Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 697

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 lis 2010, 22:04

Wzruszenie Małgosi pod koniec programu, jak ten mały chłopak odpadł, również mnie rozwaliło. Aktorsko 1/10, niesamowicie sztuczna była, co w sumie jest jej znakiem rozpoznawalnym w tym programie.

Jeśli chodzi o całe jury, to moim zdaniem jedynie Wojewódzki trzyma poziom. Dawać tu Krupę! :lol:

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 618
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 13 lis 2010, 22:23

C. Olbrycht: "Pepe strzelał lepszą lewą nogą"
n.c.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 248

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 13 lis 2010, 22:46

Daaaamian pisze:Wzruszenie Małgosi pod koniec programu, jak ten mały chłopak odpadł, również mnie rozwaliło. Aktorsko 1/10, niesamowicie sztuczna była, co w sumie jest jej znakiem rozpoznawalnym w tym programie.

Jeśli chodzi o całe jury, to moim zdaniem jedynie Wojewódzki trzyma poziom. Dawać tu Krupę! :lol:
Foremniak to jest cała sztuczna ;] Nie pamiętam już kogo przepuszczali ale każdy juror miał w tej edycji kontrowersyjną decyzję wkwestii wyboru do finału z półfinalistów i każdy z jurorów wychwalał po występie w półfinale a jak przyszło do decyzji to wywalili z programu...Dziś trafiło na 8-letnie dziecko które jakby nie patrzeć mogliby oszczędzić płaczu :/ Pozatym z programu zrobił się Idol a ponoć krążą głosy w necie że finał ustawiony i wygra Jeszka w sumie się nie dziwie jako jedyna nie ma chyba jeszcze zespołu lub nie nagrywa obecnie płyty bo tak wszyscy już nad tym pracują :/

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 13 lis 2010, 23:01

G.o.ś.k.a. Małogrzata bez kropek, ośka, ośka, ośka... Beznadziejna jest kobieta ;) Jedynie Wojewódzkiego lubię bo jest inteligentny a żarty ma nawet spoko.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 13 lis 2010, 23:06

A oglądaliście jak Foremniakowa była w programie u Kuby? Że wygląda czasem jakby była potrzebująca i kiedyś wczasie programu Mam talent miała fantazję erotyczną związaną z Kubą-Dziś jakby tak między nimi coś było... :D Ale nie takie już Kuba pozaliczał :lol:

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 618
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 13 lis 2010, 23:08

ddemon pisze:wygra Jeszka w sumie się nie dziwie jako jedyna nie ma chyba jeszcze zespołu lub nie nagrywa obecnie płyty bo tak wszyscy już nad tym pracują :/
Raczej Bednarek. To jego balon jest pompowany i to na jego widok sikają wszystkie laski.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 14 lis 2010, 0:02

10 pisze:
ddemon pisze:wygra Jeszka w sumie się nie dziwie jako jedyna nie ma chyba jeszcze zespołu lub nie nagrywa obecnie płyty bo tak wszyscy już nad tym pracują :/
Raczej Bednarek. To jego balon jest pompowany i to na jego widok sikają wszystkie laski.
Możliwe..Ja napisałem że krążą plotki że akurat wygra ona :P Hm..tak patrząc na obsadę to Bednarek-Lisiecki-Jeszka takbym przynajmniej obstawiał a czarny koń będzie ta młoda Magda Welc(chciałbym żeby nie wygrała bo będzie tak jak z tą Kulawik-jedna wielka cisza)...Odpadł Damian Skoczyk-oo..i przypomniało mi się jak Kuba wtrakcie występu powiedział że będzie go bardzo trudno wyrzucić z tego programu a jak przyszło do wyboru to bez wahania na Me Myself And I(koncertują,więc po co przeszli?..W/g mnie program powinnien dawać szansę innym..Dziś na harmonijce Machalica odpadł choć o ile się nie mylę w Niemczech taka osoba wygrała tam jakaś edycję...Coś wstylu Wyrostka a tak zrobił się z tego Idol który i tak podąża swoją drogą :]

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 lis 2010, 9:52

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 14 lis 2010, 10:40

Dziś na dobry początek dnia puściłem sobie dopiero co dociągnięty pierwszy sezon "Drużyny A" :lol: Oglądając ten serial w XXI wieku, w czasach filmów 3D, niesamowicie trąci kiczem, jednak sentyment wziął nade mną górę i z równym zaciekawieniem co 15 lat temu zabrałem się za śledzenie przygód legendarnych weteranów wojny w Wietnamie niesłusznie skazanych za zbrodnię której nie popełnili bla... bla... bla... :P Do tego jak po napisach zobaczyłem oldschoolowy znaczek Universal i Stephena J. Cannela zasuwającego na maszynie z fajką, coś mnie chwyciło za serce :roll:

Obrazek

Forever :ok:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 lis 2010, 10:44

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 lis 2010, 10:58

Czemu wy tak nie lubicie pedałów ?

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lis 2010, 11:26

kaczy pisze:Czemu wy tak nie lubicie pedałów ?
Hmmm, wiesz to jest takie nasze narodowe podejście. Jak się śmiejemy z czegoś to grupowo. Jesteś na imprezie, jest pompa z kogoś, to jazda, przecież nie wypada nie bawić się jak wszyscy.

A tak poważnie, to ja osobiście do pedałów nic nie mam. Lubią sobie wsadzać w dupę - ich problem. Mnie razi przesadne okazywanie sobie uczuć w miejscu publicznym, np. jadę metrem, a dziewczyna tak obrabia chłopaka, że prawie mu zaraz zrobi loda. To jest nie na miejscu i nawet w przypadku hetero jest to przegięcie. Nie jestem jednak za tym, aby homo mogli adoptować dzieci. Sorry, ale w taki sposób można komuś spierdolić dzieciństwo. Masz dwóch tatusiów? Przecież zajadą go w szkole, a jak sami wiecie gówniarze potrafią niesamowicie krzywdzić psychicznie. Legalizacja związków? Może być, wali mnie to, ale niech się nie nazywają małżeństwem.

Mam może dziwne poglądy, bo jestem za opodatkowaniem kościoła - jak się wpierdala w życie publiczne i polityczne, to może też podatki płacić. Do tego legalizacja prostytucji - ten kto se dyma w agencji, to będzie i tak dymał. Przecież faktury nie musi brać. A stworzenie takiej sytuacji wzbogaci państwo, a dziewczyny będą chociaż badane i będą miały wysoką emeryturę :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8659
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 lis 2010, 11:39

Bo mamy niewielki przyrost naturalny i to jest wina pedałów. I za niedługo będziemy mieli w całej Europie Islam.

Awatar użytkownika
rati
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 14 lis 2010, 11:40

Bo mi się z gównem kojarzy.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 lis 2010, 11:53

Jesteśmy po prostu tępymi blokersami bez wykształcenia z Polski B. Jak to ładnie określił pan Ikonowicz - znajdujemy się w grupie 30% procent niedożywionych osób, a także pośród 46% procent, które mają problemy z płaceniem czynszu. Reasumując nasze chore poglądy spowodowane są niedożywieniem i fatalnymi warunkami egzystencjalnymi.
I za niedługo będziemy mieli w całej Europie Islam.
Według naukowców już w 2050 roku Europa będzie islamska.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”