FIFA Ultimate Team - Strona 70

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Re: FIFA Ultimate Team

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 25 wrz 2015, 12:51

Juz prawie 100 k zysku z handlu, a na koncie okolo 50 tys. Ten zysk liczy od minimalnych cen ?

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 25 wrz 2015, 12:54

Zysk jest chyba liczony od cen kupna/sprzedaży kart. Ilość na koncie nie ma tutaj znaczenia.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8353

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 wrz 2015, 12:56

Ja nie potrafię handlować. Zupełnie nie mam orientacji, kogo się opłaca kupić, a potem sprzedać z zyskiem, lepiej mi to wychodziło w wersji 13 i 14, tam potrafiłem kilka tysiaków na jednym piłkarzu zarobić, tu dupa (po 200-300 pieniądzów) :(

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 25 wrz 2015, 13:20

ja handluje najwiecej bramkarzami z bpl, glownie cechem. ponadto szukam okazji no i lece z kontraktami bo ludzie czest o wystawiaja zlote rare kontrakty za 200 coinsow ja wystawiam je za 500 powiedzmy i jakos schodza.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 25 wrz 2015, 16:45

Dzisiaj zacząłem grać i gra mi się dość słabo na ten moment. Jak w 15 z PACEm przegięli w jedną stronę to teraz zrobili to w drugą. Grając Ronaldo w drafcie nie mogłem uciec zawodnikom Podbeskidzia. Sam gameplay mnie wkurza, a dokładniej podania wykonywane przez graczy i przyjmowanie piłek. Ze strzałami też jest bez rewelacji. Jednak myślę, że wszystko to kwestia przyzwyczajenia oraz kilku upadetów. Chciałem z marszu awansować do 6 ligi, ale będzie to raczej nierealne.

Jedziemy dalej :!:

Moglibyście mi powiedzieć kogo polecacie kupować :?: Teraz planuje mieć kilka składów, a nie jak było to w 15 tylko 2.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 25 wrz 2015, 17:05

Tak zauwazam ze jak kiedys na full manual granie bylo moze nie bardzo trudne ale na pewno ciezko bylo pokonac zawodnika grajace na samych asystach, tak teraz wydaje mi sie ze moja umiejetnosc dojsca do 1 ligi na manualu w tamtym roku, moze byc bezcenna. Zuawazam ze na asystach nie gra sie tak kolorowo jak kiedys. Jezeli mocno tego nie pozmieniaja to bedzie promowac hardkorowych graczy i bardziej symulacje niz arcade jak to bylo mocno w tamtym roku

Ja polecam graczy ktorzy maja duzo fizycznosci i wzrostu, pace w granicach rozsadku na roznych pozycjach. To jest minimum 80 na bokach i 70 na szpicy ataku. 65 w pomocy i obronie i 80 na bokach obrony. Jezeli beda dodatkowo wysocy to bedziesz mial duzy handicap w obronie i ataku. Walka bark w bark jest w tej fifie z moich obserwacji bardzo wazna. Bardzo szybcy i slabi fizycznie zawodnicy nadaja sie tylko do czystych kontr,a przy madrym graniu w defensywie to jest 4 z tylu i 2 def pomocnikow ciezko bedzie wam stracic bramke.

Krotko mowiac polecam duzych czarnych i w "miare" szybkich.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 wrz 2015, 23:23

Choć kupiłem edycję Deluxe nie mam jakoś weny grać w FUT-a...Zagrałem Draft za żeton,wyjebało mnie ze serwerów - dostałem 3 paczki za porażke 0-3 nic ciekawego w niej nie było..Szkoda,bo prowadziłem 2-1 i nagroda mogła być lepsza :P

Zącząłem grać sezony w 9 lidze Polską reprezentacją - powiem tak OGIEŃ Z DUPY !! Świetnie się gra,dawno mi się tak polską reprą dobrze nie grało,kapitalne mecze,przeciwko CSKA,Feyernoordem,czasem United,ale ogólnie drużyny szuka w pobliżu ocen zespołu...Świetnie mi się gra Milikiem i Lewym czuć,że to podpory repry,Krychowiak płuco...Minusem tego trybu,w kadrze nie mam wszystkich zawodników !! :shock: Nie wiem,robiłem powołania,a w trybie sezonów przy ustaleniu składu niektórych piłkarzy po prostu brak !! Ale sama rozrywka MIODZIO !!

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 25 wrz 2015, 23:28

Wydaje mi się, że po prostu składy reprezentacji aktualizują się zgodnie z ostatnimi powołaniami, dlatego też nie masz wszystkich dostępnych zawodników a jedynie tych, którzy byli powołani na ostatnie zgrupowanie.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 wrz 2015, 14:16

Zmiana sytuacji. Po 5. meczach miałem 1 pkt w w 10 lidze! Aż wstyd się przyznać. Kupiłem jednak choćby Iturbe, Rudigera, Joveticia i poszło z górki w ostatnich meczach ponieważ zdołałem jeszcze wygrać ligę. Czarnogórzec to na ten moment mój król. Zmieniłem taktykę z 4-2-2-2 na tą z rombem oraz wysoko ustawionymi skrzydłowymi(4-1-2-1-2). W 9 lidze po dwóch meczach mam komplet. Dokupiłem jeszcze Balo, Abate i jeszcze ze dwóch. Zostało 30k. Co do gameplaya to zaczynam się przyzwyczajać. Choć dalej mam uczucie nieraz, że gram w PESa.

Menadżerowie dostępni są tylko z Anglii oraz Włoch :?:

http://ultimateteam.pl/utrata-polaczeni ... dym-meczu/
Tutaj macie coś ciekawego. Ja nie korzystałem bo mnie na ten moment tylko raz wywaliło i to bez konsekwencji.

Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 531

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 26 wrz 2015, 14:26

Skoro grasz Serie A to szykuj hajs na Dybale. Grałem nim w Drafcie i przy grze kontrami był po prostu znakomity.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 wrz 2015, 18:57

Na razie go nie chcę. W sumie do kontr mam Itrube i Gervinho. Jednak PACE i tak już niewiele daje więc wydam kasę na kogoś innego. Celem jest Cuadrado.

Mam 45k coinsów, ale nie chce ich wydawać na tę chwilę. Mam jeszcze wszystkich gracz w klubie z katalogu(tych do wypożyczeń) oraz kilka legend.

Jakim składem wy gracie :?: Ja nie macie coinsów to nie widzę innej opcji niż Serie A. Tylko Pogba kosztuje coś ok. 200k, a wszyscy pozostali śmieszną kwotę w granicach maks. 50 k. Mam na oku Chielliniego, Mirando, Sandro, Marchisio, Cuadrado oraz Higuaina z Bakką na oku. Nikt z nich nie jest drogi. Jedynie trochę lipa z LM jest bo tak naprawdę nie ma klasowego gracza. Gervinho jest średni, a Andersonem grał w Drafcie i też dupy nie urywał.

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 26 wrz 2015, 19:20

Kilka legend? Skąd masz legendy? I jeszcze mam pytanie. Kupilem normalną wersję fify na Xbox one i się zastanawiam czy dostanę jakies paczku co tydzień czy jak? W ogóle na xboxie każdy dostawał jakas legendę na wypożyczenie a ja nic nie dostałem :/

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 wrz 2015, 20:30

Dostałem 3 z konsolą i jedną w początkowej paczce. Oczywiście są to wypożyczenia. Nie dostaniesz żadnych paczek. W tej edycji żydy nawet lojalnościowych nie dali.

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 26 wrz 2015, 22:10

Szukam fajnego skladu do 30-35k. Najlepiej liga angielska albo jakas hybryda fajna najlepiej z włoską albo niemiecką. Ktoś coś ma?

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 28 wrz 2015, 21:32

Kurde, czemu nie mogę znaleźć żadnego przeciwnika do UT? :( Nie mam z kim grać online, tak samo przez normalne zespoły. Czy to może być wina tego zjebanego internetu z PLAYa?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”