Mieli byc gwiazdami... - Strona 8

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 sty 2007, 20:15

Loco pisze:pamieta ktos jeszcze bramke Citki z Atletico w LM? :D bo bramke na Wembley to chyba kazda ma przed oczami... az lza sie w oku kreci :lol:
Ja pamiętam, ale wie ktoś skąd można to ściągnąć?

Ok tutaj macie linka jak chcecie zobaczyć. Kapitalny lob, ale cóż.

Swoją droga obie te bramki padły w przegranych meczach i nic jego drużynom nie dały. :wink:

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Re: Mieli byc gwiazdami...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 14 sie 2007, 14:57

pippen pisze:Ale zostanie w na zawsze w historii piłki nożnej i w pamięci wieloma wspaniałymi meczami i bramkami( z Athletico Madryt (lob z połowy boiska)
Kurcze jakos nigdy o tej bramce nei slyszalem i nigdy jej nie widzialem, co to za bramka ??? Jak to moglo mi ujsc uwadze ???

Wracajac do tematu. Ryszard Staniek, znakomity zawodnik ktory z powodu tego ze nikt juz go nie chcial zakonczyl kariere w wieku 31 lat, choc tak naprawde skonczyla sie ona duzo wczesniej.

Mysle ze duzo Francuskich pilkarzy jak Ibraham Ba, czy ostatnio Pedrietti, choc on ma jeszcze troche czasu aby co nieco udowodnic.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 715

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 sie 2007, 15:20

Ambrosini - gdyby nie kontuzje to bylby teraz jedenym z najbardziej cenionych pomocnikow w Europie.jest dobry ale kontuzje mu nie pozwolily stac sie najlepszym

Awatar użytkownika
Chuchu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 14 sie 2007, 17:02

w tym temacie chyba nie mozna wspomniec o zawodniku który ma ksywe el Chino a jest to oczywiscie Alvaro Recoba ktory mogl byc jednym z najlepszych jesli nie najlepszym napastnikiem swiata ale bardzo liczne kontuzje przeszkodzily mu w tym

FORZA INTER!!!!!!!!

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 14 sie 2007, 17:43

A ja do tego grona dodałbym Marka Szemońskiego
zapowiadał się genialnie
ale zniszczyła go pewność siebie i nadmierna ilość alkoholu
do tego doszedł brzuszek jak u kobiety w 8 miesiacu ciąży i zakończył tułaniem się po okręgówkach i A-klasach
Dodam tylko że w ekstraklasie debiutował w wieku 18lat, rozegrał w niej 167 meczy i strzelił 21 bramek

a tutaj wywiad z Markiem
Wywiad z Marekiem Szemońskim

Awatar użytkownika
Jasialdo
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jasialdo » 14 sie 2007, 18:33

Myśle że należy jeszcze wspomnieć o Marku Saganowskim. Debiutował w reprezentacji w wieku 16 lat. Jego karierę pokrzyżował wypadek na motorze za czsów gry w Feyenoordzie. Czytałem przed wypadkiem interesowała się nim Barcelona. Szkoda bo zapowiadał sie na napastnika klasy światowej.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 14 sie 2007, 20:22

Zdecydowanie piłkarzem, który zmarnował sobie karierę był Marek Citko. Gdyby swojego czasu nie odrzucił oferty Blackburn to... sam nie wiem co.

Awatar użytkownika
Gary Neville
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gary Neville » 15 sie 2007, 1:37

hmmm dla mnie niespelnionym talentem wydaje sie Roque Santa Cruz ktory mial spory potencjal lecz nie zostal on odpowiednio wykorzystany w Bayernie i przy tym mial duzo kontuzji ktore przyhamowaly jego rozwoj

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 15 sie 2007, 2:11

Mimo wszystko AIMAR. Chociaz nadal wystepuje i to z powodzeniem w La Liga, to wydaje mi sie ze gdyby nie jego wieczne kontuzje teraz bylby lepszy niz Kaka ( zawodnika ktorego bardzo podziwiam i jako jedynego brazylijczyka bardzo lubie ). Mial wszystko na maksa co potrzebowal ofensywny pomocnik, ale zabraklo mu jednej rzeczy ktorej musi miec kazdy pilkarz, czyli zdrowia.

Ktos tu bardzo slysznie wspomnial Recobe. Jak widzialem co on robi z pilka to myslalem sobie ze Ronaldo ma marna technike, ale tez kontuzje.

Julien Guererro - Swietny zawodnik, rozgrywajacy, jakiego Hiszpanai dawno nie miala. De la Penia czy Valeron byli przy nim po prostu slabi. Niesamowita technika ( mojim zdaniem lepsza niz Zidane ), ale jak zwykle to bywa w tym temacie musze urzyc jednego slowa : KONTUZJE. Chyba zakonczyl kariere w wieku 29 lat. Warto przypomniec ze jak mial 19 lat w PD strzelil 10 bramek rok pozniej 18 bramek, a przypomne ze byl to ofensywny pomocnik. Mogl byc Bogiem, dla Baskow pewnie na zawsze nim pozostanie.

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 11 sty 2008, 23:27

Asteniu pisze:Mimo wszystko AIMAR. Chociaz nadal wystepuje i to z powodzeniem w La Liga, to wydaje mi sie ze gdyby nie jego wieczne kontuzje teraz bylby lepszy niz Kaka ( zawodnika ktorego bardzo podziwiam i jako jedynego brazylijczyka bardzo lubie ). Mial wszystko na maksa co potrzebowal ofensywny pomocnik, ale zabraklo mu jednej rzeczy ktorej musi miec kazdy pilkarz, czyli zdrowia.
.
ja bym tu dodał także Andresa D'Alessandro,który zmarnował swoją kariere w niemczech,amógł przejść do takich klubów jak np.Real,Man Utd.,a wybrał słaby Wolfsburg,gdzie szefowie naobiecywali mu byle co,a ten uwierzył,noi zmarnował swój duzy potecjał,zresztą pewnie można by powiedziec tak o wielu piłkarzach szczególnie z Argentyny......

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”