CM 2001/2002 - Strona 8

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 kwie 2005, 17:27

wazi15 pisze:
RoRo pisze:pozdro -- podziel sie wynikami jak mozesz :P
Mam 1 pazdziernika i narazie przegralem jeden mecz z Man Utd 2-1 a tak pozostale wygralem.... No calkiem, calkiem sie gra.

Zamierzam sobie kupic Aghahowy bo Viduka chce odejsc. U mnie Bowyler
nie gra za zaczepiscie napewno gorzej od Keane ten drugi lepiej sie spisuje.
Dziwne bo jak a gralem Leeds to jakos Viduce sie nei spieszlyo do odlotu :P

A jak Ci tam wymiata polecony przeze mnie Mike Duff ?? Dziwne jest to ze jakby wspaniale nie gral t i tak nie dostanie powolania do repry :P:P:P Dopiero po jakies 3 latach dostaje ( nie wiem czmu ..) A wy moze sie domyslacie ??

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8756
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 kwie 2005, 11:01

i co ??? przestaliscie grac juz ?? czy jak ??? ja mam za kilka chwil Polską ME w 2008 roku :) moze mi sie uda cos zdzialac :)
Oto moj sklad w 2008 roku (na mecz towarzyski) :

Obrazek

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 23 kwie 2005, 16:00

cloner pisze:i co ??? przestaliscie grac juz ?? czy jak ??? ja mam za kilka chwil Polską ME w 2008 roku :) moze mi sie uda cos zdzialac :)

Obrazek
a co harasimowicz nie gra u ciebei w pierwszej 11 ?kaluzny jeszcze pogrywa nie za stary i majdan tez?a kto to ten Rosół?moze marcin roslon czy jakos tak

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 kwie 2005, 16:03

mathiasek12 pisze: a co harasimowicz nie gra u ciebei w pierwszej 11 ?kaluzny jeszcze pogrywa nie za stary i majdan tez?a kto to ten Rosół?moze marcin roslon czy jakos tak
Harasimowicz jest na rezerwie, bo Mieciel i najczesciej Brozek graja w 1.skladzie, Kałużny wlasnie skonczyl kariere, ale Majdan to bramkarz i moze grac jeszcze troche :) a Rosol to zawodnik bardzo mlody, ale po 2-3 latach sie rozwija, i moze grac na kazdej stronie obrony :)

pozdro

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 23 kwie 2005, 16:07

cloner pisze:
mathiasek12 pisze: a co harasimowicz nie gra u ciebei w pierwszej 11 ?kaluzny jeszcze pogrywa nie za stary i majdan tez?a kto to ten Rosół?moze marcin roslon czy jakos tak
Harasimowicz jest na rezerwie, bo Mieciel i najczesciej Brozek graja w 1.skladzie, Kałużny wlasnie skonczyl kariere, ale Majdan to bramkarz i moze grac jeszcze troche :) a Rosol to zawodnik bardzo mlody, ale po 2-3 latach sie rozwija, i moze grac na kazdej stronie obrony :)

pozdro
aha dzieki za wyjasnienia a jak ci idzie w jakis imprezach?ja obecnie pogrywam leeds i psv

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 23 kwie 2005, 16:08

Ja gram PSV i jak narazie bardzo dobrze mi idzie. Kupilem Okoronkwo, Duffa, Aghahowe i po sezonie przechodzi do mnie Robben. Narazie w lidze mam 2 remisy i 7 wygranych a w LM przegralem tylko z realem 2:1. Gierka jest zarabista :!: :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 kwie 2005, 16:14

cloner pisze:i co ??? przestaliscie grac juz ?? czy jak ??? ja mam za kilka chwil Polską ME w 2008 roku :) moze mi sie uda cos zdzialac :)

Obrazek

Przynajmniej już wiem skąd się pobiorą u Ciebie te teorie spiskowe, które mają na celu przekonanie wszystkich, że Mięcel i Kałużny mają grać w kadrze :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 kwie 2005, 16:21

bobi77 pisze:Ja gram PSV i jak narazie bardzo dobrze mi idzie. Kupilem Okoronkwo, Duffa, Aghahowe i po sezonie przechodzi do mnie Robben. Narazie w lidze mam 2 remisy i 7 wygranych a w LM przegralem tylko z realem 2:1. Gierka jest zarabista :!: :D
PSV gra sie latwo lekko i przyjemnie :P Polecam ten zespol :P

Stary, jak przyjdzie do ciebie Robben to juz w peirwszej 11 zagosci na dlugie lata. Kupiles Duffa ?? Damiena czy Mikea ?? bo jak Mike'a to pewnie ja Ci polecalem bo fajnie gra. Potem go zastap Patzatzoglu :P doby Grek, nawet zarabisty bym powiedzial :P

W PSV duzo kasy wiec bym na twoim miescu w Riquelme zainwestowal i jak grasz to patrz czy kogos na niechronionym nei ma bo mozna suepr ziomkow sciagnac tak :P

Van Bommel jest swietny, ten koles po prostu wymiarta, Vogel rowniez. Kezman ma pewnie wiecej goli niez meczy co ?? :lol:

Ja jak gram PSV to od razu sprzedaje V of H i Brugginka i zastepuje ich brozkiem albo Nikiforenka albo tsigalko :P Zalezy od humoru :P

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 kwie 2005, 16:56

piwus pisze:Przynajmniej już wiem skąd się pobiorą u Ciebie te teorie spiskowe, które mają na celu przekonanie wszystkich, że Mięcel i Kałużny mają grać w kadrze :lol:
i tu sie mylisz, nie z tego ze akurat sa w CM dobrzy, tylko dlatego ze Mieciel to Legionista (oraz dobrze wykonuje przewrotki), a Kałużny zasluguje na gre (dobrze gra glowa) - przypomnijcie sobie jak Engel mial Krzynowka (tez gral w 2.lidze) i sie wszyscy zastanawiali czy powinien on wystepowac, bo trenerzy zwykle powolywali zawodnikow tylko z najwyzszych szczebli rozgrywek,
i jeszcze jedno - w mojej kadrze CM jest tez Szala, Harasimowicz czy Swietochowski, i jakos ich nie chce miec w reprezentacji Polski :)

pozdro

Awatar użytkownika
mariano italiano
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 23 kwie 2005, 17:25

czy w tą grę wszyscy grają tą samą taktyką??? jeśli tak to gra dziadowska, ja grałem tylko troche i mi nie szło zbytnio, no ale zawodników szukałem i taktyke też sam ustawiałem... może dlatego

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 kwie 2005, 17:33

mariano italiano pisze:czy w tą grę wszyscy grają tą samą taktyką??? jeśli tak to gra dziadowska, ja grałem tylko troche i mi nie szło zbytnio, no ale zawodników szukałem i taktyke też sam ustawiałem... może dlatego
Kazdy gra taktyka ktora uklada pod zespol a ne odwrotnie :!: :!:

Jezeli masz suepr skrzydlowych to grasz z wysunietymi skrzdylowymi, jak masz super def pom. to go ustawiasz na rzobijanie atakow.

Przeceizz jak masz tylko jednego dobrego napadziora to nie ustawisz w takyce dwoch tylko bo jest taksa dobra no nie ??

Ja zawsze pod umeiejtnosci zawodnikow ustawiam takse i mi dobrze idzie :P;P najbardziej lubie 4-2-3-1- :P:P:P Fajnei mi sie gra (tylko cza miec dobrefo of pom i skrzydlowych)

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 23 kwie 2005, 17:37

RoRo pisze:
bobi77 pisze:Ja gram PSV i jak narazie bardzo dobrze mi idzie. Kupilem Okoronkwo, Duffa, Aghahowe i po sezonie przechodzi do mnie Robben. Narazie w lidze mam 2 remisy i 7 wygranych a w LM przegralem tylko z realem 2:1. Gierka jest zarabista :!: :D
PSV gra sie latwo lekko i przyjemnie :P Polecam ten zespol :P

Stary, jak przyjdzie do ciebie Robben to juz w peirwszej 11 zagosci na dlugie lata. Kupiles Duffa ?? Damiena czy Mikea ?? bo jak Mike'a to pewnie ja Ci polecalem bo fajnie gra. Potem go zastap Patzatzoglu :P doby Grek, nawet zarabisty bym powiedzial :P

W PSV duzo kasy wiec bym na twoim miescu w Riquelme zainwestowal i jak grasz to patrz czy kogos na niechronionym nei ma bo mozna suepr ziomkow sciagnac tak :P

Van Bommel jest swietny, ten koles po prostu wymiarta, Vogel rowniez. Kezman ma pewnie wiecej goli niez meczy co ?? :lol:

Ja jak gram PSV to od razu sprzedaje V of H i Brugginka i zastepuje ich brozkiem albo Nikiforenka albo tsigalko :P Zalezy od humoru :P
Kupilem nie Damiena tylko Mikea i gra mi na prawej obronie nrazie ma same noty po 8 :D Van Bommel jest switny tak samo Vogel. No i z Kezmanem tez zgadles :D Ma wiecej bramek niz meczy. Juz 3 hat-tricki zaliczyl :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 kwie 2005, 17:45

No bo wlasnie podawalem komus zeby sobie zakupil Mikea Duffa, ale to nie tobie tylko komus innemu :P Jest dobry a pokilku latach w reprezie debiutuje (na poczayku jakby wspaniale nie gral i tak go nie zauwazaja :P )

Kto jest u Ciebie partnerem w ataku dla Kezmana ?? U mnie byl to Aghahowa ale potem Serba sprzedalem za 48 mln do Barcelony bo mialem konto na minusie :P (nie wiem jak to sie stalo ) :lol:

No to ja polecam taniego Aghahowe, Okoronkwo, Sodje, Costanzo, Farias :!: :!: :!: no i Patzazoglu.

Taktyka zawsze gram w PSV 442 a Vogelowi i V Bommelovi daje zadzic w srodku :P Robben po lewej mota a na prawej Quaresma :D:D:D

PSV jest w tej grze nieźle dopakowane :P:P:P:P:P:P:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 23 kwie 2005, 19:23

RoRo pisze:No bo wlasnie podawalem komus zeby sobie zakupil Mikea Duffa, ale to nie tobie tylko komus innemu :P Jest dobry a pokilku latach w reprezie debiutuje (na poczayku jakby wspaniale nie gral i tak go nie zauwazaja :P )

Kto jest u Ciebie partnerem w ataku dla Kezmana ?? U mnie byl to Aghahowa ale potem Serba sprzedalem za 48 mln do Barcelony bo mialem konto na minusie :P (nie wiem jak to sie stalo ) :lol:

No to ja polecam taniego Aghahowe, Okoronkwo, Sodje, Costanzo, Farias :!: :!: :!: no i Patzazoglu.

Taktyka zawsze gram w PSV 442 a Vogelowi i V Bommelovi daje zadzic w srodku :P Robben po lewej mota a na prawej Quaresma :D:D:D

PSV jest w tej grze nieźle dopakowane :P:P:P:P:P:P:
Dodam do tych graczy - MILEVSKIY, NDAYIE, NIKIFORENKO, ALESCHENKO, POSSANZINI, ISSAKSON, LUNDEN, PRICA, BARSOM, HERSI, TO MADEIRA, TSIGALKO - najlepszy gracz w grze :) u mnie w AS ROMA - w 2 sezonie król strzelców SERIE A - WIECEJ GOLI NIZ MECZY :)

Pozdro i Forza Inter !!!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 23 kwie 2005, 20:21

No to moje propozycje tanich talentow :P

:arrow: Hugo Pinheiro
:arrow: Dionisis Chiotis :!: :!:
:arrow: Marcin Harasimowicz
:arrow: Mike Duff
:arrow: Ibrahim Said :!: :!:
:arrow: Tallan Martin
:arrow: Leonidas Vokolos :!: :!:
:arrow: Anatoli Todorov
:arrow: Samba Cherno :!: :!: :!: :!: :!:
Ten nie jest tani :arrow: Fernando Torres :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Vokolosa mialem w Romie az mu stuklo 35 lat a i tak ciogle wymiatal i zgarnial multum nagrod.

Fernando Torres na poczatku skalbiutki ale po 3 latach jego statsy sa identyncze jak w FMie :P

Samba Cherno - No comments .. Sami sprawdzcie :P:P:P:P

Chiotis wymiata po kilku latach nieziemsko, na poczatku sredniak ale poźniej sie rozwija strasznie :P

pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”