na stronie ich federacji i nie było jeszcze.baziu pisze:Gdzie mogę znaleźć jakąś kadrę WKS na mecz z Polska?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 lis 2010, 20:46
Patrzyłem na stronie ich federacji i nie było jeszcze.baziu pisze:Gdzie mogę znaleźć jakąś kadrę WKS na mecz z Polska?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 09 lis 2010, 21:54
baziu
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 lis 2010, 22:02
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 lis 2010, 22:03
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 lis 2010, 22:04
kaczy pisze:bartbuks zablokowałem sobie twojego ava i już mi dupy nie latają na prawie każdej podstronie
Jacy się wszyscy cnotliwi zrobiliMarco_Van_Basten pisze:Mnie też to wkurwia, więc chyba zrobię to samo.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 09 lis 2010, 23:46
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 10 lis 2010, 7:33
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 lis 2010, 8:42
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 10 lis 2010, 9:49
http://w685.wrzuta.pl/film/1bmvOWntmit/ ... h-07-11-10Bienias pisze:Jak wynika newsa to skandalicznie sie zachowala policja. Ciekawe jak rzeczywiscie wygladala cala sytuacja. Moze pozniej beda jakies rzetelne relacje
ED:czyli jednak fani Lecha nie byli swieciJak powiedziała rzeczniczka chorzowskiej policji, mł. asp. Justyna Dziedzic, kilkusetosobowa grupa kibiców poznańskiej drużyny usiłowała wejść na obiekt, gdy jego bramy były jeszcze zamknięte. Po sforsowaniu ogrodzenia, doszło do utarczek z siłami ochrony. Fani mieli kamienie i niebezpieczne przedmioty.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 10 lis 2010, 16:14
Jakoś w to nie wierzę, a jak coś to mam nadzieję, że Europa nie będzie w niej uczestniczyła.lisek_chz pisze:Jutro wg. przepowiedni rozpocznie się III Wojna światowa a tutaj taki news:
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lis 2010, 16:59
Fani mieli kamienie i niebezpieczne przedmioty.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 10 lis 2010, 18:41
Bienias pisze:prawdopodobnie mogl dostac od swojego ziomka po szalu.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lis 2010, 18:45
Olej Bieniasa, on nigdy nie był na wyjeździe w polskiej lidze.EnJoy's pisze:No to teraz wymyśliłeś.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 lis 2010, 19:32
Ciekawi mnie ile osób z forum było na wyjeździecloner pisze:Olej Bieniasa, on nigdy nie był na wyjeździe w polskiej lidze.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio