South Park - Strona 8

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

South Park

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 11 lis 2016, 14:02

South Park jest niezły. Wczoraj wrzucony odcinek i wygrywa w nim Garrison (jako Trump) wybory prezydenckie. Wiadomo, zawsze mogli mieć 2 alternatywne odcinki, chociaż w poprzednim odcinku Garrison obraża swoje wyborczyni co jest oczywistym nawiązaniem do Trumpa, a odcinek został opublikowany kilka dni po aferze z Trumpem. Albo na bieżąco odcinki są tworzone (co by mnie zdziwiło, bo to długotrwały proces), albo faktycznie mają wyczucie.

Poza tym, obejrzałem wczoraj odcinek Simposnów z 2000 r., w którym pokazywani są bohaterowie w przyszłości. Lisa Simpson zostaje prezydentem i musi ratować kraj, który jest finansową ruiną po "rządach prezydenta Trumpa". Ładnie zgadli.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

South Park

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 11 lis 2016, 14:08

Diamen23 pisze: South Park jest niezły. Wczoraj wrzucony odcinek i wygrywa w nim Garrison (jako Trump) wybory prezydenckie. Wiadomo, zawsze mogli mieć 2 alternatywne odcinki, chociaż w poprzednim odcinku Garrison obraża swoje wyborczyni co jest oczywistym nawiązaniem do Trumpa, a odcinek został opublikowany kilka dni po aferze z Trumpem. Albo na bieżąco odcinki są tworzone (co by mnie zdziwiło, bo to długotrwały proces), albo faktycznie mają wyczucie.
http://www.avclub.com/article/south-par ... -af-245669

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”