Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 70

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 0:41

NO I WISŁA LIDEREM :!:

Ładnie wszystko wraca do normy. Wisła na torze. Co prawda do tylko beniaminek ale zawsze coś pokazali. Piwus Jasiu Paulista wejście smoka :?: Jak najbardziej :!: Ta podcinka do Brożka cool 8) koleś ma turbo sprężarke chyba w sobie :roll: Ładnie latał po wejścu. Może to być mega wzmocnienie Wisły. Widać ze Franek inaczej kuma gra z Brożkiem a innaczej z Kużbikiem to byla już inna gra. Dudka bardzie sie defensywnych zadan trzymał. Ale on też kuma baze w ofensywie.

Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda :!: :!:

PS. Piwus piszesz o sędziach ?? Nie wiem czy widziałes mecz Polonia - Płock. Tam sie działa trzech sędziów i trzech ślepych :!: PZPN powinień nie kontrolować majątki a wzrok :!:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 lip 2005, 9:10

No i wygrana Wisełki 3:0 :P :twisted: Więc Bełchatowianie nie będą dobrze pamiętać inauguracyjnego meczu w pierwszej lidze :) Szczególnie mnie ciszą dwa gole Pawła Brozka, mam nadzieję, że chociaż troszkę zastąpi Maćka Zurawskiego. No i jeszcze jednego gola dołożył "Franek Łowca Bramek"

BRAWO Wiselka!!!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 31 lip 2005, 14:16

Cieszy mnie wygrana Wisły, w dodatku można mieć nadzieję na to, iż Brożek zastąpi Żurawskiego (nie chodzi tutaj o jakość, ale o ilość strzelonych bramek ;) ). Naturalnie po losowaniu el. do LM klub chciał się pokazać z dobrej strony, i im to wyszło.

Szkoda mi trochę jednak kilku dobrych akcji, zmarnowanych. Nie mniej jednak beniaminek pokonany dość wysoko, z czego się trzeba cieszyć. I mamy po raz kolejny bardzo zabawną sytuację - Wisła, która typowana była na Rozczarowanie sezonu, nie rozczarowuje, a Legia Warszawa, która miała być najgroźniejszym rywalem zespołu z Krakowa obecnie gra bardzo słabo. ;)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 31 lip 2005, 17:34

Ania>> co do drugiej czesci twojej wypowiedzi to to mnie nie dziwi:D

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 31 lip 2005, 19:48

Mam nadzieje, że Penksa nie wygryzie ze składy Brożka tylko dlatego, że jest nowym zawodnikiem. Brożek jest super talentem i powinnien jak najwięcej grać w czołowej polskiej drużynie. Debiut Dudki według mnie taki sobie. Ale z czasem wkręci się w zespół i będzie kluczową postacią teamu. Bo to także talent czytsej wody.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 31 lip 2005, 19:55

Dosmen pisze:Mam nadzieje, że Penksa nie wygryzie ze składy Brożka tylko dlatego, że jest nowym zawodnikiem.
Hmm, trzeba przyznać, iż taka możliwość jest. Ale można spojrzeć na to z innej jeszcze strony - jeżeli będzie się dobrze spisywał, to Penksa nie ma szans na pierwszy skład. Engel to nie jest trener, który nowych (sprowadzonych przez siebie zawodników), będzie na siłę upychał w podstawowej jedenastce.

Dosmen pisze:Debiut Dudki według mnie taki sobie. Ale z czasem wkręci się w zespół i będzie kluczową postacią teamu.
Dudka to jest dobry zawodnik, trzeba to przyznać, lecz pamiętajmy o tym, że w poprzednich sezonach grał w Idea Ekstraklasie, i dziwi mnie trochę fakt, że dość słabo zadebiutował w barwach Wisły, w dodatku w meczu z małowymagającym zespołem, jakim jest niewątpliwie Bełchatów.

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 31 lip 2005, 20:07

Anka pisze:Engel to nie jest trener, który nowych (sprowadzonych przez siebie zawodników), będzie na siłę upychał w podstawowej jedenastce.
Pamiętam go z Polonii wtedy stawiał na swoich pewniaków: Olisadebe i Gołaszewski byli zawsze w jego zespole. W kadrze też się uwziął na braci Żewłakowów i to oni byli jego ulubieńcami. Oby Brożek też stał się ulubieńcem jednego z najlepszych trenerów w Polsce.

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 01 sie 2005, 14:08

a co sadzicie o tych podaniach Paulisty ? :D ten Paulista to dobbry pilkarz jest!! ale cieszy mnie tez postawa Pawla Brozka i tego syna marnotrawnego Kalu Uche!! :) :twisted:

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 01 sie 2005, 14:37

Paulista jeśli będzie otrzymywał regularnie szanse grę w pierwszej jedynastce może okazać się bardzo pożytecznym zawodnikiem. Dziwi mnie bardzo dobra forma Uche. Myślałem, że po nie trafionym pobycie we Francji to będzie tylko cień dawnego Kalu.

Awatar użytkownika
Robson
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robson » 01 sie 2005, 14:38

Trener Engel w braciach Brożkach widzi nadzieje polskiej piłki :wink:
Coraz więcej kibiców Wisły jest za aby Paweł Brożek występował w ataku obok Tomasza Frankowskiego narazie Paweł nie zawodzi i oby tak dalej to może być początek bardzo dobrego napdau :lol:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 01 sie 2005, 14:43

Mnie najbardziej cieszy to ze wkoncu na pozycji napastnia jest porzadna konkurencja, gdy gral Zuraw bylo pewne ze Brozek nie ma co marzyc o tej pozycji, teraz moze byc bardziej zmotywowany bo widzi szanse gry w 1 skladzie...tym samym Paweł B. bedzie chcial za wszelka cene zrobic dobre wrazenie co daje nadzieje na przyszlosc/terazniejszosc.

Awatar użytkownika
Carvalho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 01 sie 2005, 15:05

No fakt. Konkurencja w ataku jest teraz pokaźna. Jest Kuźba, Penksa, Brożek i Franek. Kuźba nie błyszczy, Penksa jeszcze nic nie zagrał bo nie dostarczono z federacji Węgier certyfikatu, Brozio 2 gole wpakował do Bełchatowa :lol: , a Franek jak to Franek- łowca bramek :wink: . Wyczytałem dziś w gazecie, że nasza Wisełka testuje jakiegoś brazylijczyka. Wiem narazie o nim tyle, że grał ostatnio w drugoligowym LR Ahlen, jest obrońcą i ma 191 cm wzrostu :roll: . Ja tam wole tego fina Juke Sauso no ale nie wiadomo jakie umiejętności prezentuje ten wielkolud :wink: . Podobno Mielcarski rozmawia jeszcze z Reissem :shock: ,ale to napewno plotki jakiegoś brukowca.

Pozdro

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 sie 2005, 15:11

Nie wiem gdzie wyczytałeś, że Reiss jest wśród targetów Wisły. Na Bełchatowie był, bo chciał synowi pokazać jak kibicują na Reymonta, bo go wychowuje w szacunku dla przeciwników :lol:. Jakby to dziwacznie nie brzmiało (bo w planach mają jeszcze Łazienkowską do odwiedzenia :roll:), to Reiss miał szansę gry w Krakowie, ale tylko przy boku Żurawia, po wyjeździe Kuźby. Teraz to nie realne.

Awatar użytkownika
Carvalho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 01 sie 2005, 15:15

Wyczytałem to w "Fakcie"- wiem że to cienki brukowiec :wink: ale i tak nie chcę w klubie Reissa. Jak nadal będziemy sprowadzać takich "młodych" piłakarzy to nazwa klubu będzie Old Boys Wisła Kraków :roll: . Nie chcę Reissa=nie lubię Lecha Poznań :lol:

TyLkO WiSeŁkA !!!

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 01 sie 2005, 15:20

Engel chyba wie co robi i napewno będzie stawiał na Brożka... Chłopak ma wielki talent bo jakby nie patrzeć jest z Kielc... :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”