O futbolu na luzie... - Strona 6981

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%
Awatar użytkownika
7lechus
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2538
Kibicuję: INAC Kobe + Tokyo Verdy

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7lechus » wczoraj, 23:19

1234 pisze:
wczoraj, 21:09
swoją drogą, twoja praca na rzecz piłki kobiet powinna zostać dostrzeżona i doceniona. Może trzeba podesłać komuś twój profil tutaj (Zuzka Walczak dalej pracuje w pzpn dla mediów?)
Dzięki, ale dla mnie to hobby. Poza tym mam kontakt z kilkoma osobami na stałe relacjonującymi pnk w mediach (w PL i poza) i od czasu do czasu podsyłam im zasłyszane info oraz swoje spostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1991
Kibicuję: Manchester United

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » dzisiaj, 1:35

W sumie to jakby nagrywać najniższe ligi mężczyzn (B czy C klasy), to też takie kompilki by się regularnie kręciło. Ok, częstotliwość mniejsza, ale takie akcje, to i w Ekstraklasie się zdarzają po kilka razy na kolejkę :D zwłaszcza jak drużyna namiętnie próbuje rozgrywać od tyłu, z wykorzystaniem bramkarza.

Awatar użytkownika
Przema
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 933

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » dzisiaj, 5:05

Mr.Chris pisze:
dzisiaj, 1:35
W sumie to jakby nagrywać najniższe ligi mężczyzn (B czy C klasy), to też takie kompilki by się regularnie kręciło. Ok, częstotliwość mniejsza, ale takie akcje, to i w Ekstraklasie się zdarzają po kilka razy na kolejkę :D zwłaszcza jak drużyna namiętnie próbuje rozgrywać od tyłu, z wykorzystaniem bramkarza.
Od okręgówki mamy kanał kartofliska.
Od ekstraklasy był pan Zdzichu ale c+ zaorało mu kanał a jeśli chodzi o poziom zagrań to czasem nie było większej różnicy między filmami z tych dwóch kanałów :)

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1384
Kibicuję: od czasu do czasu

O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » dzisiaj, 7:31

Nie no, wiadomo że w niższych ligach też znajdziesz takie zagrania, ale chyba jednak częstotliwość jest ciut inna. Tutaj to tylko jeden mecz, a coś czuję w kościach, że więcej smaczków z pojedynku Jajników z Wojowniczkami można by było wyciągnąć :) Moim faworytem pierwsza akcja i dwukrotne nietrafienie w piłkę oraz bramka, przy której bramkarka zachowała się jakby ktoś przytrzymał trójkąt na padzie :mrgreen:

Kiedyś byłem na meczu sekcji kobiecej jak jeszcze taka w Głogowie działała. Chociaż nie mam pewności czy teraz ona jest czy nie, bo nie śledziłem dawno. No i już samo to, że grają razem 13-letnie dziewczynki i 30-letnie kobiety na starcie odbiera powagę tej odmianie futbolu. Poziom nie był za wysoki, jakieś śmieszne zagrania były, ale chyba nie aż tak śmieszne jak na tym filmiku. No ale z tamtej drużyny jakieś 2-3 zawodniczki się wybiły, wyjechały na studia do Wrocławia i grały na nieco lepszym poziomie, co zagwarantowało im, że nie trafiły do takich kompilacji :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”