Post Wyświetl pojedynczy post autor: tomasso » 19 lip 2005, 16:17
tomasso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 lip 2005, 16:21
Uzasadniajcie swoje wypowidzi bo takie zdania jak to wyżej są bez sensu i nic ciekawego nie wnoszą. Nie chodzi mi też o pisanie "Juve zostanie mistrzem bo kocham ten klub". Macie rozwinąć swoje myśli i użyć wyobraźnitomasso pisze:A ja wam mówie że to będzie INTER MEDIOLAN !!!
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 19 lip 2005, 18:20
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 19 lip 2005, 20:35
Też zastanawiam się jaką przewagę będzie miało Juve nad drugim w tabeli, ale nie uważam tego za fascynujące.bedzie on taki fascynujacy...ah......
Inter wygra, ale Trofeo TIM. Nie od dziś wiadomo że latem jesteście najlepsi.Ja oczywiscie wierze w to ze wygra INTER MEDIOLAN
Pierwsza część zdania wyklucza drugą. Poza tym te słowa powtarzane są od 16 lat, co rok.Swietne transferki no i najwazniejsze to ze zawodnicy sa ZGRANI co pokazali w koncowce sezonu tamtego !
Co rok nadchodzi, a dojść nie może.a wiec: BOJCIE SIE ! INTER NADCHODZI !
Widać dobrze myślisz, a co chcesz to inna sprawa.Myśle, że mistrzem w sezonie 05/06 zostanie Juve, jednak chciałbym, aby został nim Inter.
Mówisz o tej samej lidze, w której siódmą drużynę od strefy spadkowej dzieliło 5 pkt? Śmieszny jesteś.liga jak co roku będzie bardzo nudna.
Wielu się przeliczyło. Będziesz kolejny.Ja licze na Inter!!!!
Nie szalej. Milan co najwyżej może sie zastanawiać jak wygrać derby. O Juve niech zapomną. Mistrz znów w Turynie.1. Milan
2. Juve
3. Inter
Tak będzie wyglądała końcowa tabela...
Z fusów wywróżył?Nie nie, Manumef miał właśnie dobrą wizję.
pfrrrfff....sorka, monitor oplułem, musiałem parsknąć. Idę po ścierę i zaraz wracam.Milan pierwsze miejsce.
Też myślę że Serie A wygra Juve. Z Interem powalczyć może Milan, lub Roma.Walka będzie wyrównana, ale wygra Juve
Kompletny skłąd już mamy. Brakuje Miguela. Cassano przyjdzie kiedy Miccoli i Zala wylecą. Marcelo mógłby zostać. Fabrizio nie chcę. Brzydzę sie kimś kto kocha Romę.Gdyby pozyskali Cassano mieli by kompletny skład, ale ja liczę, że Milan wyjdzie zwycięsko z całej rywalizacji.
To fakt. Odczucia masz niezłe.Fakt, to moje odczcie jak kibica, ale mogę.
Zapomniałeś dopisać że kolejnosć też będzie taka sama. Jedno sie zmieni - przewaga Juve na większą.Wydaje mi się, że te 3 drużyny będą mieć podobny sezon jak w tym roku, tylko, że o Scudetto będzie walczyć Juve, Milan i Inter a nie jak rok temu, tylko Milaniści i Turyńczycy.
Przy korzystnej dla Romy decyzjii TASu, skąłd tak piękny nie będzie. Mancini i Cassano staną sie kolejnymi bianconeri.Roma przy korzystnym wyniku TASu, może dużo namieszać, bo mają ładny skład.
Chivu zostanie. Kto, prócz Interu chciałby tak niepewnego zawodnika? Gdzie on był przez 3/4 sezonu? Peter Pan to już 99% Juventino. Mancini także.Tylko, żeby nie sprzedali Petera Pana i Amanito oraz Chivu.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edisonpark » 19 lip 2005, 21:12
edisonpark
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 19 lip 2005, 23:46
Może i tak, ale w Amanito wątpie.On ma także blisko do Interu, ale PP chyba już sam nie chce grać w Romie, po tym co pokazują kibice.Snipp_ pisze: Też zastanawiam się jaką przewagę będzie miało Juve nad drugim w tabeli, ale nie uważam tego za fascynujące.[/qutoe]
Jaką ? Hmm, zero punktów, ponieważ to oni będą na 2 miejscu.
Dobrze powiedziane, a zabrzmiało jak z erotykaCo rok nadchodzi, a dojść nie może..
To fakt, ale chodziło mu raczej o walkę o mistrza.W sumie liga jako taka nie była nudnawa.Mówisz o tej samej lidze, w której siódmą drużynę od strefy spadkowej dzieliło 5 pkt? Śmieszny jesteś.
Pamiętaj też o sobieWielu się przeliczyło. Będziesz kolejny.
Jak to w Turynie ? Przecież Torino nie dostało licencji.A o derby się nie martw.Mecze będą ładnie, PEWNIE PRZYJDZIE DUŻO OSÓB.Nie szalej. Milan co najwyżej może sie zastanawiać jak wygrać derby. O Juve niech zapomną. Mistrz znów w Turynie.
Hm, napisałem miał wizję, a nie wyszło mu ...Z fusów wywróżył?.Porządnie się zastanowił i doszedł do jedynego właściwego wniosku.
Nie musisz przepraszać.Przecież to logiczne, że każdy fan Juve się wścieka na takie rzeczy.pfrrrfff....sorka, monitor oplułem, musiałem parsknąć. Idę po ścierę i zaraz wracam.
Oczywiście wygra Milan, Juve co najwyżej będzie liczyć na jego potknięcie.Też myślę że Serie A wygra Juve. Z Interem powalczyć może Milan, lub Roma.
Niedługo połowa składu Juve to będzie 50 % byłych RomanistówKompletny skłąd już mamy. Brakuje Miguela. Cassano przyjdzie kiedy Miccoli i Zala wylecą. Marcelo mógłby zostać. Fabrizio nie chcę. Brzydzę sie kimś kto kocha Romę..
To fakt. Odczucia masz niezłe.
Z fusów wywróżyłeś ?Zapomniałeś dopisać że kolejnosć też będzie taka sama. Jedno sie zmieni - przewaga Juve na większą.
Hm, pare linijek wyżej piszesz, że Roma jednak będzie się liczyć, nawet o walkę na wicemistrza.Przy korzystnej dla Romy decyzjii TASu, skąłd tak piękny nie będzie. Mancini i Cassano staną sie kolejnymi bianconeri.
Chivu zostanie. Kto, prócz Interu chciałby tak niepewnego zawodnika? Gdzie on był przez 3/4 sezonu? Peter Pan to już 99% Juventino. Mancini także.
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 20 lip 2005, 0:00
zizou888
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 20 lip 2005, 0:17
Dobrze że nie grasz u buka. Splajtowałbyś.Bogi pisze:Jaką ? Hmm, zero punktów, ponieważ to oni będą na 2 miejscu.
Nie ważne jak zabrzmiało. Ważne że prawda.Tak, właśnie tak miało zabrzmiećDobrze powiedziane, a zabrzmiało jak z erotyka.
Zgadzam się. Trzy drużyny, przy czym walka tylko o drugie. Pierwsza znów będzie moja Bella Signora.To fakt, ale chodziło mu raczej o walkę o mistrza.
Nudna jest w Hiszpanii. Nie lubię zastanawiać się jaki to zwód zrobi Ronaldinho, albo ile sytuacjii zmarnuje znów Raól. Wolę pooglądać kunszt taktycznych Capello, Ancelottiego, Spalettiego. Boskie interwencje obrońców, fenomenalne zgranie wszystkich formacjii. Gra po publiczkę mnie nudzi.W sumie liga jako taka nie była nudnawa.
Pamiętam i pamiętać będę. Wy także nie prędko zapomnicie Grande SnippaPamiętaj też o sobie
Porównuj obecne Toro z obecnym Juve, potem łopatkę i już do piaskownicy. Czytam Twoje posty, głupi nie jesteś, więc skończ z taką marną prowokacją.Jak to w Turynie ? Przecież Torino nie dostało licencji.
Nie lubię oglądać meczy z przesądzonym wynikiem.A o derby się nie martw.Mecze będą ładnie,
Stara śpiewka antyJuventinich. Nie mniej gratuluję celnej riposty. Szkoda że po przyszłym sezonie ten argument zniknie.PEWNIE PRZYJDZIE DUŻO OSÓB.
Niegdzie nie napisał że Juventus znów będzie najlepszy w Serie A.Porządnie się zastanowił i doszedł do jedynego właściwego wniosku.
Ja się nie wściekam. Jedynie chcąc nadwyrężać polików postanowiłem wydobyć z aparatu gębowego nieco powietrza i insuliny. Nie ze strachy. Ze śmiechu.Nie musisz przepraszać.Przecież to logiczne, że każdy fan Juve się wścieka na takie rzeczy.
Nie chcij źle dla mej przepony.Oczywiście wygra Milan
Juventus będzie te potnięcia liczył, a nie na nie liczył.Juve co najwyżej będzie liczyć na jego potknięcie.
Kto normalny chciałby tam zostać? Proszę nie pisz że il capitano.Niedługo połowa składu Juve to będzie 50 % byłych Romanistów.
Nie moja wina że Rzym sie sprzedaje. Juventus niczym na zakupach wykupuje to co najlepsze ze stolicy.Nie. Z tabeli zeszłorocznej Serie A i ze składów tych drużyn.Z fusów wywróżyłeś ?Nawet po odejściu tych zawodników, nikt Romie w tej walce nie przeszkodzi.Hm, pare linijek wyżej piszesz, że Roma jednak będzie się liczyć, nawet o walkę na wicemistrza.Blisko przejścia do Interu jest wielu zawodników. Dzięku temu zawsze latem tam wesoło. Podczas sezonu nieco gorzej.Może i tak, ale w Amanito wątpie.On ma także blisko do InteruPP chyba już sam nie chce grać w Romie, po tym co pokazują kibice.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 lip 2005, 9:55
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 lip 2005, 10:03
Dlaczego tłumaczysz tym ,ze Milan do konca gral w LMzdaje sobie sprawę, że gdyby Milan odpadł z MU, to wątpiłbym w Scudetto numero 28
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 20 lip 2005, 12:19
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edisonpark » 20 lip 2005, 14:16
Gościu zagraliście ledwo 3 mecze więcej od nas, bo odpadliśmy w ćwiećfinale.Bogi pisze:Dobra, piszmy normalnie, a nie jakieś cytaty po jedną linijkę.Mówisz składy...ale jak sam wiesz, Milan walczył 2 miechy temu do samego końca.Juve uciekło, na 2 kolejki przed końcem, a reszta sezonu (oprócz początku) łeb w łeb.Masz rację, Juve mistrz Włoch, wzmocnienia dokonane w postaci solidnych zawodników odpowiadających za defensywę robią swoje.Ale, przecież Milan też się nie osłabił.Z podstawy odszedł tylko Hernan, a przecież zastąpi go najlepszy od 2 lat snajper w Italii.Szkoda mi jedynie JDT, bo nie będziemy mieli takiego żelaznego rezerwowego.Bobo to jednak już nie jest ten zawodnik, który przechodził za 50 mln do Interu.Doszedł Vogel i Marek, a więc pomoc wzmocniona, ewentualnie obrona.Brakuje mi tylko kogoś na miejsce Cafu i jestem spokojny.Pamiętaj, że jedną z kluczowych przyczyn mistrzostwa dla Juve.Nawet ktoś kto jest zapatrzony ślepie na Juve (Ty takim nie jesteś) zdaje sobie sprawę, że gdyby Milan odpadł z MU, to wątpiłbym w Scudetto numero 28.Milan stara się od paru lat grać jak najlepiej na dwóch frontach, i wychodzi mu to.
edisonpark
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 lip 2005, 14:28
Ale czemu porównujesz tamte sezony ? Wtedy akurat Milan wygrał Ligę Mistrzów, a w lidze zajął dopiero 3 miejsce.W sumie o mistrza już nie walczył.Natomiast teraz to i walczył do końca i jeszcze trafiał na nie słabych przeciwników.A sam wiesz, że walka na dwa fronty to nie jest dobra rzecz, jeśli nie masz kim walczyć (popytaj Adolfa ).I zabrakło tylko szczęścia, aby dowieść wygraną i wtedy napewno sezon byłby bardziej udany dla Milanu niż dla Juve, no ale co było to było.Ibrahimović18 pisze:Dlaczego tłumaczysz tym ,ze Milan do konca gral w LMzdaje sobie sprawę, że gdyby Milan odpadł z MU, to wątpiłbym w Scudetto numero 28Przypomnij sobie sezon 2002/2003
Juventus doszedł do samego końca LM ,a mimo to zdobył także Mistrzostwo włoch ,wiec nie tlumacz sie tym ,ze Milan nie wygral Scudetto bo dluzej gral w LMBo to śmieszne
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van Der Matti » 20 lip 2005, 21:24
Van Der Matti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kub@s » 21 lip 2005, 22:03
kub@s
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio