Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lip 2008, 15:41
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 lip 2008, 15:47
popierdzielona to jest liga rosyjska tam sie cuda dzieja. Nie wiem czemu tak uporczywie ja gracie... Zdarza sie ze zespol z dolnej polowki tabeli pyka lidera czy wicelidera i to dwu trzy bramkowa przewaga. Takich lig sie nie gra, no ale...czeher pisze:wiedzialem ze to CSKA jest popierdzielone [']
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2008, 15:49
do mnie kierujesz te słowa ?Martinho pisze:Nie wiem czemu tak uporczywie ja gracie...
1,15
Altach gra najgorsza pilke w lidze a Salzburg ostatnio rozbil 7-0 zespol z Armenii w PUEFA, a na inauguracje pokonal 6-0 Mattersburg. Pewniak dnia
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 lip 2008, 15:51
Nie wiem jak ty ale czeher tak. Poza tym jezeli jej nie grasz to czemu napisales tyutaj o CSKA?fieldy pisze:znajdź mi w takim razie choć 10 typów z tej ligi od początku mojej przygody z forum
Rzeczywiscie tak pewnie wygral ze trzeba powiesic tych co mowili inaczej za herezje...fieldy pisze:Saturn wczoraj wszedł, choć kilka osób miało obiekcje, no ale ...
za 1000 ja to chyba gramfieldy pisze:1,15 masz 10 tys pożyczyć, bo bym sobie zagrał ?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2008, 15:54
więc jak nie wiesz, to nie pisz w liczbie mnogiej do cześka.Martinho pisze:Nie wiem jak ty ale czeher tak
stwierdziłeś, że gramy ją uporczywie ... nie znasz znaczenia tego słowa ? dlaczego więc go używasz ?Martinho pisze:Poza tym jezeli jej nie grasz to czemu napisales tyutaj o CSKA?
Ale wygrał, kursik 2,45 z tego co pamiętam. Ale lepiej dać Salzburg za 1,15Martinho pisze:Rzeczywiscie tak pewnie wygral ze trzeba powiesic tych co mowili inaczej za herezje...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 lip 2008, 15:59
A ty dlaczego stawiasz swieczki w temacie ktory jest o typach, nie grajac mimo tego danego meczu? W knajpie jakby ktos tak napisal to posadzony zostalby o livescorefieldy pisze:dlaczego więc go używasz ?
I byc pewnym wwygranej, niz dac na Saturn i sie denerwowacfieldy pisze:Ale lepiej dać Salzburg za 1,15
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2008, 16:15
Del Potro J.M. - Melzer J. 1 1,35
Montanes A. - Darcis S. 1 1,60
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 20 lip 2008, 16:21
Internacjonalistyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FeRo » 20 lip 2008, 16:37
FeRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2008, 18:35
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 lip 2008, 13:01