Mercato Nerrazzurich! - Strona 8

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 18 sty 2006, 18:01

Jak zwykle Juventus się wpierdzielił i podkradł naszemu zespołowi Marchionniego.
Marchioni chce coś osiągnąc i wie że w Juve będzie mu zdecydowanie łatwiej niż w Interze więc nie pisz bzdur!

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 sty 2006, 18:19

Marq pisze:
Jak zwykle Juventus się wpierdzielił i podkradł naszemu zespołowi Marchionniego.
Marchioni chce coś osiągnąc
czyżby chciał osiągnąć tyle co Kapo i Oliveira :roll: ? W Interze Figo już długo nie pogra i mógłby szybko wskoczyć do pierwszego składu.
Lakier pisze:

Zly, brzydki, brudny Juventus! Zawodnik przeciez nie ma prawa wyboru!
gdzie napisałem , że zawodnik nie ma prawa wyboru?

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 sty 2006, 20:24

Widać już następców Zanettiego. Zostanie nim zapewne ktoś z dwójki Katsouranis i Volpi. Grekowi , któremu niedawno przyglądał się Juventus (a jak!) kończy się kontrakt i będzie wolnym zawodnikiem. Mistrz Europy pokazał , że potrafi grać i , że jest świetny w odbiorze , na pewno by się przydał.
Drugim kandydatem jest mający już swoje lata Volpi. On też będzie wolnym zawodnikiem.
Być może jeśli odejdzie Pizarro przyjdą obaj , w co jednak wątpię.
-------
heh... pojawiła się też nowa możliwość na lewej obronie. Jest nią gracz Valencii , Fabio Aurelio. Brazylijczyk prezentuje się w tym sezonie nieźle , ponadto ma włoski paszposrt co na pewno też jest ważne.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 sty 2006, 20:34

Diamen23 pisze:. Grekowi , któremu niedawno przyglądał się Juventus (a jak!) kończy się kontrakt i będzie wolnym zawodnikiem

hehe to Ci wyszło Diamen :wink: Jednak pamietaj o tym że Inter proponuje Hammerowi wyższy kontrakt niz Moggi. A to w tych czasach ma duże znaczenie. Bo Mancini może dać mu słowo. Bądz nawet zapisać w umowie klauzule że te 10 czy 15 spotkan musi zagrać w sezonie :wink: A jeszcze nadal Ballack nie podją decyzji. Niemcy w Interze wymiatali kiedyś :) A Moratti jak sie uprze to i oferte Realu przebije.

Aurelio ? już 3 razy podpisywał z Nietoperzemi nowa umowe (i pewnie zostanie) i 2 razy był w Liverpoolu. Także wiesz.

Volpi - szczerze ? nadal się dziwie że Nerazzuri oddali Mleczarza Domenico Morfeo za free. To był by grać na ławke jak znalazł. On jeszcze może wrócic czy juz definitywnie odszedł ?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 sty 2006, 20:38

Diamen23 pisze:Juventus (a jak!) kończy się kontrakt i będzie wolnym zawodnikiem
Kompleksy :roll: ,czy uważasz ,ze jesli klub zatrunia zawodnika nie płacąc ani grosza to jest to wada :?: Dla kibiców Interu to jest dziwne ,wiem ,wiec moge cie nawet zrozumiec.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 sty 2006, 20:43

Zaza pisze:Volpi - szczerze ? nadal się dziwie że Nerazzuri oddali Mleczarza Domenico Morfeo za free. To był by grać na ławke jak znalazł. On jeszcze może wrócic czy juz definitywnie odszedł ?
Raczej już do nas nie należy. A szkoda , bo zawsze go bardzo lubiłem , ale to chyba był bardziej napastnik niż pomocnik? A jak już to chyba nie defensywny?
Zaza pisze: A Moratti jak sie uprze to i oferte Realu przebije.
Czyli może cholernie przepłacić. Szczerze , to boję się, że Moratti da mu pensje w okolicach 6 mln euro za sezon. Ale może kontynuował by świetne występy Niemców w Interze :) .
Swoją drogą kiedyś jak Milan grał z Interem to było bardziej Niemcy kontra Holendrzy , niż Włosi kontra Włosi :wink:
EDIT
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:
Diamen23 pisze:Juventus (a jak!) kończy się kontrakt i będzie wolnym zawodnikiem
Kompleksy :roll: ,czy uważasz ,ze jesli klub zatrunia zawodnika nie płacąc ani grosza to jest to wada :?: Dla kibiców Interu to jest dziwne ,wiem ,wiec moge cie nawet zrozumiec.
Akurat nie chodziło mi o to , Ibrahimovicu/Zlatanie18.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 sty 2006, 20:53

Ibrahimović nabiłeś se ? czemu wczoraj po meczu tak długo Cie nie było ? mieliśmy pogadać o bramkach w serie A ? ;/ nawaliłes jak zawsze :lol:A szkoda bo było by oczym gadać :)

Diamen Mofreo nie DM a bardzie rozgrywający :wink: ale też by sie przydał. On na Ennio Tardini gra za napadem coś jak Kaka'. Wczoraj asysta w pierwszym meczu po przymusowej przerwie (Lega Calcio) On by sie przydał Interowi bo potrafi kapitanie obsłuzyć atak. Ostatnie podanie ma pierwsza klasa.

No właśnie o ta kontnuacje mi chodzi :wink: Kasa kasa to nie problerm Oby tylko grał namiare tych pieniedzy to i Massimo nie bedzie załował. Patrz Figo. Dał mu troche na reke. Jak by nie patrzeć. A widac że odżył. Niemcy konta Holendrzy - teraz jak by tak szykać może Brazylijczycy kontra Argentyńczycy :D

Diamen czekaj jeszcze temat będzie Fabio Liveraniego :roll: kwestia czasu ... :wink:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 20 sty 2006, 22:28

Na 90% nowymi nabytkami Nerazzurrich będą...
Simone Inzaghi i Cesar :( .
Zawodnicy po trzydziestce , nie błyszczący ostatnio formą. Mam nadzieję , że Mancini wie co robi...
----
warto wspomnieć też o możliwym powrocie do Interu Pagliuci. Jeśli Toldo odejdzie , to ten zawodnik najprawdopodbniej przejdzie do nas. Dodam , że to najlepszy piłkarz Serie A ostatniego sezonu :wink: .

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sty 2006, 10:46

Diamen23 pisze:Simone Inzaghi

Podobno mamy sprowadzić M.Esposito z Cagliari. Massimo jednak nie chce zbyt dużo na niego wydać stąd też chce wykupić połowe jego karty. Chyba dobre rozwiązanie , co Nerazzurri o tym myślicie :?:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Patrz Figo. Dał mu troche na reke. Jak by nie patrzeć. A widac że odżył

A może to ta magia Calcio :]

Zaza - Liverani dobry jest 8)

*_For_zaza_Milan_* pisze:teraz jak by tak szykać może Brazylijczycy kontra Argentyńczycy

Chyba nie :roll: patrz , że Inter ostatnio sprowadził Maicona są jeszcze Adriano , J.Cesar i Ze Maria. Więc w Interze też jest Brazyliana ale oczywiście dominuje Argentinos :D
Jak napisał Diamen teraz Włosi kontra Włosi :P

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 22 sty 2006, 13:28

I stało się to czego wszyscy się obawiali czyli kolejny niepotrzebny zaciąg z Lazio. Inzaghi został wypożyczony do końca tego sezonu a Cesar podpisał kontrakt do 2008 roku. Na szczęście brat Pippo został tylko wypożyczony bo bym tego nie zdzierżył chyba – nie sądzę żeby coś pokazał w Interze – jak lamnie jest słabszy od Cruza i jak Recoba wyzdrowieje to raczej nie będzie miał szans na grę. A co do Cesara to też nie jestem zachwycony ale zobaczymy jak to z nim będzie.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sty 2006, 13:32

No to pięknie :?
Obaj istatnio byli rezerwowymi , a teraz mają łatać dziury u nas z tymże Cesar pewnie będzie występował w pierwszym składzie kosztem Dejana :evil: No niestety.
W tej chwili mamy 4 lewych pomocników ....
Kily za pół roku odejdzie (moze teraz ? ) , Deki zostaje , a niewiadomo co z Solarim :roll:
Ps. Zaza kolejny Brazylijczyk w Interze :wink:

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 22 sty 2006, 13:46

O ja cie pierdol....
Kolejni pożeracze pieniedzy Morattiego :lol:
Juz mnie to naprawde wkurwi.... i póżniej się z nas smieja że 20 lat nic nie wygrywamy NO BO ZKIM z Lazialami no to będzie bardzo trudne
może powinniśmy się nazywać Lazio Mediolan .Ale czemu ten zaciąg Rzym ?? nawet nie to że mancini chce ich ale zawsze tak było (Veron,Vieri,Almeyda,Stanković) teraz te BURAKI Boszeeeeee
NIE MOGE .

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 sty 2006, 14:00

serek408 pisze:Ps. Zaza kolejny Brazylijczyk w Interze

No teraz po tym co napisałeś jest juz bardzie równowaga. Ja wtedy nie miałem na myśli gracza Monaco i całkowicie zapomniałem o Ze Mari czyli teraz 5 Canarinhos :] To już moja teoria Canarinhos kontra Argentinos nie aktualna :)

Cesar i Młody Inzaghi ? O Brazylijczyk już tyle było napisane że hoho :) A i tak Mancio postawił na swoim :] Ale co ciekawe Simone nie musi być "balastem" Przeciesz on najlepsze czas jego z Lazio to moment w który Macini prowadził Rzymian. On mu ufa. To jest troche podobna sytuacja jak z Ancelottim i Crespo choć trzeba przyznac że umiejetność snajperskie Hernan ma wieksze.

serek408 pisze:A może to ta magia Calcio

Wiesz nie zdziwił by się :] nowa moc = magia Calcio. Figo nie jest jedynym przykładem :) Może by szukać jeszcze nawet w tym sezonie :)

serek408 pisze:Zaza - Liverani dobry jest 8)

Mowa 8) to nie o to chodziło :p Miałem na myśli pozycje ala Veron i kontrakt na wymarciu (jak sie nie myle :roll:) także plotki (transfer ?) kwestia czasu :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sty 2006, 15:42

Co do gry Figo w Interze to zmiana miejsca pracy z pewnością ma ogromne znaczenie. W Realu mógł się czuć trochę przygnębiony jak na niego nie za bardzo stawiano. Przejście do Serie A polepszyło jego grę :) A to czy nazwać to magią Calcio czy zmianą klubu to już dowolna interpretacja dla każdego :P

*_For_zaza_Milan_* pisze:Przeciesz on najlepsze czas jego z Lazio to moment w który Macini prowadził Rzymian. On mu ufa.

Ale Simone jest po prostu zasłaby(?-dobrze napisałem?) na taki klub jak Nerrazzuri. Jak dla mnie słabszy zarówno od Cruz'a jak i Recoby :roll: Nawet jakby się wspiął na wyżyny umiejętności to raczej niczego niezwykłego gracz nie będzie.

Z Cesarem jak dla mnie podobnie jak nie identycznie. Po prostu za słaby. Ale kamień z serca, bo kiedyś mówiło się o jego przejściu do Juve :lol:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 sty 2006, 9:00

bagg pisze:Co do gry Figo w Interze to zmiana miejsca pracy z pewnością ma ogromne znaczenie. W Realu mógł się czuć trochę przygnębiony jak na niego nie za bardzo stawiano. Przejście do Serie A polepszyło jego grę A to czy nazwać to magią Calcio czy zmianą klubu to już dowolna interpretacja dla każdego

to napewno jest magia Calcio :P do tego teraz moda na Calcio'wców za granicą :twisted: Miccoli , Maresca , Di Vaio , Vieri , Davids itd. ...

Nie ma co, S.Inzaghi to taki typ piłkarza jakich Inter ściągał już kiedyś (z nadziejami na sukcesy :rotfl: ). Gresko , Luciano czy Gamarra wśród takiej elity byłych pseudo-gwiazd Interu można wymieniać Simeone. Ba ! to najsłabszy napastnik od lat jakiego kupił/wypożyczył Inter :? Jego ostatnie dokonania w Lazio to 7(?) meczy w tym sezonie. Słabiak ... Obym się mylił

Cesar ? przynajmniej koniec z telenowelą ...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”