Założyłem kiedyś temat o Lidze Greckiej w dziale Inne, a teraz go nie moge znaleźć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 04 maja 2005, 21:36
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 maja 2005, 21:55
Raczej żaden z modów tego tematu nie wykasował, ale z tego co zauważyłem to poznikało parę tematów gdy forum było dzielone na poszczególne działy.kama_reda pisze:Mam mały problem.
Założyłem kiedyś temat o Lidze Greckiej w dziale Inne, a teraz go nie moge znaleźćSzukałem kilka razy, może za słabo, ale na prawde nie widze. Czy to możliwe, zeby jakiś mod to wykasował ?? Bo wydaje mi się ze nie ma takiej mozliwosci. Pomóż mi to ktoś odnaleźć.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 maja 2005, 14:26
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 maja 2005, 23:04
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 19:21
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 maja 2005, 23:24
dlaczego barca?? to proste. to najlepszy klub na ziemiMikusinski pisze:Dlazcego, żeście temat o "Chelsea-kto będzie kolejnym piłkarzem???"przenieśliście go do działu Chelsea. To jest chamstwo. To dlaczego o Realu czy Barcie są takie tematy???
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2005, 23:29
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 maja 2005, 23:35
a moze dlatego tak jest bo nie lubisz Chelsea ?? wg mnie taki temat powinien zostac !! w koncu Chelsea jest obecnie lepszym klubem od Barcelony !! i nikt mi tego nie podwazy !! w koncu Chelsea wygrala z nimi w LM !!piwus pisze:Bo wystarczą dwa. Oprócz tego są tematy transferowe, tematy klubowe i naprawde te dwa to i tak za wiele, ale wrosły już w forum, żal zamykać.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 maja 2005, 23:41
nawet nie zaczynaj mnie denerwowac!!!! barca odpadla po nieprzepisowej bramce, valdes byl faulowany. z reszta o czym tu mowa, kto sie zna ten wiecloner pisze:a moze dlatego tak jest bo nie lubisz Chelsea ?? wg mnie taki temat powinien zostac !! w koncu Chelsea jest obecnie lepszym klubem od Barcelony !! i nikt mi tego nie podwazy !! w koncu Chelsea wygrala z nimi w LM !!
pozdro
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 maja 2005, 23:43
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 maja 2005, 0:30
nie chrzan ze Barcelona byla lepsza, gdyby byla lepsza to wygralaby oba spotkaniazawdi pisze:nawet nie zaczynaj mnie denerwowac!!!! barca odpadla po nieprzepisowej bramce, valdes byl faulowany. z reszta o czym tu mowa, kto sie zna ten wiecloner pisze:a moze dlatego tak jest bo nie lubisz Chelsea ?? wg mnie taki temat powinien zostac !! w koncu Chelsea jest obecnie lepszym klubem od Barcelony !! i nikt mi tego nie podwazy !! w koncu Chelsea wygrala z nimi w LM !!
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 08 maja 2005, 0:33
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 08 maja 2005, 11:34
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 08 maja 2005, 12:00
nie goraczkuj sie tak bellus, juz nie mam zamiaru z nim rozmawiac, co wyrazilem w poprzednim poscie.bellus pisze:to raczej nie jest temat do rozmyslan kto jest lepszy Barcelona czy Chelsea. Macie taką potrzebę to poszukajcie odpowiedni temat.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 maja 2005, 17:55
Mikusinski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio