Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 15 sie 2025, 11:15
Ojciecdyrektor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 15 sie 2025, 13:30
WKB
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 15 sie 2025, 13:42
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 15 sie 2025, 16:10
Lamela zanotował najlepszy sezon w karierze w wieku 21 lat i skończył karierę w wieku 33, to chyba dobry wyznacznik, że mógł mieć po prostu zdrowo wywalone/problemy psychiczne, a wtedy ciężko ocenić na co naprawdę było go stać.
Bernabeu2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 15 sie 2025, 23:21

Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 16 sie 2025, 0:16
Ale jaki fenomen? Coś mnie mocno ominęło? Bo dla mnie to piłkarz wlasciwie zapomniany. Wszedł fajnie w europejską piłkę, ale tyle i dawno. Nie kupowały go czołowe kluby, nie odchodził za wielkie pieniądze, jego nazwisko nie elektryzowało nikogo - chyba jedynie wrócił do mainstreamu jak swoim dziwacznym golem wygrał nagrodę Puskasa.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 sie 2025, 9:17
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 16 sie 2025, 9:34
A widzisz, ja natomiast pamiętam szum wokół tego chłopaka. Jako dzieciak uchodził za wielki talent, mówiło się o największych szkółkach, zapraszano go do telewizji jako małolata, były głosy, że to kolejny Messi. Chociaż to ostatnie akurat najmniej ważne, bo co piąty junior w Argentynie miał nim być. Dwanaście lat temu zamienił Rzym na Londyn, miał wejść w buty Bejla. 30 milionów euro to jak na tamten czas nie taki mały pieniądz. Dla porównania w tamtym okienku piąty najdroższy zawodnik to był James za 45 mln (transfermarkt). W Anglii rozczarował totalnie Lamela, chociaż u Kogutów trochę na garnuszku posiedział.venomik pisze: ↑16 sie 2025, 0:16Ale jaki fenomen? Coś mnie mocno ominęło? Bo dla mnie to piłkarz wlasciwie zapomniany. Wszedł fajnie w europejską piłkę, ale tyle i dawno. Nie kupowały go czołowe kluby, nie odchodził za wielkie pieniądze, jego nazwisko nie elektryzowało nikogo - chyba jedynie wrócił do mainstreamu jak swoim dziwacznym golem wygrał nagrodę Puskasa.
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 17 sie 2025, 11:40
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 sie 2025, 11:45
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 19 sie 2025, 11:57
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 19 sie 2025, 12:15
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 19 sie 2025, 12:53
Mr.Chris
Wróć do „Piłka nożna na świecie”