Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 70

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 lip 2005, 21:14

Jeeeeeeest Solari nasz :D Jeszcze tylko Walter i obrone mamy wporzo. Santiago podpisal kontrakt do 2008 roku. Dosc nieoczekiwanie coraz blizej Interu jest Pizzaro. A myslalem , ze po ostatecznym zakupie Verona dzialacze o nim zapomnieli.
dino marino pisze:J. Zanetti----Bonera----Chivu-----Cordoba
Marzenie! kto by przeszedl taka obrone??
O Chivu nie ma co myslec. Roma ma zakaz transferow pozatym on sam deklarowal chec pozostania. Jednak mysle , ze Samuel bedzie jeszcze lepszy. A wierze , ze Argentynczyka uda sie nam pozyskac.

I na zakonczenie cos z innej beczki. Inter zakonczyl sezon ze 170 mln przychodem. Oby tak dalej dzialacze :D

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 07 lip 2005, 21:15

Wome gral w Brescii nie w Bolognie co nie zmienia faktu ze w obronie Interu Cordoba ma na 100% miejsce i zreszta slusznie jest to zdewcydowanie jeden z najlepszych aktualnie obroncow, skoczny walczacy do konca silny wytrzymaly strzela gole, czego chciec wiecej od klasowego obroncy :?: 8)

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 07 lip 2005, 21:17

Serek z tego co wiem to Roma zlozyla odwolanie od decyzji FIFA i na ten czas zostala ona zawieszona, wiec moga robic transfery, ale to moze byc tylko plota

1WP za post pod postem//Tomusmc

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 21:35

Przede wszytkim potrzebny nam obornca ktory potrafilby dokladnie zacentrowac pilke w pole karne przecienika. Np takim zawodnikiem nie jest Cordoba ...

Wome to bedzie chyba to i ja mam takie przeczucie ... Nie znam go dobrze ale juz widze ze nie bedzie z nim problemow i wogole. Cos mi swita ze Solari gral kiedys na obronie :twisted: :twisted: -- ale to nie wazne :P

Wome lewa obrona :D:D:D

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 lip 2005, 21:38

Wreszccie zakończyła się jedna z telenowel tego lata. Solari jest pilkazrem Ineru swoją droga ciekawe co teraz Moratti zrobi z takim graczmi jak Kily czy Van der Mayde???? Podobno juz niedługo V.d.M ma odejsici do Monaco co nie byloby głupim pomysłem!! Jeszcze trzeba Samuela wyciągnąć z realu co bedzie trudniejsze niż w przypadku Solariego!

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 lip 2005, 21:44

Wome powinien byc dobrym zmiennikiem.Transfer bardzo podobny do zeszłorocznego Za Marii.W tym rzecz ze chyba(niestety) pierwszym bedzie Favalli.Nie dośc ze wiekowy to jeszcze nie jest to czołówka lewych obrońców we Włoszech co dopiero na swiecie.
Jeśli chodzi o srodkowego obronce to chciałbym widziec w Interze Bonere.Nie zapominajmy ze jeszcze w skladzie mamy Burdisso(który jeszce nic nie pokazał-nie miał zbyt wielu okazji).
pozdro

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 22:51

fanfci18 pisze:Wome powinien byc dobrym zmiennikiem.Transfer bardzo podobny do zeszłorocznego Za Marii.W tym rzecz ze chyba(niestety) pierwszym bedzie Favalli.Nie dośc ze wiekowy to jeszcze nie jest to czołówka lewych obrońców we Włoszech co dopiero na swiecie.
Jeśli chodzi o srodkowego obronce to chciałbym widziec w Interze Bonere.Nie zapominajmy ze jeszcze w skladzie mamy Burdisso(który jeszce nic nie pokazał-nie miał zbyt wielu okazji).
pozdro
Ze Maria gdyby nie byl prawonozny to cieszylbym sie ze mamy takeigo lewego obronce jak on bo jest bardzo dobry ... My mamy Zanettiego wiec capitano nie wywalimy ze skladu ale Ze Maria no klasa swiatowa moim zdaniem. Szkoda ze sie marnuje :roll:

Ja typuje na prawej Zanna a na lewej Wome bo Favalli to stara ciota wg mnie ...

POZDRO

1WP za obraze piłkarza//Tomusmc

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 08 lip 2005, 10:24

popieram twoją opinie na temat favalliego ale nie będe używał epitetów bo dostane wp. wg mnie on grał w ostatnim sezonie dlatego że to kolegia manciniego. wome to niezły piłkarz ale jak na inter to jednak przeciętny. wydaje mi się że na lewej obronie powinien grać cordoba, a w meczach których nasz zespół będzie musiał atakować to rzeczywiście można tam wystawiać solariego, który już grał na tej pozycji. mielibyśmy wtedy argentyńską lewą flanke kily-solari. o ile materazzi będzie w formie to może nam się przydać jego wzrost na środku obrony bo jego brak był bardzo widoczny w ostatnim sezonie(choćby w meczach z milanem kiedy stam wyprawiał w powietrzu co chciał) ale koniecznie trzeba dokupić jeszcze jednego środkowego obrońce i mam nadzieję że nie będzie to bettarini. o chivu nie ma co marzyć. chciałbym bonere, samuela lub alexa(moim zdaniem za rok lub dwa bedzie najlepszym środkowym obrońca na świecie) ale zobaczymy co wymyśli moratti.

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 08 lip 2005, 11:08

Ja tam był sprobował solariego na lewej obronie byłby takim bardzo ofensywnym obronca. No bo Cordoba rzeczywiscie raczej nie potrafi wrzucac pilek to jest zawodnik typowo defensywny

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 08 lip 2005, 12:02

No moim zdaniem WOME ma szanse byc jeszcze lepszym transferem od Ze Maria - który okazal sie solidnym graczem - gdy gral to nie zawodzil a i pare brameczek strzelil i ladnie dosrodkowal - wiec WOME moze byc lepszym transferem bo przyszedl za DARMO - jest mlodszy no i podobno ma byc zarejestrowany jako gracz z UE - bodajze od 17 roku zycia gra w Italii :)

Co do BURDISSO - to licze ze sprawdzi sie u nas i odplaci sie Morattiemu i Manciniemu za okazane zaufanie - podobno ma byc u nas juz we wrzesniu ???
Ale i tak trzeba dokupic 1 max solidnego DUŻEGO :p środkowego obronce - typu SAMUEL , ALEX, LUISAO i nie pozbywac sie MATRIXA - niech chlop pogra jeszcze rok u nas :)

Forza Inter !!!
fanfci18 pisze:Wome powinien byc dobrym zmiennikiem.Transfer bardzo podobny do zeszłorocznego Za Marii.W tym rzecz ze chyba(niestety) pierwszym bedzie Favalli.Nie dośc ze wiekowy to jeszcze nie jest to czołówka lewych obrońców we Włoszech co dopiero na swiecie.
pozdro

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 08 lip 2005, 12:47

Juras_InterFan pisze:No moim zdaniem WOME ma szanse byc jeszcze lepszym transferem od Ze Maria - który okazal sie solidnym graczem - gdy gral to nie zawodzil a i pare brameczek strzelil i ladnie dosrodkowal - wiec WOME moze byc lepszym transferem bo przyszedl za DARMO - jest mlodszy no i podobno ma byc zarejestrowany jako gracz z UE - bodajze od 17 roku zycia gra w Italii :)

Co do BURDISSO - to licze ze sprawdzi sie u nas i odplaci sie Morattiemu i Manciniemu za okazane zaufanie - podobno ma byc u nas juz we wrzesniu ???
Ale i tak trzeba dokupic 1 max solidnego DUŻEGO :p środkowego obronce - typu SAMUEL , ALEX, LUISAO i nie pozbywac sie MATRIXA - niech chlop pogra jeszcze rok u nas :)

Forza Inter !!!
pozdro
no nie wiem czy samuel jest dużym obrońca-jak na środkowego to jest wręcz nieduży-182 cm. ale i tak bym się bardzo ucieszył widząc go w naszych szeregach. szkoda ze ściągnięcie alexa jest nierealne :cry:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 lip 2005, 14:14

Alex i tak nie jest jakims wymiataczem pomimo tego ze extra zagral w dwumeczu z AC Milanem w Champions League. Widze mecze PSV na Posacie Sport to wiem. Alex wcale nie jest lepszy od nazsego Burdisso a wy juz chcielibyscie wywalic Nicolasa i jeszcze kupic slabego Alexa. Ja juz wole Materazziego a i Cordoba jest lepszy od defensora PSV wiec nie ma sie co podniecac przedwczescnie ...

POZDRO

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 lip 2005, 14:27

RoRo pisze:Alex i tak nie jest jakims wymiataczem pomimo tego ze extra zagral w dwumeczu z AC Milanem w Champions League. Widze mecze PSV na Posacie Sport to wiem. Alex wcale nie jest lepszy od nazsego Burdisso a wy juz chcielibyscie wywalic Nicolasa i jeszcze kupic slabego Alexa. Ja juz wole Materazziego a i Cordoba jest lepszy od defensora PSV wiec nie ma sie co podniecac przedwczescnie ...

POZDRO
:shock: :shock: :shock: :shock: he he he he he...

Koleś ma 22 lata, wymiata az milo, z początku wydawał mi się zapaśoną wolną świnką niestety tak nie ejst jest potężnie zbudowanym obrońcą, istna ściana to była w tym sezonie, zarówno w LM jak i w Holandii...Chciał go Murinho do swej plejady obrońców a ty byś niem gardził, ja bym go z chęcią widzial w Madrycie, koleś naprawde ejst bardzo dobrya ty piszesz ze ejst slaby, napewno ejst o wiele lepszy od Luisao którego ponoć zakontraktowal Inter...Luisao owszem ma wyśmienite warunki i tez potrafi grać w defensywie, ale Alex w tym sezonie pokazal na co go stać...Alex pokazął ze nie ejst niespełnionym graczem z Holandii, udowodnił to świetnymi występami w LM szkoda tylkoz e Pereira nie widział go w kadrze na PK tylko Roque Junior który grał przeciętnie gral w środku...
Alex to napewno sensacja roku w śród obronców grał fenomenalnie...Było by to duze wzmocnienie środka obrony Interu...

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 10 lip 2005, 16:05

Roro co ty masz do Cordoby przeciez on jest o niebo lepszy od Matrixa Real juz kilka lat sie o niego bezskutecznie dobija a co najwazniejsze jest przywaiazanydo barw :P

Awatar użytkownika
Kielich
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 10 lip 2005, 16:25

Figo11 pisze:
RoRo pisze:Alex i tak nie jest jakims wymiataczem pomimo tego ze extra zagral w dwumeczu z AC Milanem w Champions League. Widze mecze PSV na Posacie Sport to wiem. Alex wcale nie jest lepszy od nazsego Burdisso a wy juz chcielibyscie wywalic Nicolasa i jeszcze kupic slabego Alexa. Ja juz wole Materazziego a i Cordoba jest lepszy od defensora PSV wiec nie ma sie co podniecac przedwczescnie ...

POZDRO
:shock: :shock: :shock: :shock: he he he he he...

Koleś ma 22 lata, wymiata az milo, z początku wydawał mi się zapaśoną wolną świnką niestety tak nie ejst jest potężnie zbudowanym obrońcą, istna ściana to była w tym sezonie, zarówno w LM jak i w Holandii...Chciał go Murinho do swej plejady obrońców a ty byś niem gardził, ja bym go z chęcią widzial w Madrycie, koleś naprawde ejst bardzo dobrya ty piszesz ze ejst slaby, napewno ejst o wiele lepszy od Luisao którego ponoć zakontraktowal Inter...Luisao owszem ma wyśmienite warunki i tez potrafi grać w defensywie, ale Alex w tym sezonie pokazal na co go stać...Alex pokazął ze nie ejst niespełnionym graczem z Holandii, udowodnił to świetnymi występami w LM szkoda tylkoz e Pereira nie widział go w kadrze na PK tylko Roque Junior który grał przeciętnie gral w środku...
Alex to napewno sensacja roku w śród obronców grał fenomenalnie...Było by to duze wzmocnienie środka obrony Interu...
Zgadzam sie, koles jest po prostu swietny, az dziw bierze, ze Pareira go nie powuluje tworzylby swietna pare obroncow z Lucio.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”