Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 01 kwie 2005, 22:20
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 01 kwie 2005, 22:22
MacGyyer_1990

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 kwie 2005, 22:22
Kotek pisze:Wy też wysyłacie te perwersyjne łańcuszki na gg? Oto kilka z nich:
Pomodlmy sie za papieża który jest w ciężkim stanie
............_..l....l..._..........
.........l___.....___l.....
.................l....l...........
.................l....l.........
.................l....l.........
Jesli nie pzeslesz tego 5 osobom jestes bezserca
modlitwa za JANA PAWŁA 2 :
,,ZDROWAŚ MARYJO ŁASKIŚ PEŁNA PAN JEST Z TOBĄ. BŁOGOSŁAWIONAŚ TY MIĘDZY NIEWIASTAMI I BŁOGOSŁAWIONY OWOC TWOJEGO ŻYWOTA JEZUS.
ŚWIĘTA MARYJO MATKO BOŻA MÓDL SIĘ ZA NAMI GRZESZNYMI TERAZ I W GODZINIE ŚMIERCI NASZEJ AMEN! "
Proszę przesłać to wszystkim osobnikom którzy mają gg
Jest to bardzo ważne ponieważ PAPIEŻ jest w ciężkim staniem
Może Bóg usłyszy nasze proźby i PAPIEŻ wyzdrowieje
Pokażmy na co stać Polską młodziez!
Papież jest ciężko chory. Człowiek który całe życie poświęcił innym znajduje się na łożu śmierci. Jesteś katolikiem muzułmanine, protestantem czy buddystą wszystko jedno pomódl się za niego w swoim obrządku. A jeśli jesteś ateistą to po prostu życz mu zdrowia odwagi i siły. Nie istotne czy jesteś zwolennikiem kościoła i czy jego przeciwnikiem. Na pewno nie jesteś przeciwnikiem życia. To nie jest zwykły idiotyczny łańcuszek. Chodzi tu o człowieka, dobrego, uczciwego kochającego innych. Moza to być jedyna okazja aby ludzie zjednoczyli swoje myśli dla tego wspaniałego polaka. wyślij to wszystkim których masz na gadu-gadu, jak nie wyslesz i masz to w dupie to sie człowieku nad sobą zastanów...
Wczoraj papież przeszedł zawał serca, po którym jego stan zdrowia znacznie się pogorszył. Wcześniej Jan Paweł II dostał wysokiej gorączki z powodu infekcji dróg moczowych. Doszło do zakażenia krwi i następnie kryzysu kardiologicznego.Jeśli jesteś prawdziwym katolikiem i prawdziwym patryjotą pomódl sie aby człowiek Polak Służył jeszcze pare lat Bogu i ludziom.Wyslij to do wszystkich, których masz na GG i niech modlą sie za Ojca Świetego.
Kiedy to czytam, właściwie tylko zaczynam, jest mi żal... żal ludzi piszących takie durnoty. Po prostu krew zalewa co te ciecie mogą zrobić z czyjejś tragedii. Przecież ten jeden łańcuszek nic nie zmieni. Co ma być to będzie, my o tym nie decydujemy. Decyduje tylko On - tam na górze. Gdyby miało pomóc wysyłanie łańcuszków na gg to siedziałbym godzinami. Zresztą taki sposób myślenia o czyjejś śmierci jest co najmniej niepoważny. Ja nie chciałbym i nie życzyłbym nikomu, aby w takim momencie, powstawały takie dziwne opowiastki mające wywołać jakieś uczucia u odbiorcy. Ale czy ci ludzie pomyśleli chociaż przez chwilę, że każdy zamiast rozsyłać SHIT, woli połączyć się z papieżem w inny sposób?! Sądzę, że niektórzy chyba do tego nie dorośli, a śmierć człowieka to nie jest sprawa, którą należy rozdmuchiwać w taki sposób. Poza tym jak patrzę na listę kontaktów to aż mi sięodechciewa na nią patrzeć. Nie ma osoby, która nie miałaby niczego w opisie co mogłoby się kojarzyć z papieżem i jego śmiercią. Dzielenie się swoimi przeżyciami w takim dniu jest nie na miejscu. Tyle ode mnie, bo już dostaję skurczy nadgarstków i palców.
...
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 01 kwie 2005, 22:26
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 kwie 2005, 22:26
na poczatku chcialem przeprosic, ze pomimo tego, iz mowilem, ze nie bede tu pisal, jednak napisalem.Kotek pisze: Kiedy to czytam, właściwie tylko zaczynam, jest mi żal... żal ludzi piszących takie durnoty. Po prostu krew zalewa co te ciecie mogą zrobić z czyjejś tragedii. Przecież ten jeden łańcuszek nic nie zmieni. Co ma być to będzie, my o tym nie decydujemy. Decyduje tylko On - tam na górze. Gdyby miało pomóc wysyłanie łańcuszków na gg to siedziałbym godzinami. Zresztą taki sposób myślenia o czyjejś śmierci jest co najmniej niepoważny. Ja nie chciałbym i nie życzyłbym nikomu, aby w takim momencie, powstawały takie dziwne opowiastki mające wywołać jakieś uczucia u odbiorcy. Ale czy ci ludzie pomyśleli chociaż przez chwilę, że każdy zamiast rozsyłać SHIT, woli połączyć się z papieżem w inny sposób?! Sądzę, że niektórzy chyba do tego nie dorośli, a śmierć człowieka to nie jest sprawa, którą należy rozdmuchiwać w taki sposób. Poza tym jak patrzę na listę kontaktów to aż mi sięodechciewa na nią patrzeć. Nie ma osoby, która nie miałaby niczego w opisie co mogłoby się kojarzyć z papieżem i jego śmiercią. Dzielenie się swoimi przeżyciami w takim dniu jest nie na miejscu. Tyle ode mnie, bo już dostaję skurczy nadgarstków i palców.
...
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 01 kwie 2005, 22:32
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 01 kwie 2005, 22:39
Dokładnie. Kolejne trzeźwe patrzenie na sprawę. A dosłownie przed dwiema minutami nadszedł mnie nowy łańcuszek:bellus pisze:Ja zwykle jestem człowiekiem chłodnym logicznym etc. NIe sądziłem, że tak mnie "przygniecie" ta chwila. TO tak o sobie.
Wręcz przestraszyła mnie deprecjacja tak poważnej chwili, przeniesienie jej poziomu jak pod budke z piwem. Krzyczeliście na Chłopaczka za to że on ma inne zdanie o papieżu, jednak on nie pisał kolokwializmów typu "ziom" "trzymam kciuki" czy przekleństw. Czy Wy nie potraficie inaczej pisać? Toż to poziom panów z ogolonymi głowami i trzema paskami. Ręce opadają. PIszecie jakim to wielkim człowiekiem jest Karol Wojtyła a przy tym piszecie w stylu który uronga jemu jak i wam.
Kotek masz rację z tym łańcuszkiem.
Smitu inteligentnych ludzi widzocznie masz na gg skoro to robią. Na moje 100 kontaktów nikt mi nic nie wysłał.
Z racji, że zgadało się o głupotach = ten łańcuszek to ogłosze swoje stanowisko na przyszłośc.
OGŁOSZENIE
Jak ktoś założy temat typu "zapałmy świeczke za papieża" to dostanie odemnie 5 WP (dla autora), i dodatkowo 1 WP za każdą świeczke dla tych któzy będą w ten sposób "przeżywać"....
Jak ma ktoś potrzebe duchową (ja aktualnie mam chodz w kościele ostatnio bylem .. nawet nie pamiętam) to niech sie pomodli czy pojdzie do kościoła, meczetu czy też synagogi (adekwatnie do wiary). Internet nie służy do tego typu spraw.
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 kwie 2005, 22:40
bellus pisze:
Smitu inteligentnych ludzi widzocznie masz na gg skoro to robią. Na moje 100 kontaktów nikt mi nic nie wysłał.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 01 kwie 2005, 22:47
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 02 kwie 2005, 0:29
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 02 kwie 2005, 8:02
patryk89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 02 kwie 2005, 8:11
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 02 kwie 2005, 9:14
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 02 kwie 2005, 9:47