Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 lis 2015, 9:17
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 10 lis 2015, 9:25
Na pewno nie, Beata Szydło powie, ze musimy kończyć, bo w mięsnym mają świeżą wołowinęBoromir pisze:Mam tylko nadzieję, jak już Premier będzie przytłoczony merytoryczną krytyką takiego, nie wiem, dla przykładu, Ziobry, to nie wymiga się od odpowiedzialności, nie zwoła konferencji prasowej, nie zrobi oczu kotka ze Shreka, nie powie "no wiecie, ale co ja mogę", nie wymieni słabego ogniwa po czym zamiecie starego pod dywan i nie pójdzie haratać w gałę.
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 10 lis 2015, 9:44
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 lis 2015, 9:45
Przyznam się szczerze, że nie rozumiem...grzegorzfcb pisze:Na pewno nie, Beata Szydło powie, ze musimy kończyć, bo w mięsnym mają świeżą wołowinę
Dzięki za info.ozob pisze:Przeciez to Jarek bedzie rozliczal ministrow, ktorych de facto sam powolal.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 10 lis 2015, 11:01
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 lis 2015, 11:13
Społeczeństwo wreszcie zaczyna rozliczać rząd! Przełomowe w tym kraju. Świadomość polityczna to jedna ze składowych tego ziarenka, o którym pisałem.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 10 lis 2015, 13:21
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 10 lis 2015, 13:22
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 10 lis 2015, 13:53
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 10 lis 2015, 14:06
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 10 lis 2015, 14:13
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 10 lis 2015, 14:17
Media i politycy PO atakują formujący się dopiero rząd za to, że żadnego przedstawiciela nie będzie na zbliżającym się szczycie na Malcie. W tym miejscu warto przypomnieć aktywność na tym polu ustępującej minister Piotrowskiej – popularnej „Tereni”.
Od 4 do 5 grudnia 2014 roku w Brukseli odbyło się spotkanie szefów MSW i ministrów sprawiedliwości. Tematem była walka z terroryzmem. Minister Teresa Piotrowska nie zjawiła się na szczycie – zastąpił ją wiceminister Stachańczyk.
29 stycznia 2015 roku w Rydze miało miejsce nieformalne spotkanie szefów MSW. Tematem było zwalczanie korupcji. Polskę reprezentował wiceminister Stachańczyk.
20 kwietnia 2015 roku w Luksemburgu odbyło się spotkanie szefów MSW i MSZ ws. problemu imigrantów z Libii. Stronę polską reprezentował minister spraw zagranicznych Grzegorz Schetyna oraz wiceszef MSW – minister Stachańczyk.
10 lipca 2015 roku w Luksemburgu odbyło się spotkanie szefów MSW ws. tzw. kwot imigrantów. Propozycję przyjęcia przez Polskę 2000 tzw. uchodźców zgłasza… wiceminister Stachańczyk.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 10 lis 2015, 14:18
abstrahując od waszych ostatnich śmieszków, których przez nadgorliwość moderacji niebardzo w sumie ogarniam, to jest to baardzo słaby przykład w tym kontekscieMazurXIII pisze:Coś jak człowiek od lat pozujący na lewicowca będący w głębi duszy rasistą, nie?
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 lis 2015, 14:19
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 10 lis 2015, 15:01
Ten ekspert manipuluje sensem przepisu, pod z góry obraną tezę.MazurXIII pisze:Masz opinię eksperta, jasno widać kto wg PRAWA powinien być na tym szczycie, a nie wg czyjegoś widzi mi się.
MazurXIII pisze:Okazaliby się strasznymi hipokrytami.
Nie zauważyłem, żeby KAmil232 pozował na lewicowca, ale cóż, w końcu wielu twierdzi że bycie za socjalnym PiSem to oznaka lewicowości.MazurXIII pisze:Coś jak człowiek od lat pozujący na lewicowca będący w głębi duszy rasistą, nie?
Nie, na szczyt PIERWSZEŃSTWO ma rząd. Jeśli rząd przegrał wybory, to ich udział tam nie ma sensu. Ale czego ja wymagam od... Ciebie, MazurXIII Vię wyżej podsumował lewicowcuKamil232 pisze:potwierdza, że on powinien jeźdźić na szczyty.
czarny samael
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio