Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 8

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 wrz 2005, 15:56

No i zaczynają Tottenham - Liverpool GRZESIU RASIAK W PIERWSZYM SKŁADZIE KOGUTÓW :!: :!: :!: :!:

Jol mnie nie zawiódł Jest tez Jenas Leo. Rasiak - Defoe atak kogutów

NIE WYGRA LEPSZY :!:

Liverpool bez Moro i Kewella a w ataku Crouch i Cisse.

Jak mówią statystyki Tottenham ma problemy że strzelaniem ostatnio :roll: to poto Grzesia kupili :!:

No to bo ostatniego gwiazka :twisted: Grzesiu nie zawidz swoich Fanów :twisted: :!:

Edit I NIE ZAWIÓDŁ GRZECIU :twisted: :!:

Dobry mecz !! Dwóch takich dryblasów strzela bramki Rasiak i Crouch :) i oby dwóm nie uznano bramek :) ale by było jak by Rasiak strzelił w debiucie czemu sędzie nie uznałeś tego !!! Moógł puścic :)

Wcześniej Grzesiu w popszeczke ale nie mógł inaczej udarzyć bo nie miał z czego .. Szybko grali i sądziłem ze beda bramki a tu masz. Liverpool chyba tylko przyjechał zagrać 10 minut bo to co zrobili po przerwie zaraz nie zrobili przez cały mecz.

Strzał Cisse po przeriwe z pierwszej piłki i ta obrona = klasa 8) Wogóle bramkarze sie popisywali o czyms 0:0 światczy.

Debitu w skali od 1 do 6 hmmm 4. Długo szukał sobie miejsca ale jak już znalazł czukał ścian i klapek z Defoe oby się zgrali szybko :twisted:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 10 wrz 2005, 18:14

Szkoda, że 0:0. Mecz stał nawet na wysokim poziome, według mnie po prostu zabrakło z obu stron precyzji... :?

Atak Tottenhamu nie wyglądał najgorzej. Pierwsze pół godziny to ewidentnie próba zgrania się Rasiaka z Defoe. Druga połowa należała do Grzesia. :lol: Nie było źle, liczę na to, że Jol da szansę Polakowi w następnym spotkaniu.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Debitu w skali od 1 do 6 hmmm 4.
Zgadzam się, aczkolwiek możnaby pomyśleć nad 5. ;) Tak na prawdę trochę niespodziewanie go Jol dał do pierwszego składu, gdyby nie czerwona kartka dla Mido zapewne Grzesiu usiadłby na ławce...

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 wrz 2005, 18:18

Sorry ale coś tu namieszałem :roll:

Ania atak wyglądał swieżo :) ale widać brak zgrania nie ma co sie dziwić. Kibic ładnie sie zachowywali w stosunku do Polaka BRAWO :!:

5 :wink: może być bo to stworzył najwiecej zagrożenie pod bramka Reiny ?? Grzesiu !!! Jedna strzelił :wink: a druga była bardzo blisko.

Słabo Liverpool zagrał w drugiej lini co było widać jak Cisse był samotny mimo takich asów jak Luis czy Xabi :wink: nastawili sie na kontry póżniej ale Davids rządził :)

Lee też całkiem dobrze - wogóle debiutanci na 5 :) Bo nawet Jenas cos grał

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 10 wrz 2005, 19:21

Rasiak podobno nie najgorzej meczu nestety nie oglądałem bo byłem na Koronie . Ale wrócłem na ostatnie 10 minut. I komentatorzy mówili ze Rasiak nie najgorzej zadebiutował . Szkoda ze nie trafił bramki ( tzn. trafił ale nie zaliczyli) miał jescze poprzeczke .

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 10 wrz 2005, 19:29

Sky Sports nawet nieźle oceniło debiutantów dzisiejszych. Lee z 8, Jenas 6, a Rasiak... (bębny :P ) 7 :!: Nie jest źle. To naturalnie skala 1-10. :)

Noty piłkarzy Tottenhamu w meczu z Liverpoolem:

Paul Robinson 6
Paul Stalteri 7
Ledley King 7
Anthony Gardner 6
Young-pyo Lee 8
Aaron Lennon 6
Jermaine Jenas 6
Michael Carrick 7
Edgar Davids 7
Grzegorz Rasiak 7
Jermain Defoe 7

Rezerwowi:

Michael Brown 5
Robbie Keane 5

Baaardzo dobrze. Oby tak dalej. :D

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 10 wrz 2005, 22:09

Z przyjemnościa biję się w pierś... Jeśli Rasiak ma tak grać jak to było w dzisiejszym meczu to oczywiście nie mam nic przeciwko piłkarskich umiejętności Grzesia. :lol: Mea culpa, mea culpa...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 wrz 2005, 22:23

No no widzę, że tu Grzesiu wspaniały debiut zaliczył :lol: Niech tak gra dalej ;) to może na rezerwe się załapię, bo wątpię żeby zdetronizował Mido i Defeo aczkolwiek....wszystko jest możliwe ;)

yazzid1991
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 10 wrz 2005, 22:24

*_For_zaza_Milan_* pisze:No i zaczynają Tottenham - Liverpool GRZESIU RASIAK W PIERWSZYM SKŁADZIE KOGUTÓW :!: :!: :!: :!:

Jol mnie nie zawiódł Jest tez Jenas Leo. Rasiak - Defoe atak kogutów

NIE WYGRA LEPSZY :!:

Liverpool bez Moro i Kewella a w ataku Crouch i Cisse.

Jak mówią statystyki Tottenham ma problemy że strzelaniem ostatnio :roll: to poto Grzesia kupili :!:

No to bo ostatniego gwiazka :twisted: Grzesiu nie zawidz swoich Fanów :twisted: :!:

ten twój opis pod twoja wypowiedzią KONKURS NA FORUMOWICZA Z NAJWIEKSZA WIEDZA PIŁKARSKĄ TO PRAWDA?:>

Edit I NIE ZAWIÓDŁ GRZECIU :twisted: :!:

Dobry mecz !! Dwóch takich dryblasów strzela bramki Rasiak i Crouch :) i oby dwóm nie uznano bramek :) ale by było jak by Rasiak strzelił w debiucie czemu sędzie nie uznałeś tego !!! Moógł puścic :)

Wcześniej Grzesiu w popszeczke ale nie mógł inaczej udarzyć bo nie miał z czego .. Szybko grali i sądziłem ze beda bramki a tu masz. Liverpool chyba tylko przyjechał zagrać 10 minut bo to co zrobili po przerwie zaraz nie zrobili przez cały mecz.

Strzał Cisse po przeriwe z pierwszej piłki i ta obrona = klasa 8) Wogóle bramkarze sie popisywali o czyms 0:0 światczy.

Debitu w skali od 1 do 6 hmmm 4. Długo szukał sobie miejsca ale jak już znalazł czukał ścian i klapek z Defoe oby się zgrali szybko :twisted:

yazzid1991
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 10 wrz 2005, 22:37

to co skopiowałem :CZY TEN TWÓJ OPIS POD KMOETNARZEM ZE JEST KONKURS NA NAJLEPSZEGO FORUMOWICZ Z WIEDZY PIŁKARSKIEJ TO PRAWDA??:>

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 11 wrz 2005, 14:34

Meczu niestety nie oglądałem, ale z tego co słyszałem i widziałem w Sporcie to Grzesiu grał bardzo dobrze. Szkoda tylko, że nie uznali mu bramki, bo wtedy miałby debiut jak ze snu. Wierzę, że Rasiak będzie wymiatal w Spurs i pomoże temu klubowi zostać najlepszym klubem z Londynu :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 wrz 2005, 10:53

Głupki z The Sun... ocenili Grzesia na 5 :!: :evil: Skandal. :lol: Tak na serio, to uważam, że The Sun jest uprzedzone do Polaków... najpierw Dudek, teraz Rasiak. Mam nadzieję, że Grzesiu odpowie ofensywą. Działacze Spurs zapowiadają, ze niedługo udzieli wywiadu, i to skomentuje. ;)

Oceny piłkarzy Tottenhamu wg The Sun: Robinson 7, Stalteri 6, King 8, Gardner 8, Lee 7, Lennon 5 (Brown 5), Jenas 6, Carrick 7, Davids 7, Rasiak 5 (Keane 5), Defoe 6.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 12 wrz 2005, 11:05

Nota dla Rasiaka jest przegięciem. Grzesiu zagrał bardzo poprawnie (chociaż za nim nie przepadam) i na pewno nie zasłużył na tak niską ocenę, a trzeba wziąć jeszcze poprawkę na to, że on odbył z tym zespołem tylko jeden trening i od razu ma grać mecz.

Zresztą aby całkowicie wyśmiać "The Sun" wystarczy spojrzeć na notę partnera Grzesia z ataku - Defoe. 6?! Przecież on też wg mnie zasłużył na lepszą ocenę. Szarpał, był widoczny, stwarzał zagrożenie. Może to dlatego, że tyle razy złapali go na spalonym... :roll:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 12 wrz 2005, 19:26

No ale znowu nie ma co tymi notami się tak przejmować. Jol i kibice jak będą widzieli że się stara i gra coś to będą zadowoleni nawet jak Grzesiek 2 gdzieś dostanie. Najwyżej zbojkotują kupno tej gazety :D

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 13 wrz 2005, 18:45

Moim zdaniem The Sun jest gazetą, która nie lubi Polaków. Najpierw Jurek Dudek dostawał zaniżane noty, teraz Grzesiu Rasiak za bardzo poprawny debiut dostał '5'. Dziwię się, że ludzie kupuja gazetę, która tak niesprawiedliwie wystawia noty.

Awatar użytkownika
Henry 007
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 13 wrz 2005, 19:01

marcin90 pisze:Moim zdaniem The Sun jest gazetą, która nie lubi Polaków. Najpierw Jurek Dudek dostawał zaniżane noty, teraz Grzesiu Rasiak za bardzo poprawny debiut dostał '5'. Dziwię się, że ludzie kupuja gazetę, która tak niesprawiedliwie wystawia noty.
musze sie z toba zgodzic..... ta gazeta bardzo nie lubi Polakow :!: Rasiak nawet od internautow dostal srednia ocene 7,9 :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”