Bodajże przed ubiegłym sezonem Aresene zrobił trening szybkościowyagent_007 pisze:szybki jest ten Adebayor?
I o dziwo Adebayor był najszybszym graczem Arsenalu. Theo też wypadł dobrze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 29 cze 2008, 12:09
Bodajże przed ubiegłym sezonem Aresene zrobił trening szybkościowyagent_007 pisze:szybki jest ten Adebayor?
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 cze 2008, 12:10
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: agent_007 » 29 cze 2008, 12:22
agent_007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 29 cze 2008, 12:27
Napewno byłoby lepiej bo w mojej opinii Samuel to piłkarz od którego Adebayor może się uczyć. Tyle, że Pep skreślił go już na początkuagent_007 pisze:ale może lepiej by było jakby został Eto'o ?
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 29 cze 2008, 12:29
No pewnie, że byłoby lepiej, tylko, że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że Eto'o niestety nie zostanie.agent_007 pisze:ale może lepiej by było jakby został Eto'o ?
African

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 29 cze 2008, 12:53
Niby kiedy? Sorry, ale w mojej przywatnej opinii lepsi od niego są chociażby Santa Cruz, Tevez czy Agbonlahor. Przecież Bułgar niczym szczególnym nie imponuje w Premiership. Miał 15 bramek w tegorocznych rozgrywkach Premiership co wcale nie jest jakimś super rewelacyjnym osiągnięciem. Do ManU na ławkę by się nadawał, ale raczej nie do pierwszej jedenastki. Moim zdaniem porównywanie Dimitara do Ade to niedorzecznośćAfrican pisze:Dimitar to jest zawodnik lepszy od Togijczyka pod paroma względami - technika, gra z klepy, uniwersalność, czy kończenie stałych fragmentów gry.
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 29 cze 2008, 14:32
Tevez dla mnie to klasa praktycznie taka sama co Berbatov, ale Sant Cruz, czy Gabriel to wg mnie piłkarze gorsi. Nie mają tego czegoś, co ma Bułgar.Hanni pisze:Sorry, ale w mojej przywatnej opinii lepsi od niego są chociażby Santa Cruz, Tevez czy Agbonlahor
African
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 cze 2008, 15:46

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 29 cze 2008, 16:00
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 29 cze 2008, 16:03
African
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 cze 2008, 17:44
a podobno w Brazylii pracuje nad przygotowaniem fizycznym..boje sie ze jezeli trafi do Milanu to bedzie jeszcze wiekszy niewypal niz Rivaldo...Ale sie spasł nasz El Crack Total. Buzia strasznie mu sie zaokrągliła, choćby w ciąży był Razz
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 29 cze 2008, 18:03
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 29 cze 2008, 18:48
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 29 cze 2008, 18:55
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 29 cze 2008, 19:03
Marcin87
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin