Forumowe problemy techniczne (zbiorczy) - Strona 8

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 04 maja 2005, 21:36

Mam mały problem.
Założyłem kiedyś temat o Lidze Greckiej w dziale Inne, a teraz go nie moge znaleźć :roll: Szukałem kilka razy, może za słabo, ale na prawde nie widze. Czy to możliwe, zeby jakiś mod to wykasował ?? Bo wydaje mi się ze nie ma takiej mozliwosci. Pomóż mi to ktoś odnaleźć.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 maja 2005, 21:55

kama_reda pisze:Mam mały problem.
Założyłem kiedyś temat o Lidze Greckiej w dziale Inne, a teraz go nie moge znaleźć :roll: Szukałem kilka razy, może za słabo, ale na prawde nie widze. Czy to możliwe, zeby jakiś mod to wykasował ?? Bo wydaje mi się ze nie ma takiej mozliwosci. Pomóż mi to ktoś odnaleźć.
Raczej żaden z modów tego tematu nie wykasował, ale z tego co zauważyłem to poznikało parę tematów gdy forum było dzielone na poszczególne działy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 maja 2005, 14:26

Własnie Bobohawk ja zauwarzylem że coś jest nie tak od dawne. Twoje news mi. też znikają i to zazwyczaj w temacie serie A.

Ale co lepsze wczoraj po napisaniu tego że znikaja po raz kolejny .. już sie nie pojawiły z powrotem :roll: a dwa dni temu sie pojawiły z powrotem. Także chyba ktoś miesza ?? Napiszcie prosze czy to jest jakiś obcy czy co ??

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 maja 2005, 23:04

jakiś proble w temacie o fm... zamiast forum jakiś napis sie wyswietla na bialym, tle

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 19:21

Dlazcego, żeście temat o "Chelsea-kto będzie kolejnym piłkarzem???"przenieśliście go do działu Chelsea. To jest chamstwo. To dlaczego o Realu czy Barcie są takie tematy???

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 maja 2005, 23:24

Mikusinski pisze:Dlazcego, żeście temat o "Chelsea-kto będzie kolejnym piłkarzem???"przenieśliście go do działu Chelsea. To jest chamstwo. To dlaczego o Realu czy Barcie są takie tematy???
dlaczego barca?? to proste. to najlepszy klub na ziemi
dlaczego real?? tez sie zastanawiam. to zadziwiajace, ze istnieja jacys kibice tego klubu. :shock:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2005, 23:29

Bo wystarczą dwa. Oprócz tego są tematy transferowe, tematy klubowe i naprawde te dwa to i tak za wiele, ale wrosły już w forum, żal zamykać :wink:.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8737
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 maja 2005, 23:35

piwus pisze:Bo wystarczą dwa. Oprócz tego są tematy transferowe, tematy klubowe i naprawde te dwa to i tak za wiele, ale wrosły już w forum, żal zamykać :wink:.
a moze dlatego tak jest bo nie lubisz Chelsea ?? wg mnie taki temat powinien zostac !! w koncu Chelsea jest obecnie lepszym klubem od Barcelony !! i nikt mi tego nie podwazy !! w koncu Chelsea wygrala z nimi w LM !!

pozdro

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 maja 2005, 23:41

cloner pisze:a moze dlatego tak jest bo nie lubisz Chelsea ?? wg mnie taki temat powinien zostac !! w koncu Chelsea jest obecnie lepszym klubem od Barcelony !! i nikt mi tego nie podwazy !! w koncu Chelsea wygrala z nimi w LM !!

pozdro
nawet nie zaczynaj mnie denerwowac!!!! barca odpadla po nieprzepisowej bramce, valdes byl faulowany. z reszta o czym tu mowa, kto sie zna ten wie

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2005, 23:43

Tak jest, dlatego telepatycznie podczas snu, kazałem Pisakkowi zamknąć ten temat, a kiedy się obudziłem było posprzątane. Brawo Watsonie :twisted:.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8737
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 maja 2005, 0:30

zawdi pisze:
cloner pisze:a moze dlatego tak jest bo nie lubisz Chelsea ?? wg mnie taki temat powinien zostac !! w koncu Chelsea jest obecnie lepszym klubem od Barcelony !! i nikt mi tego nie podwazy !! w koncu Chelsea wygrala z nimi w LM !!
nawet nie zaczynaj mnie denerwowac!!!! barca odpadla po nieprzepisowej bramce, valdes byl faulowany. z reszta o czym tu mowa, kto sie zna ten wie
nie chrzan ze Barcelona byla lepsza, gdyby byla lepsza to wygralaby oba spotkania :!: Valdes nie byl faulowany :!:
ale o czym tu mowa - z kibicem Barcelony nigdy sie nie da dogadac

pozdrawiam

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 08 maja 2005, 0:33

to raczej nie jest temat do rozmyslan kto jest lepszy Barcelona czy Chelsea. Macie taką potrzebę to poszukajcie odpowiedni temat.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 08 maja 2005, 11:34

Dlaczego przeniosłem? Myślę, że trzeba już zaprzestać zakładania tematów, które nijak się nie różnią od wątku tematu zbiorczego. I co, będzie "Chelsea (zbiorczy)", "Chelsea - kto będzie kolejnym piłkarzem", "Chelsea - kto będzie kolejnym Abramowiczem", "Chelsea - kto będzie jak go nie będzie"...

PS. Zaraz polecą głosy "ale tam są już dwa podobne tematy i ich jakoś nie zamknęliście". Owszem są, ale myśle, że błędem było ich pozostawienie. Koniec.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2005, 12:22 przez Pisakk, łącznie zmieniany 1 raz.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 08 maja 2005, 12:00

bellus pisze:to raczej nie jest temat do rozmyslan kto jest lepszy Barcelona czy Chelsea. Macie taką potrzebę to poszukajcie odpowiedni temat.
nie goraczkuj sie tak bellus, juz nie mam zamiaru z nim rozmawiac, co wyrazilem w poprzednim poscie.

tematy i o barcie i o realu faktycznie zbedne!!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 maja 2005, 17:55

Matko, przecież Chelsea to nie OKS Mokrzyszów, jest znany, Abramović lubi kupować, przez co The Blues są łączeni z różnymi piłkarzami.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”