Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 20 sie 2005, 22:06

Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 sie 2005, 22:26
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 20 sie 2005, 22:33
Racja mało, byłoby więcej gdyby RoRo mógł mieć oddzielnypiwus pisze:Trzy tematy o sigach? Mało!

Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 20 sie 2005, 22:36
piwus pisze:Trzy tematy o sigach? Mało!
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 sie 2005, 22:38
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 20 sie 2005, 22:40
Sam sie nie uwzglednij! Chlopak sie stara, a ty mu skrzydla podcinasz! Mi sie bardzo podoba jego praca, taka inna od tych wszystkich!Bonso pisze:sugeruje nie uwzględniać, piotrka256
[nevermind]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 20 sie 2005, 22:41
sugeruje,żebyś się zamknął i w pośpiechu spierdalał z tego tematuBonso pisze:sugeruje nie uwzględniać, piotrka256
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 20 sie 2005, 22:42
ta praca zwycięzy mówie to wampiotrek256 pisze:Racja mało, byłoby więcej gdyby RoRo mógł mieć oddzielnypiwus pisze:Trzy tematy o sigach? Mało!![]()
A oto moje dzieło![]()
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 20 sie 2005, 22:44
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 sie 2005, 22:45
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 sie 2005, 22:45
Nie mam nic do tej pracy procz tego ze praktycnzie zrobiona na pozopmie czterolatka (nie uwlazczajac godnosci autora) Piotrek zapomniales dopisac ALL RIGHT RESERVED bo ktos ci moze ukrasc ten wspanialy sig<LILI> Romanista pisze:ta praca zwycięzy mówie to wampiotrek256 pisze:Racja mało, byłoby więcej gdyby RoRo mógł mieć oddzielnypiwus pisze:Trzy tematy o sigach? Mało!![]()
A oto moje dzieło![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 20 sie 2005, 22:49
Na przyszlos powstrzymaj sie od komentowania prac innych, ten temat nie jest do tegpo stworzony.RoRo pisze:Nie mam nic do tej pracy procz tego ze praktycnzie zrobiona na pozopmie czterolatka (nie uwlazczajac godnosci autora) Piotrek zapomniales dopisac ALL RIGHT RESERVED bo ktos ci moze ukrasc ten wspanialy sig<LILI> Romanista pisze:ta praca zwycięzy mówie to wampiotrek256 pisze: Racja mało, byłoby więcej gdyby RoRo mógł mieć oddzielny![]()
A oto moje dzieło![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'
POZDRO
EDIT
No i mialbym oddzielny temat gdyby mi go nie zamkneli chociaz cholerny Krzysztof T mial temat i nikt mu go nie ruszyl. Moderator ktory wywalil moj temacik jeszcze ebzczelnie mi wpieral ze temat Krzyska T zostal zamkniety co jest nieprawda !!! Ale juz zamknelismy sprawe i nie ma co do niej wracac wiec szansownie Piotrek zamknij sie ...
POZDRO
[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 sie 2005, 22:52
Przeciez napisalem ze ja jetem za tym zeby praca Piotrka zaostala w konkursie. Co by nie napisac to źle .... Kto tu tego pana wpuścił ja sie pytam ...[nevermind] pisze:Na przyszlos powstrzymaj sie od komentowania prac innych, ten temat nie jest do tegpo stworzony.RoRo pisze:Nie mam nic do tej pracy procz tego ze praktycnzie zrobiona na pozopmie czterolatka (nie uwlazczajac godnosci autora) Piotrek zapomniales dopisac ALL RIGHT RESERVED bo ktos ci moze ukrasc ten wspanialy sig<LILI> Romanista pisze:
ta praca zwycięzy mówie to wam![]()
![]()
![]()
![]()
'
POZDRO
EDIT
No i mialbym oddzielny temat gdyby mi go nie zamkneli chociaz cholerny Krzysztof T mial temat i nikt mu go nie ruszyl. Moderator ktory wywalil moj temacik jeszcze ebzczelnie mi wpieral ze temat Krzyska T zostal zamkniety co jest nieprawda !!! Ale juz zamknelismy sprawe i nie ma co do niej wracac wiec szansownie Piotrek zamknij sie ...
POZDRO
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 sie 2005, 22:52
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio